Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şu bass traplerin beyazı yok mu ya da başka akustik çözüm
  • Güzel bir seçim.... çıkacak firmware ve software update ile yenilenmiş, eksiksiz olur.. Yamaha'da Z11 için böyle bir destek verseydi iyi olurdu hernekadar 3D merakım olmasa da cihaz güncellenmiş olurdu.

http://www.audioholics.com/news/industry-news/denon-firmware-upgrade-multeq-XT32

quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Valla aklimdan kotu seyler geciyor bunun gibi

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi

• Tesekkurler sayın asukrumercan şu anlık biraz pahalı geldi Sanırım uzun bir süre Denon Avc-a1xva yı kullanıcam tabi yanına oppo 95 ekliyip 3d den faydalanmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 28 Şubat 2011; 23:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Electroworld Astoria'da BDP300 modelini 699TL'ye bana bıraktılar. Oradaki 65VT20 model televizyonun bundle'ıydı ayırıp bana vereceklerdi. Ben çok kurcalanmıştır diye almadım. 725 TL'ye Sony770 aldım memnunum.

panasonic bdp 300 399 TL ye aldım .

nasıl aldınız yaw bdt300 ü o paraya? Valla bravo... Nasıl cihaz? memnun musunuz cihazın performansından?

Özel bir çabam olmadı, teşhirde o fiyata inmişti. Zaten 2-3 ay önce teşhire konulmuş. İlk başta ilgimi çekmedi, biraz araştırınca niyetlendim.
    Ax10 kullandığım için anolog çıkışlı bdp arıyordum, bu rastladı fiyatı uygun olduğundan aldım.
    Denemelerden sonra yazarım.
    Sağlıcakla kalın.

• Hayırlı olsun Sayın lufubu güzel seçim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Electroworld Astoria'da BDP300 modelini 699TL'ye bana bıraktılar. Oradaki 65VT20 model televizyonun bundle'ıydı ayırıp bana vereceklerdi. Ben çok kurcalanmıştır diye almadım. 725 TL'ye Sony770 aldım memnunum.

panasonic bdp 300 399 TL ye aldım .

nasıl aldınız yaw bdt300 ü o paraya? Valla bravo... Nasıl cihaz? memnun musunuz cihazın performansından?

Özel bir çabam olmadı, teşhirde o fiyata inmişti. Zaten 2-3 ay önce teşhire konulmuş. İlk başta ilgimi çekmedi, biraz araştırınca niyetlendim.
    Ax10 kullandığım için anolog çıkışlı bdp arıyordum, bu rastladı fiyatı uygun olduğundan aldım.
    Denemelerden sonra yazarım.
    Sağlıcakla kalın.

Süper valla
    ben de böyle fırsat denk getirmek istiyorum
    hayırlı olsun.

• ne fırsatçı millet yaw
  • Valla takip edildiği sürece yakalanmıcak fırsat yok bence
  • @Nuribaras ın konusunu dağıtmak istemem ama yeri gelmişken belirteyim; Pioneer ax10 a optik bağlı Toshiba ep30ek dan sonra, analog bağladığım panasonic bdt300 de görüntü ve seste ciddi fark oluştu.
    Özellikle hd sesli blueray de fark dramatik oldu.
    Daha önceki upgradelerde fark hissetmediğini söyleyen eşim bile "sanki pencere açık sesler dışarıdan geliyor" dedi .
    Sağlıcakla kalın.
  • Evet bluray dvd arası dağlar kadar fark var birde bluray demo cd si satılan bir yer varmı ? bilen varsa olmadıu ebayden sipariş etcem artık .
  • en iyisi bu bildiğim kadarıyla, isf profesyonelleri için eğitimden kullanılıyor, ebay da görmüştüm 1-2 defa,

http://www.thx.com/test-bench-blog/thx-calibrator-blu-ray-disc-explained/

• 2 subwoofer daha alma düşüncem devam ederken gecen hafta klipschle görüştüğümde sipariş vermem halinde gümrükteki problemlerle birlikte 2 subwoofer ve amfisinin gelmesinin yaklaşık 2 ayı bulucagını sölemişlerdi bunun üzerine klipsch almaya niyetlendiğimde alternatif olarak baktığım Miller kreisel setinin subwooferını aklıma soktu dün sayın eresgu ve rgokdemir MX 350 modelini dün akşamdan beri gerek klipsch gerekse yurtdısı forumunda konuştugum Klipsch thx 2 ultra ve Miller kreisel kullanıcıları sisteme Mx 350 yi ekliyebilceğimi zaten hz ,watt vs gibi özelliklerinin klipsch ile yakın olduğunu ve uyumlu olucağını sölediler umarım uyumlu olur bende masraftan kurtulmuş olurum 3 subwoofer ile işi cözmüş olurum ürünü 3 saat sonra teslim alıcam resimleri eklerim

Sub link :http://www.mksoundsystem.com/propages/mkprof_MX350.htm

• nuribaras sistem cihazlar güzelde ortam çok vasat biraz şu siteye bakıp evi dekorasyon edebilirsin çok acayip bir odan varmış çözemedim

http://www.minhembio.com/
  • quote:

2 subwoofer daha alma düşüncem devam ederken gecen hafta klipschle görüştüğümde sipariş vermem halinde gümrükteki problemlerle birlikte 2 subwoofer ve amfisinin gelmesinin yaklaşık 2 ayı bulucagını sölemişlerdi bunun üzerine klipsch almaya niyetlendiğimde alternatif olarak baktığım Miller kreisel setinin subwooferını aklıma soktu dün sayın eresgu ve rgokdemir MX 350 modelini dün akşamdan beri gerek klipsch gerekse yurtdısı forumunda konuştugum Klipsch thx 2 ultra ve Miller kreisel kullanıcıları sisteme Mx 350 yi ekliyebilceğimi zaten hz ,watt vs gibi özelliklerinin klipsch ile yakın olduğunu ve uyumlu olucağını sölediler umarım uyumlu olur bende masraftan kurtulmuş olurum 3 subwoofer ile işi cözmüş olurum ürünü 3 saat sonra teslim alıcam resimleri eklerim

3 saat olmuş

• quote:

2 subwoofer daha alma düşüncem devam ederken gecen hafta klipschle görüştüğümde sipariş vermem halinde gümrükteki problemlerle birlikte 2 subwoofer ve amfisinin gelmesinin yaklaşık 2 ayı bulucagını sölemişlerdi bunun üzerine klipsch almaya niyetlendiğimde alternatif olarak baktığım Miller kreisel setinin subwooferını aklıma soktu dün sayın eresgu ve rgokdemir MX 350 modelini dün akşamdan beri gerek klipsch gerekse yurtdısı forumunda konuştugum Klipsch thx 2 ultra ve Miller kreisel kullanıcıları sisteme Mx 350 yi ekliyebilceğimi zaten hz ,watt vs gibi özelliklerinin klipsch ile yakın olduğunu ve uyumlu olucağını sölediler umarım uyumlu olur bende masraftan kurtulmuş olurum 3 subwoofer ile işi cözmüş olurum ürünü 3 saat sonra teslim alıcam resimleri eklerim

Bence 2 ay bekleseniz daha iyi, alacağınız diğer sub benzer bile olsa THX mantığına biraz ters geliyor, aynı işi yapan ünitelerin tamamen aynı olması mantığı.

Yeni sub sistem içindeki harmoniyi bozar, dinleyerek anlamak zor olsa bile psikolojik olarak da bozar. Sonuçta response zamanları, grafik sonuçları tamamen aynı olmayacağı için mantıksal olarak da uygun değil.

İki ay çabuk geçer. Sistemin homojen THX yapısını değiştirmeye değmez.

• Sayın asukrumercan almış bulundum cok sabırsızımdır cunku eğer uyum sağlamazsa direk satarım klipsch siparişini veririm ben uyum sağlıcağını düşünüyorum [:'(

Şu an koltuğun arkasına koydum daha sonra belki yeri değişebilir

• 3

• nuri klipsch ve mk sw ları 2 ye 2 test edelim bakalım hangisi daha iyi

thx ultra 2 klipsch mi?

yoksa thx ultra süper hızlı mk mı?
  • tamam deneriz erdinç abi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.