Şimdi Ara

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.154
Cevap
41
Favori
353.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla abi şu anlık memnunum klf 20 lerden ama elimde suround ve centerıda olduğu için takım halinde satıcam herhalde RF-7 icinse beklemedeyim şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 29 Mart 2011; 22:23:39 >
  • Perdenin yanını duvar kağıdı ile kapladım baya şık ve güzel oldu sırada yerleri halıflex ile kaplamak var

NBCS-Nuri Baras Cinema Sistemi

• @nuri,
    eline sağlik.resim biraz karanlik gibi anlayamadim ama.yerlere halıfleks yapınca ses daha da derli toplu kendine gelir derim.yerler fayansken rahatsız edicidir.çok farkedecektir diye düşünmekteyim.şimdi kesin kesin konuşup bilmişlik yapmıyayim bazilarımızın hoşuna gitmiyormuşmuş...
  • Sağol abi halıfleks in bende baya olumlu etki yapıcağını düşünüyorum acaba kırmızımı yapsak yerlerı yoksa siyahmı ?
  • kırmızı derim ben ama leke, tatak, benek kırmızı da hemen belli oluyor.yere kolayı dökmeye gör.siyah, kahverengi olabilir.bilemiyorum walla.terminator'e soralım. der ki gectiğim yerden motor yağıyla gecerim.siyah olsun.
  • Halıflex İle Sesler Daha Tok Olur Oda Bir Nevi İzolasyon Sayılır. Küçük Ayrıntılar Önemli Fark Yaratıyor Nihayetinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Sağol abi halıfleks in bende baya olumlu etki yapıcağını düşünüyorum acaba kırmızımı yapsak yerlerı yoksa siyahmı ?

Sarı kırmızı yap sen
  • Tek renk olmayabilir, kıpkırmızı yada simsiyah pek hoş olmayabilir.
  • Ne renk olursa olsun sonucta patch-work'den daha iyi gozukecegi kesin
  • Halıfleks kararına sevindim,renk konusuna gelince siyah tavsiye etmiyorum.

füme,aytozu grisi,kırmızı olabilir.ortamın bütünlüğünü sağlaması önemli tabi salt halıfleks rengi aramamak lazım.
  • nuri,

kiri lekeyi ve bilimum sorunları en iyi saklayan gri/siyah karışımı kırçıllı halı. yalnız halı alırken 40*40, 50*50 kare olarak satılanlardan al, hem kirlenen yerin halısını yedeği ile değiştirme şansın olsun.
    perdenin üst kısmındaki yerlere spot taktır.
  • Bu hafta pazartesiden sonra hiç bir işim kalmıyor mesaiyi alt kata vercem spot işini yapıcam zaten halı için arastırma yapicam ne renk ve nasıl olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Foto 3 shaker koltuğa montajlı hali

hayırlısı olsun.

bu aletin komşular acısından bir faydası olurmu nuri.

yani bass ları seviyoruz ve titreşimler uğultular odanın dışına taşıyor bu alet sadece oturduğumuz koltuğa etki yapıyorsa komşularımızıda rahatsız etmeden doya doya film izleyebilirmiyiz böyle bir avantajı mevcutmudur.?

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

nuri,

kiri lekeyi ve bilimum sorunları en iyi saklayan gri/siyah karışımı kırçıllı halı. yalnız halı alırken 40*40, 50*50 kare olarak satılanlardan al, hem kirlenen yerin halısını yedeği ile değiştirme şansın olsun.

Alinin önerisi mantıklı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 31 Mart 2011; 18:50:31 >
  • bu tür sorunları sürekli çözdüğümüz için bence en mantıklısı kare halı. öbür türlü yıkaması bile ayrı bir dert. kare kalıyı parça parça bile yıkatma şansı var. sade siyah olursa bu seferde kiri lekeyi ve tozu çok çabuk belli eder. en iyisi renk karışımı olanlar.
  • @HEKTOR-NG

Bass ihtiyacını tamamen ortadan kaldırıyor alet sessiz calışıyor ama gercek bass etkisi yapiyor ama dairede millete rahatsızlık verir bana kalırsa
  • Herkeze merhaba aranıza yeni katıldım kendi halimde denon avr 1911 dali consept 8 ile idare eder iken nuri kardeşimin evine gidip sistemini dinleme fırsatım olduktan sonra virüs malesef banada bulaştı.İyiyi yakalamak için baya zarar ettim bu işten ama ne yapabilirik ki dediğim gibi virüs kanıma girdi bikere herneyse bende şuanda hoparlör olarak KLİPSCH RF7 II var amfi olarakta Denon avr 3311 stereo da daha iyi sonuç alabilmek için avr amfimi birara yükseltmeyi düşündüm ancak sonradan farklı bir karar alarak classe audio dr 15 power amfi aldım 3311 in pre out çıkışındaki front l ve front r çıkışını classe audio amfinin stereo girişine bağladım frontlarıda classe ye bağladım bahsettiğim gibi bu işe yeni başladım ses kulağım fazla iyi değil sizce iyi bir seçim yapmışmıyım sormak istedim.Classe audio ile klipsch uyumu nasıldır bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Bu arada nuri kardeşim gerçekten çok değerli ve mütevazi bir arkadaşımız fırsat bulan herkes mutaka gidip evindeki sistemi dinlemeli bence .Oldukçada misafirperverdir kendisi bilginize .

• power bağladıktan sonra ne gibi farklılıklar farkettin
  • önceki sesi çok fazla hafızamda tutamadım sök tak yapmakta zor geliyor ancak daha güçlü bir ses olduğunu söylüyebilirim .Detaylar konusunda nasıl değişiklik oldu onu çok fazla anlıyamadım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.