Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısmetse öle bir şey varsa sisteme eklemek isteriz tabi
  • Sayın Nuribaras ev sinemasında bu en son aldığınız sallayıcı ile olaya yeni bir boyuta gectiniz ve benim hep olmasını düşündüğüm ancak piyasada olduğunu bilmediğim bir cihazı tanıttınız. Ancak keske daha ucuz olsaydı. Bu arada sinema salonlarında koltuk sıralarının yere bağlı değil sallayicilarin üzerine monte edilmesini düşünürüm ama henüz yapılmadı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 18 Mart 2011; 14:34:17 >
  • Benim aldığım firma 5 6 sinema salonuna kurmuş bu üründen bazı yerlerde tepki almiş alet deprem oluyor zannetmiş sinemadakiler sonra geri iade etmişler

Genelde koltuğun ayağına takıyolarmıs 1 sıra koltuğa bir shaker dedi arkadas
  • Bugün sesten sonra sonra görüntü adına da birşeyler yapmak için İnakusitk hdmi kablosu aldım projeksiyon ve amfi arasına 10 metre uzunlugunda 3d destekli kısmet olursa 3dli projeksiyon alıcaz çıkınca

Kablo :http://www.in-akustik.com/en/KuZ/produkte/artikel.asp?ref_no=0062442075

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 22 Mart 2011; 16:53:55 >

• Kaç m'ye kadar deep color,x.v. color, 10.2gbit özelliklerini destekliyor acaba..
    link'te belirtmemiş ama 15m ye kadar destekleyeceğini sanmam
    7.5m falan olabilir..

Fiyat neymiş 10m için?
    Banada 12 yada 15m lazım ama işte ilk cümledeki nedenlerden ötürü bulamıyorum kablo
  • Fiyat 230 euro kutusunun arkasında Full hd 2160 p ve 10.2gbit 15 metreye kadar desteklediği yazmakta bir üstü yani en üst model olanıda referans modeli ise 20 metreye kadar desteği mevcut

Deep color ve xv color icin yıldız konmuş kutunun arkasına desteklediği anlamında 10 metrede
  • Birazda oda dekorasyonuna el atman lazım nuri kardeş Şık bir oda ile senin sistem dergiler den inmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Sayın Nuribaras ev sinemasında bu en son aldığınız sallayıcı ile olaya yeni bir boyuta gectiniz ve benim hep olmasını düşündüğüm ancak piyasada olduğunu bilmediğim bir cihazı tanıttınız. Ancak keske daha ucuz olsaydı. Bu arada sinema salonlarında koltuk sıralarının yere bağlı değil sallayicilarin üzerine monte edilmesini düşünürüm ama henüz yapılmadı galiba.

@başsavcım,
    varsa alır bence de. ama piyasa da var biliyordum. ama hatırlarsan abi seneler önce bass shaker ile sen ve muhteremlerle tartışıyorduk bu konuyu. yahu ne hikmetse Nuri'e önermek hiç aklıma gelmedi.hayret ediyorum valla.
    Güle güle kullan @nuribaras.

• Ya evet bu basskicker'ların ucuzları da mevcut esasında,denenebilir
    Hatta 2-3 yıl evvel Bağdat Caddesi Pio show roomda demo etmiştim bir tanesini çok beğenmiştim bende..

Edit:
    Misal şunlar 40eur diyor
    http://www.conrad.com/SINUS-LIVE-BASS-PUMP-III-8-OHM.htm?websale7=conrad-intπ=378284&ci=SHOP_AREA_17281_0321031
    2 tane alıp kanepenin altına koyup
    Basit bir 2 kanal amfiye de sub çıkışını gönderip butt'ları shake etmeye başlarız :)

Bizim İkeacı tayfa baya bir uygulamış
    http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=347642&s=30

Edit2:
    @nuribaras, senin set şu dimi?
    http://www.amazon.com/dp/B0006FK42S?&camp=14573&creative=327641&linkCode=as1&creativeASIN=B0006FK42S&adid=1G5VFMRRNMSFGWKQXXXT&
    Amazonda 400$ lık sete de anca ülkemizde 2000$ fiyat çekerler zaten (sende tabi bir tane de fazla lfe module var +180$ da o yani 580$)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 22 Mart 2011; 17:42:08 >

• Evet ikinci linkte olan malesef her üründe olduğu gibi bu üründede fiyatlar dışarıya göre uçuk bu arada hdmi kablo ile ilgili yukarda yazdım size

Buttkicker ile ilgilide kesinlikle mükemmel bir ürün 10 tane subwoofer koysanız 1 buttkickerdaki etkiyi alamazsınız bence evde sinema seyrediyorum diyen herkes edinmeli tabi yurtdısından edinirse daha hesaplı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 22 Mart 2011; 17:50:25 >
  • Sinema sistemini tamamladıktan sonra stereo sistemede giriş yaptım hayırlısıyla

Klipschler yüksek db li olduğu için 100 db fazla güçlü bir amfi tercih etmedim giriş seviyesinde ama bol ödüllü bir amfi
    Şu an aceleyle yatak odama kurdum yerleşimi yarın yapıcam

Klipsch KLF-20 Legend Series

http://www.klipsch.com/na-en/products/klf-20-specifications/

Amfi Roksan Kandy K2

http://www.roksan.co.uk/roksan/roksanpage.php?pageno=11

• İyi günlerde kullanın .
  • Hayırlı olsun Nuri güle güle kullan.

Roksan kandy de ayrı bir süpriz olmuş

mekânı çözemedim ama?
  • hayırlı olsun nuri eski ama efsane bir seri almışsın bu arada sende sonunda stereoya bulaştın
  • Tesekkurler stereoda şu an bu kadarlık birşey oldu belki sonra roksanın kendi cd playerı eklenebilir

Asefik abi benim yatak odası mekan amfi icin bire hidi sehpası siparişi verdim daha derli toplu olucak insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 28 Mart 2011; 16:23:21 >
  • hayırlı olsun @nuri. eğlenmene bak. huri sarsin odayi mest müzikle.
  • Sağol cantan abi nasıldır KLF-20 ler bilirsin sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Sağol cantan abi nasıldır KLF-20 ler bilirsin sen?

klf-20 hakkında iyi şeyler bilirim. tizler her zaman ki biraz parlak ama sesin dengesini fazla bozmaz.ağer ampli derli toplu yahut kontrollu çalışıp fazla agresif değilse ampliden dolasıyla hop.den çıkan sese ben mest oluyorum.çok üst düzey bir ses mi?bence değil ama toplamda çok başarılı.şimdilerde ki Klipsch reference serisine göre 3 yolludur.hani 2 yollu Klipsch vokal sesler; orta band bölgesinde zayıf olduğunu düşünenler için(ben pek katılmasamda) 3 yollu bir klipsch örneği. @amf23 ağamıza aldık bundan bir çift.hatta KLF30 satılıyordu. forumda da Amf23 belirtti ki almak isteyen, beğenen varsa bilgisi olsun diye.
    şayet bu durumda RF-7mkII rafa kalkmış gibime geldi.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.