Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes hypeta gördüğüm kadarıyla bir an önce gün bitsin de eve gidip günlerce oynamak istiyorum ben de.16-17 ve 18i pcde oynayıp geçen seneyle beraber konsola geçmiştim,katılmak isteyen olursa bir whatsapp grubu kurup iletişime geçelim park pro am vs için.Birlikte girip oynamak keyif almak mühim parkta diye düşünüyorum.PCde rep sistemi varken legend2ydim geçen sene cok oynayamadım işlerden ötürü.Grup kuralım katılırım diyen olursa pmden numaranızı gonderebilirsiniz grupu kurarım ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Sabah baktım inmiş, indirmek için bu sabahı beklemememiz çok iyi oldu. İşe gelmeden bir heves açıp bakayım dedim. Sadece My League ve PlayNow vardı. Connect vardı bir de ama server hatası veriyordu. Twitter'dan baktığım kadarıyla ilk günden server sorunu yaşanmış

Alper Biçen'in koyduğu kariyer ilk bölümünü izledim, hikaye pek hoşuma gitmedi gibi. Geçen seneki daha iyiydi bence ama o da yarım kaldı.
    Hikaye bir şekilde götürür oyunu da onemli olan park zaten

• sabah oyun inmiş mi diye ps4 ü açıp baktım , sprunsuz hallolmus :) bir an önce mesai bitse de eve gidip oynasam diyorum. hatta canlı yayın bile yapabilirim :) umarım oyuncu cabuk gelişir bu sene
  • Myparkta oynayacak arkadaşlar arıyorum var mı aranızda bana kadar yer?

Bir de usa dan aldığım oyuna hediye 5000 vc puanı ana hesabımda açsam oraya gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 6 Eylül 2019; 10:9:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Myparkta oynayacak arkadaşlar arıyorum var mı aranızda bana kadar yer?

Bir de usa dan aldığım oyuna hediye 5000 vc puanı ana hesabımda açsam oraya gelir mi?
    Şuan 3 arkadaşımla beraber bir wp grubu kurduk,oradan haberleşmek daha iyi olur diye düşündüm.Katılmak istersen pmden yazabilirsin

• NBA 2K20 - Momentous | PS4

• Arkadaşımla bir maç yapacak vakit bulduk öğle arasında. İnanılmaz fps düşüşleri var keyif kaçıracak cinsten. PS4 Pro da oynuyorum cihaz zaten 1-2 yıldır uçak fanları gibi çalışıyor ama bu oyun daha da bir zorluyor sanki cihazı. Artık bu neslin sonuna gelmişiz anlaşılan.

Acilen bir patch gelmesi lazım fps düşüşleri için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hangi pozisyon adam açtınız ? Hangi takımı istiyorsunuz ? :)

Bu sene direkt takım seçemiyoruz. Bizimle ilgilenen takımlardan birini seçeceğiz. Ben SF oynayacağım. KD olmasa Brooklyn seçmek isterdim, çok güzel kadro. Tercihen overallı düşük SF'si olan, kadroya çabuk girebileceğim bir takım seçerim. Hem oyundaki yıldızlara karşı oynamış da oluyorum. Tabi en az iki tane iyi oyuncusu da olsun isterim. 2K19'da Portland ile oynamıştım, müthiş keyifliydi.

Kendim için şöyle bir sıralama yaptım :

1. Houston Rockets (Tam da SF ihtiyaçları var )
    2. Dallas Mavericks
    3. Detroit Pistons
    4. Indiana Pacers
    5. Utah Jazz
    6. Washington Wizards
    7. Chicago Bulls

Denver, Portland çok zevkli olur SF için ama ikisiyle de daha önce oynadığım için umarım bunlardan farklı bir takım olur.

• myteam de pozisyon kilidi varmış galiba doğrumu ?

gidip c adamı pg sg sf oynatamıyormuşuz galiba eğer böylese bu kural maç içinde pozisyon değiştirerek c oyuncusunu pg sf falan alınabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

myteam de pozisyon kilidi varmış galiba doğrumu ?

gidip c adamı pg sg sf oynatamıyormuşuz galiba eğer böylese bu kural maç içinde pozisyon değiştirerek c oyuncusunu pg sf falan alınabiliyor mu ?
    Denedim alınmıyor. Her sene oyun başında vc glitch olurdu bakalım yine olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

Denedim alınmıyor. Her sene oyun başında vc glitch olurdu bakalım yine olacak mı

Alıntıları Göster
    alınmıyorsa güzel bir yenilik getirmiş 2k

2k19 da neydi öyle lebronu durantı giannisi alan pg oynatıyordu

opal shaqı alan pg oynatıyordu
  • Fps berbat

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

oyunda steal spamlayıp elden top çalma olayı devam ederse bu oyunda cacık olmaz myteam için diyorum bu dediğimi adamlar bildiğin steal spamlıyordu top saklayarak gitmek bile bir yerden sonra fayda etmiyordu pick oyunu oynıcaksın adam oynatmıyor çat çat elden top çalıyor topu düşürtüyor falan dı hiç zevkli bir oynanış yoktu bu sene
    Bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Arkadaşımla bir maç yapacak vakit bulduk öğle arasında. İnanılmaz fps düşüşleri var keyif kaçıracak cinsten. PS4 Pro da oynuyorum cihaz zaten 1-2 yıldır uçak fanları gibi çalışıyor ama bu oyun daha da bir zorluyor sanki cihazı. Artık bu neslin sonuna gelmişiz anlaşılan.

Acilen bir patch gelmesi lazım fps düşüşleri için.
    Evet maalesef aynı durum bende de söz konusu ilgili konuda 2k'ya ticket açtım. Oyunu ve PS4'ü komple silip tekrar kurdum. Ben de Pro'da oynuyorum ilk çıkacak patch ile düzelecektir. Herkes yaşamıyor biz şanslılara vurdu piyango. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

Fps berbat
    Evet maalesef aynı durum bende de söz konusu ilgili konuda 2k'ya ticket açtım. Oyunu ve PS4'ü komple silip tekrar kurdum. Ben de Pro'da oynuyorum ilk çıkacak patch ile düzelecektir. Herkes yaşamıyor biz şanslılara vurdu piyango. :)

Kamera değiştirmek bir nebze iyileştirebilir.
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    nasıl yaşamıyor? komple silip kurunca düzeliyormu? yani bende hemen olmuyor oynayınca başlıyor anlamadım
  • quote:

nasıl yaşamıyor? komple silip kurunca düzeliyormu? yani bende hemen olmuyor oynayınca başlıyor anlamadım
    Çoğu kişide bu problem yok, komple silip kurdum düzelmedi malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataman5

Çoğu kişide bu problem yok, komple silip kurdum düzelmedi malesef.

Alıntıları Göster
    e neden olurmuş bu bro
  • quote:

e neden olurmuş bu bro

Alıntıları Göster
    Belli bir sebebi yok optimizasyon ile alakalı geçen yıl 2k19'da da aynı sorunu XBOX 1 X konsolunun tamamı yaşamıştı, tahminim ilk çıkan yama ile düzeltilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.