var ama digital da sifre li olarak veriliyo.hem forum u arastur yeter lı bı bılgı bulursun.Kablo tv varsa s55 bandından yayın yapıyolar sanırım.
NBA TV Türksat'ta (42E) 11.892 H 12800 5/6 BISS Şifreli Nilesat'ta (7.0W) 11.958 H 27500 3/4 Irdeto 2 Şifreli yayın yapıyor. Çözebilirsen izlersin
quote:
Orjinalden alıntı: BOMBOX
NBA TV Türksat'ta (42E) 11.892 H 12800 5/6 BISS Şifreli Nilesat'ta (7.0W) 11.958 H 27500 3/4 Irdeto 2 Şifreli yayın yapıyor. Çözebilirsen izlersin
Saol Kardeş ama sadece iki kanalda mı var uyduda daha fazla olması gerekir dur bir araştırayım.
Bende bulamadım Hauppauge WinTV-NOVA-CI-s dijital tv kartı aldım. Amacım NBA TV ve İngiliz Sky Sport'ları izlemek 3 tane çanağım var ve yarın montaj yaptırcam. Çanakları nereye yönlendireyim bir türlü karar veremedim. Çünkü NBA'i nasıl izlerim bilmiyorum.Bir el atın birde bu aldığım kart nasıl kullanan var mı? Genelde herkes SkyStar2 kullanıyo ama....
skystar 2 olsa inanın elimden geleni yaparım ama sen baskasın arkadas sen baskasın
quote:
Orjinalden alıntı: Nick_Otin
skystar 2 olsa inanın elimden geleni yaparım ama sen baskasın arkadas sen baskasın
kablolu tv'de ki nba tv'yi (yani murat murathanoğlunun anlatımıyla filan) izleyebilme olanağımız var mı peki? şifreli de olsa olur. parası neyse veririz acil lazımda
Nick_Otin ben skystar 2 aldım...buraya yazabilir misin frekansını falan?
beyler biz daha nba tv yi araya durakım, hedo dün los angeles lakers e mükemmel oynadığı maçta 23 sayı ile oynamış nba.com da kendisine övgüler var.
yahu bu kanal çıksın 200 kanalı feda etmeye hazırım.
ARKADAŞLAR NBV TV NİN ŞİFRESİNİ BULAN OLURSA MAİL ATSINDA GURUR KAYNAKLARIMIZI İZLEYELİM OLURMU
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme