Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BDP-S770 SACD çalıyor ve 2. USB girişi de mevcut ... Bu arada bende 1 aydır kulanıyorum oldukça başarılı bir makine bu fiyat aralığında özellikle ve kalite konularında eline pek su döken çıkmaz.

Bu arada Cambridge BDP'ler OPPO klonudur. Ve bu klonlama işlemi oldukça verimli olup sadece ses konusunda Cambridge eklemeleri vardır. Ancak gene de 300-400 Poundluk bir stereo CD Player sesinden fazlasını beklememek lazım.

OPPO 95 'in ses konusunda Cambridge 'den daha başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ancak çok daha başarılı bir ses performansı beklenecekse en değerli OPPO klonu olan Theta Digital'in CompliBlu yeni versiyonu denenebilir ancak oldukça yüklü bir miktarı gözden çıkarmak lazım.

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi

• abi şimdi oppo 95 ıle bu cambridge in blurayı karsılastırsak hangisi iyi yada aynımıdırlar
  • 95 tamamen farklı bir cihaz. Bence 95 daha iyi ....
  • bende panasonic bdt100 kullanıyordum ama bdt300 sipariş ettim yurtdışından. Hafta içi gelir ben de izlenimlerimi paylaşırım. Fiyatına göre iyi ses kalitesi olduğu söyleniyor forumlarda.Fakat bluray player için çok fazla para harcanması taraftarı değilim. Zaten bu sebeple bdt300 ü buradan almadım.Krell 555 peşinden koşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa147 -- 27 Şubat 2011; 20:36:04 >
  • Şimdiden hayırlı olsun.
    Bende çok gittim geldim Panny300 ve Sony 770 arasında. Hatta Electrowolrd'den teşhir ürününü alıyordum ki vazgeçtim.
    Panasonic çok iddalı bir şekilde bizim Uniphier işlemcimiz 3D konusunda hiç kimsede olmayan derinlik üretebiliyor diyor. Başka 3D'lere benzemeyiz diyor ama deneyemiyoruz ki 3D projektörümüz yok daha
    What HIFI testinde kılpayı 770 birinci olmuştu 300'ün önüde. Daha keskin görüntüler verdiği öne sürülmiştü ama ben 1.000TL civarında sıfır bulabilseydim kesinlikle Panny'yi alırdım.
  • Ben de kampanyadan aldım yakın zamanda panasonic plazma (50vt20) ve bdt100.Hatta içinden 2 gözlük çıktı sistemin.Bdt300 elime geçince ikisini birde bağlayıp ne farklar olduğunu paylaşacağım. BU arada definitive bp30 ile ilgili çok derin bilgiler vermek üzereyim çünkü herkesin korktuğu bp30'dan nasıl süper performans alınacağını buldum.
  • bu oppoyu bende düşünmeye başladım gerçi biraz tuzlu ama..steryoda beni tatmin edebilir gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 27 Şubat 2011; 23:48:23 >
  • Dışarıdan Getirmeyi Planlıyorum Bende 95 Ciddi Anlamda Harika Bir Ürün
  • dışarda 999 dolar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147
    Ben de kampanyadan aldım yakın zamanda panasonic plazma (50vt20) ve bdt100.Hatta içinden 2 gözlük çıktı sistemin.Bdt300 elime geçince ikisini birde bağlayıp ne farklar olduğunu paylaşacağım. BU arada definitive bp30 ile ilgili çok derin bilgiler vermek üzereyim çünkü herkesin korktuğu bp30'dan nasıl süper performans alınacağını buldum.

Merak ettim dogrusu neymiş bu BP30 olayı ...
  • Evet Ortalama O Civarda Masraflar Hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

quote:

Ben de kampanyadan aldım yakın zamanda panasonic plazma (50vt20) ve bdt100.Hatta içinden 2 gözlük çıktı sistemin.Bdt300 elime geçince ikisini birde bağlayıp ne farklar olduğunu paylaşacağım. BU arada definitive bp30 ile ilgili çok derin bilgiler vermek üzereyim çünkü herkesin korktuğu bp30'dan nasıl süper performans alınacağını buldum.

Merak ettim dogrusu neymiş bu BP30 olayı ...

Yaklaşık 15 gündür bununla uğraştım. Bu kadar övülen bir hoparlörden neden sonuç alamıyoruz ya da neden çok kötü sonuç alıyoruz? Neyse zaman bulunca bir konu açıp anlatacağım.Şimdilik fiyat-performans oranına göre aldığım sonuç çok iyi. Uzun zamandır bu hoparlörün hakkını yemişiz.

Bu arada bluray yada dvd yi müzik için kullanmak doğru değil. Eğer analog stereo ses çıkışı ve devresi ayrı bir bluray yaparlarsa tamam ama diğer türlü bluray, dvd gibi video oynatıcılara çok para vermeyin.

• Nuri bp30 ları sattığın için ağlayacaksın :) Ama üzülme ben ben tannoy dc10t leri aldım d700 ler boşa çıkacak onları alabilirsin.Tabi kıyabilirsem :)
  • quote:

Geçen haftalarda teknosa bdt100 ler için bir haftalık bi kampanya yapıp 389 TL ye sattı. Kaçırdık. bdt300 ayrı satılan bir yerde ben daha görmedim, plazmasıyla beraber veriyorlar. kaç yere sordum.
    Hafta sonu bir teknosada bdt100 gördüm fiyatını sordum 600 küsür dedi yanılmıyorsam.
    ben de plazma pana olduğu için pana 100 veya 300 almayı daha çok istiyorum olmadı sony570-770 den birine karar verilecek artık.
    İngiltere fiyatlarına baktım burayla aynı gibi. İngiltereden getirebilecek arkadaşa da sipariş vermekten bu yüzden vazgeçtim. Burada kampanya ve fırsat kollayacaz artık.
    Bende 100 ve 300 farkını test edeceğiniz zamanı merak ediyorum. Mutlaka paylaşın bizimle

• Electroworld Astoria'da BDP300 modelini 699TL'ye bana bıraktılar. Oradaki 65VT20 model televizyonun bundle'ıydı ayırıp bana vereceklerdi. Ben çok kurcalanmıştır diye almadım. 725 TL'ye Sony770 aldım memnunum.
  • Ben de yurtdışından çok mal getirdiğim için bu tür cihazları oralardan almaya çalışıyorum.Bu kampanyaları gerçekten her an takip etmek lazım. Bazen komik fiyatlar meydana çıkıyor.Ben de televizyonu vatan'da ki bir kampanyadan aldım.Televizyon alacaklara kesinlikle tavsiye ederim panasonic plazmayı. Gerçekten tüplü televizyonlardan sonra en net gösteren cihaz plazma.
  • Oppo BDP-95 getirmenin yollarını arıyorum. Önümüzdeki 5 ay içerisinde bu her an gerçekleşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Electroworld Astoria'da BDP300 modelini 699TL'ye bana bıraktılar. Oradaki 65VT20 model televizyonun bundle'ıydı ayırıp bana vereceklerdi. Ben çok kurcalanmıştır diye almadım. 725 TL'ye Sony770 aldım memnunum.

panasonic bdp 300 399 TL ye aldım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Electroworld Astoria'da BDP300 modelini 699TL'ye bana bıraktılar. Oradaki 65VT20 model televizyonun bundle'ıydı ayırıp bana vereceklerdi. Ben çok kurcalanmıştır diye almadım. 725 TL'ye Sony770 aldım memnunum.

panasonic bdp 300 399 TL ye aldım .

nasıl aldınız yaw bdt300 ü o paraya? Valla bravo... Nasıl cihaz? memnun musunuz cihazın performansından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa147 -- 28 Şubat 2011; 21:19:38 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.