Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bizde kaşıntı bitmez

Olmadı şu rahat sinema koltuklarından alıcam 3 4 tane ama değermi o kadar paraya tartışılır
  • O benim de planlarımda var.
    Bulduğun bisey varsa paylas.
    Ben su baba koltuğu dediklerinden düşünüyorum 2 tane.
  • http://www.ikea.com.tr/urundetay/20155492/alvros_donensallananyatan_koltuk.aspx

Gecen gün gördüm denediğim tüm koltuklardan rahat gercekten mükemmel, İstinye parkta La-z-Boy koltukda denedim fiyatı bundan yaklasık iki bucuk kat pahalı olmasına rağmen ikeadakı çok daha rahat açık ara
    İkeanın diğer koltuklarınla karıştırma gayet sağlam ve kaliteli baya detaylı inceledim

Bu koltuktan dörtlü yada üçlü yapsam nasıl olur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 16 Şubat 2011; 20:17:50 >

• Gidip bir bakmak lazım.
    4 lü yaparsan kapının oraya da bı gişe koyarsın artık :)
  • yataşın filan seri sonu mağazaları var fiyatlar acayip düşüyor.bence bakmaya değer
  • @MLYAZAR bizim oturma odasında yataşdan aldığımız koltuk var ama rahatlık ve konfor olarak ikea dakinin yanına yaklaşamaz sadece şekil olarak benziyorlar ikea ya yolunuz düşerse mutlaka deneyin
  • nuri googledan sinema koltukları diye arat binlerce foto çıkıyor bununla ilgili,
    boşver yataşı ikeayı sen 2li sinema koltuklarına bak bence, yanlarında bardak koyma yerleri sehpası falan olanlardan al.
  • Tek güçlü sub vs 2 adet orta güçte sub vs 4 adet daha az güçlü sub karşılaştırması... gerçi burada düşünülen güçlü 4 adet sub ama yine de yazı biraz fikir verebilir.

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi

• @asukrumercan

Gercekten faydalı bir yazı tesekkurler

@asukrumercan
    Sizin fikriniz nedir 2 yada 4 sub ile ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 17 Şubat 2011; 20:22:56 >
  • gereksiz bence 4 sw
  • Bendeki iki sub (continious 400w max 700w) yaklaşık 40m2 dinleme ortamında çok yeterli geliyor, hatta daha önceki yazılarımda bahsetmiştim, zemin kattaki film izlerken herhalde bir patlama sesinden sonra 3. kattaki üvey oğlum aşağı inip bir deprem oldu galiba farkettiniz mi demişti ciddi ciddi bizde çok gülmüştük, Türkiye de yaşadığı için aklına hemen deprem geldi diye.

Sizin dinleme ortamınız daha büyük, 4 sub da özellikle psikolojik olarak insanı çok iyi hissettirir. Bu tip setup'larda insan her zaman dört dörtlük olsun aklımda birşey kalmasın diye düşüneceği için bence iki tane daha alın dört köşeye veya dört öne veya nereye isterseniz oraya koyun .

Eminim filmleri daha içinize sinerek seyredersiniz.

Yeni sisteminizi de güle güle kullanın. Bu yaşta böyle bir sisteme sahip olmanın keyfini sürün.

• Tesekkürler klipsch getiren firma ile görüştüm sipariş vermem halinde 1 1.5 ayı bulucagını solediler ürünlerin gelmesini şu an yurtdısı forumlarda araştırıyoum 2 den 4 ne gibi farklar var
  • Valla sinema salonuna dönüşüyor git gide senin mekan nuri
    açılışa, kurdela kesmeye ve açılış partisine şu forumdaşları çağırmazsan iki elimiz yakanda nuri
  • @aticus beklerm her zaman

Yarın kısmetse öğlen standları teslim aliyorum Subwoofer konusunuda bendeki Definitive PF1800 ü yarın sisteme bağlayıp bir denicem bakalım ne yapıcak
  • Nuri usta sistemini tam anlamı ile tamamlandıgında eger bır sakıncası yok ise sıstemdekı her bır urunun marka,model ve en onemlısı ne kadara aldıgını yazarmısın?
    Ilerıde senın sıstemı yapmak ısteyen benım gıbı arkadaslar ıcın onumuzde ne kadarlık bır malıyetın bekledıgını ogrenmıs oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ediz70 -- 18 Şubat 2011; 20:58:38 >
  • hadi len
  • Evet Sonunda resimleri çektim

Klipsch Thx 2 Ultra

İlk iki resim sistemin vazgecilmezi Denon Avc-A1XVA
    Üçüncü resim genel sistem griller kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 20 Şubat 2011; 12:51:11 >

• Resim 4 sistem griller açık
    Resim 5 Front Right ve Subwoofer Right

• Center center tipinde değil .
    İyi günlerde kullanın .
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.