Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nuribaras

Tesekkürler arkadaslar

Refik abi daha çözemedik bassta açılan kapıyı mum koyuyorum şimdilik kapının arkasına açılmasın diye

Alıntıları Göster
    bu arada sony blue ray seçmendeki neden neydi nuri artılarını yazarsan sevinirim bende blue ray almayı düşünüyorum philips bdp 7500 düşünüyordum sen sony de karar kılmışsın

• quote:

Tesekkürler arkadaslar

Refik abi daha çözemedik bassta açılan kapıyı mum koyuyorum şimdilik kapının arkasına açılmasın diye

Ben gelirken sana çözümünü de getiririm yanımda merak etme sen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir
    Bir de şu basslar vurduğunda açılan kapıya çözüm buldun mu ?

Denon'un arkasında ki kapı mı?

@Nuri hayırlı olsun. güle güle kullan. her şey ses yuklenildiğinde güçlü bas elde etmek değildir. kaliteli JBL bir referans hop. ile woofer ın ileri geri hareketini görmekte zorlanırken etrafınızın zangırdamasına şahit olursunuz.garip işler vesselam. memnun kalmana sevindim zira Def.Tec. yoğub bas üretip bas sese göre tatmin olanlar için pekala belki tatminsizlik yaratabilirdi.ama akıl var hiç gerek yok.düzgün ses almalı. işte burada düzgün sesin nasil bir şey olduğunu en karanlık en koyu en açmaz noktamızıdır.
    Hoparlörü değişimi hep radikal sonuçlar verir.
    Klipsch ler kısık seste ve yüksek seste de eğer Denon fazla yırtıcı değilse, kaynak sinyal tertemiz, rahat bir sinyalse kısıkve yüksek sesde ses ferah ve detaylı çalabiliyordur diye düşünüyorum.öyle görünüyor zannederim. benimde en hoşuma giden tarafı bu Klipsch ın.

sisteme 4 Subwoofer eklenme düşüncesi var. geniş mekanda bas sesler genişleyebilecekleri daha fazla alan, daha fazla salınım üretebilecekleri hacmi bulunca çok güçlü ve buyuk olmayan bir SW bile kafi gelir.bir nevi horn içnde ses sinyalinin buyumesi durumu gibi düşünün.Gramofon örneği gibi.
    imkan varsa SW konulsun rahat edeceksek eğer.şahis fikrim gerek yok gibi. belki Klipsch RF-7mkII eklerim Klipsch takıma.RF-7 de az buz bir şey değil surround sistem için üst ve alt frekanslarda. yine olmadi bu sefer adaptasyonda en zor kısmı Def. TEC. PFL1800 eklemek. Guluk Davığın var 9 tane civcivi yabancı civciv girse huylanır kakar.kabul ettirmekde zor olur gibi misali var.ama olur yani.uğraştırır bas sesler birbirine karışır bir müddet içinde durduktan karışık yoğun bas seslerden sanki bir şey anlayamaz, duyamaz duruma gelebilirsiniz.bende öyle olurdu şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir
    Bir de şu basslar vurduğunda açılan kapıya çözüm buldun mu ?

Denon'un arkasında ki kapı mı?

@Nuri hayırlı olsun. güle güle kullan. her şey ses yuklenildiğinde güçlü bas elde etmek değildir. kaliteli JBL bir referans hop. ile woofer ın ileri geri hareketini görmekte zorlanırken etrafınızın zangırdamasına şahit olursunuz.garip işler vesselam. memnun kalmana sevindim zira Def.Tec. yoğub bas üretip bas sese göre tatmin olanlar için pekala belki tatminsizlik yaratabilirdi.ama akıl var hiç gerek yok.düzgün ses almalı. işte burada düzgün sesin nasil bir şey olduğunu en karanlık en koyu en açmaz noktamızıdır.
    Hoparlörü değişimi hep radikal sonuçlar verir.
    Klipsch ler kısık seste ve yüksek seste de eğer Denon fazla yırtıcı değilse, kaynak sinyal tertemiz, rahat bir sinyalse kısıkve yüksek sesde ses ferah ve detaylı çalabiliyordur diye düşünüyorum.öyle görünüyor zannederim. benimde en hoşuma giden tarafı bu Klipsch ın.

sisteme 4 Subwoofer eklenme düşüncesi var. geniş mekanda bas sesler genişleyebilecekleri daha fazla alan, daha fazla salınım üretebilecekleri hacmi bulunca çok güçlü ve buyuk olmayan bir SW bile kafi gelir.bir nevi horn içnde ses sinyalinin buyumesi durumu gibi düşünün.Gramofon örneği gibi.
    imkan varsa SW konulsun rahat edeceksek eğer.şahis fikrim gerek yok gibi. belki Klipsch RF-7mkII eklerim Klipsch takıma.RF-7 de az buz bir şey değil surround sistem için üst ve alt frekanslarda. yine olmadi bu sefer adaptasyonda en zor kısmı Def. TEC. PFL1800 eklemek. Guluk Davığın var 9 tane civcivi yabancı civciv girse huylanır kakar.kabul ettirmekde zor olur gibi misali var.ama olur yani.uğraştırır bas sesler birbirine karışır bir müddet içinde durduktan karışık yoğun bas seslerden sanki bir şey anlayamaz, duyamaz duruma gelebilirsiniz.bende öyle olurdu şahsen.

Alıntıları Göster
    Sağol Cantan abi 4 subwoofer olayına en kısa sürede karar vercem basslar gayet yeterli ama 4 subwooferlı 2 3 resim gördüm yurtdısında bizde neden olmasın denemelerim devam ediyor bakalım

@runelgna

Bass traphttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-dj-studyo-ekipmani-studyo-ekipmani-ade-bass-trap-28640522/detay

Telefonla bilgi alabilirsin

@nickelx
    Sony tercih ettim çünkü fiyat performans olarak şu an alınabılıcek en iyi model Sony Bdp-s770 en azından Oppo-95 alana kadar idare eder beni 2-3 ay kadar üstelik Sony nın reviewleride fena değil

http://www.whathifi.com/review/Sony-BDP-S770/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 22 Şubat 2011; 12:36:07 >

• quote:

Sağol Cantan abi 4 subwoofer olayına en kısa sürede karar vercem basslar gayet yeterli ama 4 subwooferlı 2 3 resim gördüm yurtdısında bizde neden olmasın denemelerim devam ediyor bakalım

@runelgna

Bass traphttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-dj-studyo-ekipmani-studyo-ekipmani-ade-bass-trap-28640522/detay

Telefonla bilgi alabilirsin

@nickelx
    Sony tercih ettim çünkü fiyat performans olarak şu an alınabılıcek en iyi model Sony Bdp-s770 en azından Oppo-95 alana kadar idare eder beni 2-3 ay kadar üstelik Sony nın reviewleride fena değil

http://www.whathifi.com/review/Sony-BDP-S770/

Alıntıları Göster
    nuri ürünleri değiştirdikçe avatarıda değiştiriyorsun, tanımakta zorlanıyoruz yahuu
    player konusunda ben de henüz karar verip meblağ ayıramadım. Şu dolap işi bi türlü sonuçlanmadı ki bende
    playerda şimdilik ben de sony 570-770 veya panasoniğin 100 veya 300 modelinden birine karar verecez artık.
    Olmadı senin 770 e talip oluruz nuri

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

nuri ürünleri değiştirdikçe avatarıda değiştiriyorsun, tanımakta zorlanıyoruz yahuu
    player konusunda ben de henüz karar verip meblağ ayıramadım. Şu dolap işi bi türlü sonuçlanmadı ki bende
    playerda şimdilik ben de sony 570-770 veya panasoniğin 100 veya 300 modelinden birine karar verecez artık.
    Olmadı senin 770 e talip oluruz nuri

Alıntıları Göster
    Sony 570 alıcağınıza bıraz daha ekleyip sıfır 770 alabilirsiniz yada 2-3 ay bekleyin benden 770 i alırsınız

• quote:

Sony 570 alıcağınıza bıraz daha ekleyip sıfır 770 alabilirsiniz yada 2-3 ay bekleyin benden 770 i alırsınız

Alıntıları Göster
    player için acele etmiyorum zaten.
    şu anda 1 gb lık hdd de filmim var.
    hele onları ve elimdeki dvd leri tüketeyim sonrasında bakacaz artık
    ama oppo da benimde gözüm var aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

player için acele etmiyorum zaten.
    şu anda 1 gb lık hdd de filmim var.
    hele onları ve elimdeki dvd leri tüketeyim sonrasında bakacaz artık
    ama oppo da benimde gözüm var aslında

Alıntıları Göster
    Bluray ile mkv arasında gerek ses gerek görüntü dağlar kadar fark var o yüzden bd player şart

Oppoda herkesin gözü var ama nasıl gelcek buraya nasıl getirtcez soru işareti

• quote:

Bluray ile mkv arasında gerek ses gerek görüntü dağlar kadar fark var o yüzden bd player şart

Oppoda herkesin gözü var ama nasıl gelcek buraya nasıl getirtcez soru işareti

Alıntıları Göster
    Tüm forum üyelerine selamlar .

Forum Audio yetkilisi olarak , imkan buldukça ;
    Genel bilgilendirme ve sorularınıza yanıt vermek için çaba göstereceğim .

Sizler kadar sık yazma imkanım olmasa da , belli aralıklarla cevap yazacağım .

Ender ALKAN

------------------------------------------------------------------

Cambridge Audio firmasının CES 2011 de lansmanını yaptığı yeni Blu-Ray modeli 751 BD yi incelemenizi tavsiye ederim .

Oppo firmasının BDP 93 ve BDP 95 modellerinin arası bir ürün ...

Ürün mart ayının 2-3 üncü haftası stoklarda olacak .

Aklınıza takılan sorular için , hafta içi ve cumartesi 10:00-18:00 arası ,
    Telefonla arayabilirsiniz . Dahili no : 16

Web sitemizden iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz .

Ender ALKAN

• Maviden sonra Forum Audioyaya geçmenize sevindim. Tecrübeleriniz foruma çok şey katacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumAudio

Ender ALKAN

Cambridge Audio firmasının CES 2011 de lansmanını yaptığı yeni Blu-Ray modeli 751 BD yi incelemenizi tavsiye ederim .

Ender ALKAN

Selam aramıza katıldığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim. Fakat sizi kırmak istememekle birlikte bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Tannoy markasını hakettiği yerde tutamadığınız ve ulaşılmaz yaptığınız için size, dynaudio markasını da aynı şekilde itici hale getiren ilgili mümessile aşırı kızgınım kişisel olarak. BU forumda çok arkadaşa önerilerde bulunuyoruz, ilk aklıma gelen tannoy olmasına rağmen söylemekte tereddüt ediyorum. Kendi dc10t lerimi bile yurtdışından getirttim. Sizin ürünlerinizden daha kalitesiz ürünler piyasada yer ettiyse bu sizin suçunuzdur. Söylediklerimi pozitif olarak algılarsanız daha da mutlu olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

quote:

Ender ALKAN

Ender ALKAN

Selam aramıza katıldığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim. Fakat sizi kırmak istememekle birlikte bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Tannoy markasını hakettiği yerde tutamadığınız ve ulaşılmaz yaptığınız için size, dynaudio markasını da aynı şekilde itici hale getiren ilgili mümessile aşırı kızgınım kişisel olarak. BU forumda çok arkadaşa önerilerde bulunuyoruz, ilk aklıma gelen tannoy olmasına rağmen söylemekte tereddüt ediyorum. Kendi dc10t lerimi bile yurtdışından getirttim. Sizin ürünlerinizden daha kalitesiz ürünler piyasada yer ettiyse bu sizin suçunuzdur. Söylediklerimi pozitif olarak algılarsanız daha da mutlu olurum.

Alıntıları Göster
    Sayın alfa147 ,

Forum Audio ya döneli (8 yıl çalıştığım eski firmam !) bir kaç ay oldu .

İşbaşı yaptığımda Tannoy ile yeni anlaşılmıştı .

İlk olarak serilerden numune denilecek miktarlarda getirdik .
    Malum ses rengi , ağaç kaplaması vs. vs. incelemek ve tanımak gerekliydi .

Şubat ayı başında ilk parti sipariş stoklara girdi .
    İkinci siparişi de vermiş bulunmaktayız .

Tannoy , Dual Concentric denilen bir teknoloji kullanıyor .

Bas ünitenin ortasında bulunan , metal bir halka görünümünde ;
    Sıradışı bir Tweeter yapısına sahip .

Türkiye de mağaza çalışanları ve kullanıcı kitlesi ise ,
    Bu teknolojiye oldukça yabancı . Sayılı fanatik ve hi-fi tutkunu hariç tabi ki !

Fiyat aralığı da MediaMarkt , Darty vs. vs. gibi satış noktaları için biraz yüksek .

Bu sebeplerden dolayı , marka bilinirliği tüketicimiz de oluşana kadar ;
    Elimizden geldiğince kendi imkanlarımızla demo ve satışını yapacağız .

Markanın ulaşılmaz olduğunu düşünmüyorum .
    Etiler de demo yapabiliyoruz . Demoda yoksa depodan sizin için getirip demo yapıyoruz .

Sipariş vermek istediğiniz model ve rengi ilk siparişle getiriyoruz .
    Şehir dışına kargo ile yolluyoruz .

Mart ayında E-ticaret sitemiz de aktif olacak . Web dende alışveriş yapabileceksiniz .

Bunlar dışında bir sıkıntı ve isteğiniz olursa ;
    Benimle şahsen irtibata geçmenizi rica ederim .

Ender ALKAN

• quote:

Sayın alfa147 ,

Forum Audio ya döneli (8 yıl çalıştığım eski firmam !) bir kaç ay oldu .

İşbaşı yaptığımda Tannoy ile yeni anlaşılmıştı .

İlk olarak serilerden numune denilecek miktarlarda getirdik .
    Malum ses rengi , ağaç kaplaması vs. vs. incelemek ve tanımak gerekliydi .

Şubat ayı başında ilk parti sipariş stoklara girdi .
    İkinci siparişi de vermiş bulunmaktayız .

Tannoy , Dual Concentric denilen bir teknoloji kullanıyor .

Bas ünitenin ortasında bulunan , metal bir halka görünümünde ;
    Sıradışı bir Tweeter yapısına sahip .

Türkiye de mağaza çalışanları ve kullanıcı kitlesi ise ,
    Bu teknolojiye oldukça yabancı . Sayılı fanatik ve hi-fi tutkunu hariç tabi ki !

Fiyat aralığı da MediaMarkt , Darty vs. vs. gibi satış noktaları için biraz yüksek .

Bu sebeplerden dolayı , marka bilinirliği tüketicimiz de oluşana kadar ;
    Elimizden geldiğince kendi imkanlarımızla demo ve satışını yapacağız .

Markanın ulaşılmaz olduğunu düşünmüyorum .
    Etiler de demo yapabiliyoruz . Demoda yoksa depodan sizin için getirip demo yapıyoruz .

Sipariş vermek istediğiniz model ve rengi ilk siparişle getiriyoruz .
    Şehir dışına kargo ile yolluyoruz .

Mart ayında E-ticaret sitemiz de aktif olacak . Web dende alışveriş yapabileceksiniz .

Bunlar dışında bir sıkıntı ve isteğiniz olursa ;
    Benimle şahsen irtibata geçmenizi rica ederim .

Ender ALKAN

Alıntıları Göster
    Sayın alfa147 ,

Mesajınızı okuduktan sonra kontrol ettim .

Yurtdışında DC10T Lake Siyah renk :

9999 USD (16,100 TL)
    5000 Sterlin (13,100 TL)

Bizim listelerimizde KDV dahil 14,485 TL .
    Stoklarımızda da Lake Siyah renk mevcut .

Sizin hoparlörünüzü ne zaman aldığınızı bilmiyorum tabi ki .
    Fakat bundan sonraki ihtiyaçlarınızda elimden gelen desteği vereceğim .

Ender ALKAN

• quote:

Sayın alfa147 ,

Mesajınızı okuduktan sonra kontrol ettim .

Yurtdışında DC10T Lake Siyah renk :

9999 USD (16,100 TL)
    5000 Sterlin (13,100 TL)

Bizim listelerimizde KDV dahil 14,485 TL .
    Stoklarımızda da Lake Siyah renk mevcut .

Sizin hoparlörünüzü ne zaman aldığınızı bilmiyorum tabi ki .
    Fakat bundan sonraki ihtiyaçlarınızda elimden gelen desteği vereceğim .

Ender ALKAN

Alıntıları Göster
    Ender bey,

Cambridge in bluray playerı ile ilgili tahmini yada belli olan bir fiyat varmıdır ?

• quote:

Ender bey,

Cambridge in bluray playerı ile ilgili tahmini yada belli olan bir fiyat varmıdır ?

Alıntıları Göster
    Sayın nuribaras ,

Yurtdışında 799 Sterlin ve 1195 USD gibi fiyatlar tanıtım yazılarında geçmekte .
    Bu rakamlarda 1900-2100 tl civarına denk gelmekte .

Ülkemizdeki tahmini satış fiyatı 2600 tl (KDV Dahil) olacaktır .
    Tabi ki %20 ÖTV nin etkiside bu rakamda tartışılmaz ...

Ender ALKAN
  • quote:

Sayın nuribaras ,

Yurtdışında 799 Sterlin ve 1195 USD gibi fiyatlar tanıtım yazılarında geçmekte .

Ender ALKAN

Alıntıları Göster
    ben de panasonic bdt100 kullanıyorum.Bence fiyat performans açısından çok iyi.
  • quote:

Bu kanaatinizin nedeni nedir merak ettim, sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

Bu kanaatinizin nedeni nedir merak ettim, sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.

Alıntıları Göster
    nedeni çok açık değil mi? ürünlerin piyasadaki suskunluğu ve bulunamaması. Dali eskiden de vardı ama şimdi çok iyi hoparlör olmamasına rağmen her yerde var. Tannoy'un da bu seviyelerde alt modelleri olmasına rağmen piyasada izi yok. revolution dc6t her yerde var da ben mi görmedim? Her yer de olabilse dali ikon serisi satabilir mi? Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada fazla off topic yapmayalım.

• quote:

Sayın nuribaras ,

Ender ALKAN

Kusuruma bakmayınız affınıza sıgınarak soruyorum acaba 500 tl lık 3d bluray player ıle bu bahsettıgınız 2600 tl lık arasında "daglara taşlara" sıgmayan fark nedır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ediz70

quote:

Sayın nuribaras ,

Ender ALKAN

Kusuruma bakmayınız affınıza sıgınarak soruyorum acaba 500 tl lık 3d bluray player ıle bu bahsettıgınız 2600 tl lık arasında "daglara taşlara" sıgmayan fark nedır?

Alıntıları Göster
    Nuri aklından neler geçiyor yine, amfiyi satıyorsun.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.