Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: väliaikaista

Center center tipinde değil .
    İyi günlerde kullanın .

Alıntıları Göster
    Resim 6 Center,Front sol Subwoofer Sol
    Resim 7 front Sol ve Subwoofer Sol
    Resim 8 Arka Surroundlar

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Resim 8 Arka Surroundlar

Alıntıları Göster
    Dehşet olmuş, güle güle kullanın. Resimdeki bass trap leri nereden aldınız acaba? Ben Ankaradayım bir türlü hiç bir yerde bulamadım burada.

• quote:

Resim 8 Arka Surroundlar

Alıntıları Göster
    Resim 9 Sağ Surround
    Resim 10 Subwoofer Amfi
    Resim 11 Genel

• quote:

Resim 8 Arka Surroundlar

Alıntıları Göster
    güle güle kullan nuri sistemin gerçeten harika olmuş,KW-120-THX Subwoofer mı onlar ?
    bu arada sisteminde kullandığın ürünlerin fiyatlarını yazarmısın
    bende bi sub almak istyorum,2, 2,5 bin lira civarında KLIPSCH in diğer subları nasıl sendekinn farkı ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: teac

güle güle kullan nuri sistemin gerçeten harika olmuş,KW-120-THX Subwoofer mı onlar ?
    bu arada sisteminde kullandığın ürünlerin fiyatlarını yazarmısın
    bende bi sub almak istyorum,2, 2,5 bin lira civarında KLIPSCH in diğer subları nasıl sendekinn farkı ne ?

Alıntıları Göster
    sonunda nuri hayırlısı olsun standlar güzel olmuş bi gün kısmetse sinan abiyle dinlemeye geliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

sonunda nuri hayırlısı olsun standlar güzel olmuş bi gün kısmetse sinan abiyle dinlemeye geliriz

Alıntıları Göster
    sublar için extradan anfiye gerek varmı tek sub kullanırsak ??
  • quote:

sublar için extradan anfiye gerek varmı tek sub kullanırsak ??

Alıntıları Göster
    @teac tesekkurler Subwooferlar KW-120-THX evet zaten setin kendi subwooferları http://www.klipsch.com/na-en/products/thx-ultra2-overview/

Klipschin başka subwooferını kullanmadım bendekileirn farkı thx sertifikası olması KW-120 Subwoofer pasif o yüzden amfiye ihtiyac duyuyor siz kendinden amfili subwoofer tercih edebilirsiniz

• quote:

@teac tesekkurler Subwooferlar KW-120-THX evet zaten setin kendi subwooferları http://www.klipsch.com/na-en/products/thx-ultra2-overview/

Klipschin başka subwooferını kullanmadım bendekileirn farkı thx sertifikası olması KW-120 Subwoofer pasif o yüzden amfiye ihtiyac duyuyor siz kendinden amfili subwoofer tercih edebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Muhteşem, güle güle dinleyin.

Ancak Center'ı tersmi koymuşsun?
    Yoksa her iki taraflı da kullanılabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaRaBeeN

Muhteşem, güle güle dinleyin.

Ancak Center'ı tersmi koymuşsun?
    Yoksa her iki taraflı da kullanılabiliyor mu?

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş,iyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Alıntıları Göster
    nuri sonunda çektin resimleri
    hayırlı olsun güle güle kullan umarım çok uzun süre kullanırsın yeni hoparlörlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

Alıntıları Göster
    güzel sistem güle güle kullan,ebay denhttp://cgi.ebay.com/Klipsch-THX-Ultra2-Home-Theater-System-Brand-New-Black-/220598748121?pt=Speakers_Subwoofers&hash=item335cb5c3d9 şu linki buldum türkiyede daha pahalıdır sanırım sen ne kadara aldın ?

• quote:

güzel sistem güle güle kullan,ebay denhttp://cgi.ebay.com/Klipsch-THX-Ultra2-Home-Theater-System-Brand-New-Black-/220598748121?pt=Speakers_Subwoofers&hash=item335cb5c3d9 şu linki buldum türkiyede daha pahalıdır sanırım sen ne kadara aldın ?

Alıntıları Göster
    Nuri hayırlı olsun kaardeş. Sonunda tamamlandı

Güzel görünüyor, ancak duvarları da siyaha boyasaydın daha hoş bir görüntü olurdu diye düşünüyorum. Hem ala bula görünmezdi. En azından perdenin olduğu duvarı ve yanları giriş kapısının hizasına kadar siyah boya düşünebilirsin. Tabi kafana yatarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Nuri hayırlı olsun kaardeş. Sonunda tamamlandı

Güzel görünüyor, ancak duvarları da siyaha boyasaydın daha hoş bir görüntü olurdu diye düşünüyorum. Hem ala bula görünmezdi. En azından perdenin olduğu duvarı ve yanları giriş kapısının hizasına kadar siyah boya düşünebilirsin. Tabi kafana yatarsa.

Alıntıları Göster
    Sistem dehşet duruyor, güzel olanlar sık sık söyleniyor zaten ben aklıma takılanları söyleyeyim. Ali abinin fikri bencede güzel duvarlar açık renk yerine koyu füme siyah olursa ışıklar açıkken görülen karmaşa azalır. Tabi film izlerken zaten karanlık olduğundan boyamanın espirisi sadece gündüzleri ve ışık açıkken görsellik katacaktır.

Projeksiyon ve arka surroundların durduğu rafta siyah olursa daha bir şık olur bence ve araya o arkadaki perde sanırım onun gibi bir perde de güzel olur ve son olarak arka surroundların konumu sanki birbirine çok yakın gibi geldi.

Sanırım ses kalitesi ile olan beklentileriniz çok büyük ölçüde karşılandı bu yeni sistem ile. İyi günlerde keyiflice kullanınız, imrenerek takip ettiğim bir konu.

• quote:

@teac fiyat olarak özelden pm yollarım

@Carebeen center sağ sol fark etmiyor her türlü kullanıma açık.

@xenkebikec genelde zaten karanlıkta film yada müzik dinlediğim icin benim icin cok önemlı değil duvarlar, arka raf içinde siyahı ben aldığımda kalmamişti mecbur beyaz tercih ettim oda arkada olduğu için göze batmıyor surroundlar icinse denemelere devam ediyorum şu an en iyi sonucu bu şekilde aldım.Son olarak dediğiniz gibi ses için tüm beklentilerim karşılandı belki daha sonra gerek duyarsam gerek yok ama 2 subwoofer daha ekleyebilirim

Tüm arkadaşlara iyi dilekleri icin tesekkür ederim

• quote:

quote:

@teac fiyat olarak özelden pm yollarım

@Carebeen center sağ sol fark etmiyor her türlü kullanıma açık.

@xenkebikec genelde zaten karanlıkta film yada müzik dinlediğim icin benim icin cok önemlı değil duvarlar, arka raf içinde siyahı ben aldığımda kalmamişti mecbur beyaz tercih ettim oda arkada olduğu için göze batmıyor surroundlar icinse denemelere devam ediyorum şu an en iyi sonucu bu şekilde aldım.Son olarak dediğiniz gibi ses için tüm beklentilerim karşılandı belki daha sonra gerek duyarsam gerek yok ama 2 subwoofer daha ekleyebilirim

Tüm arkadaşlara iyi dilekleri icin tesekkür ederim

Alıntıları Göster
    Güle güle kullan nuri
    Herkes birşey söylüyor ben de söyleyeyim.
    Ben senin yerinde olsam , tek kumandalı otomasyon da yaptırırdım. Hani şu Logitech Harmony 1100 vs lerden..
    Tek tuşla sistemin devreye girmesi, ışıkların açıldığında filmin durması vs vs.. Tek tuşla PS3 , Uydu falan gibi şeyler işte..
    Youtube da örnekleri,benzerleri var biliyorsun..

Bir de şu basslar vurduğunda açılan kapıya çözüm buldun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Güle güle kullan nuri
    Herkes birşey söylüyor ben de söyleyeyim.
    Ben senin yerinde olsam , tek kumandalı otomasyon da yaptırırdım. Hani şu Logitech Harmony 1100 vs lerden..
    Tek tuşla sistemin devreye girmesi, ışıkların açıldığında filmin durması vs vs.. Tek tuşla PS3 , Uydu falan gibi şeyler işte..
    Youtube da örnekleri,benzerleri var biliyorsun..

Bir de şu basslar vurduğunda açılan kapıya çözüm buldun mu ?

Alıntıları Göster
    Muhteşem görünüyorlar,
    iyi seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Muhteşem görünüyorlar,
    iyi seyirler

Alıntıları Göster
    Çok şık olmuşlar Nuri kardeşim güle güle kullan

Arka surroundların durduğu rafada bil atıp genel anlamda biraz daha kozmetik çalışma ile sistem tamamlanmış olur...

Havalar ısınsın uçağa atlayıp gelecem inşallah,THX Ultra 2 neymiş görelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Çok şık olmuşlar Nuri kardeşim güle güle kullan

Arka surroundların durduğu rafada bil atıp genel anlamda biraz daha kozmetik çalışma ile sistem tamamlanmış olur...

Havalar ısınsın uçağa atlayıp gelecem inşallah,THX Ultra 2 neymiş görelim...

Alıntıları Göster
    nuri kardeşim çok güzel olmuş sistem maşallah bitane kocaman nazarboncuğu as odanın girişine :) işin espirisi tabi hayırlı olsun dinlemeye gelicem inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: A L B A T R O S

nuri kardeşim çok güzel olmuş sistem maşallah bitane kocaman nazarboncuğu as odanın girişine :) işin espirisi tabi hayırlı olsun dinlemeye gelicem inşallah.

Alıntıları Göster
    Hayırlı Olsun Gerçekten Harika Bir Sistem. Resimlerde Gayet Detaylı Anlatıyor Sistemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

Hayırlı Olsun Gerçekten Harika Bir Sistem. Resimlerde Gayet Detaylı Anlatıyor Sistemi.

Alıntıları Göster
    Tesekkürler arkadaslar

Refik abi daha çözemedik bassta açılan kapıyı mum koyuyorum şimdilik kapının arkasına açılmasın diye

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.