Bildirim
NDIAYE RESMEN GİTTİ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Valla cok degisigim su an. Melo sonrası ortasahada adam ısıran birini 15 mac izledik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adami alirken odenen 7.5 a ek 3 milyon euro kime gitti?
quote:
Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS
Bu adami alirken odenen 7.5 a ek 3 milyon euro kime gitti?
Sanırım menajere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben beğenmiyordum. İlk 3 maçını bir hatırlayın? Sonrasında rölanti oynadı hep.. Kötüydü demiyorum ama beğenmiyordum.
quote:
Orijinalden alıntı: Stones
Ben beğenmiyordum. İlk 3 maçını bir hatırlayın? Sonrasında rölanti oynadı hep.. Kötüydü demiyorum ama beğenmiyordum.
Ben de öyle düşünüyorum. Tek olumlu özelliği yüksek temposu ve enerjisi. Oyun görüşü ve tekniği iyi değildi. -
Giden oyuncuyu kötülemek sadece bizim ülkede var galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Giden oyuncuyu kötülemek sadece bizim ülkede var galiba.
Ndiaye bizdeyken de söylüyordum ben düşüncelerimi. Kötülemekle alakası yok olayın. Ndiaye'nin gidişiyle orta sahadaki tempo düşecek sadece. -
Hocam ilk maçlarında, nasıl hava topları atardı, defans arkasına top atmaları, canavar gibi saldırırdı. Sonrasında fıs..
quote:
Hocam ilk maçlarında, nasıl hava topları atardı, defans arkasına top atmaları, canavar gibi saldırırdı. Sonrasında fıs..
Olmazsa olmaz bir isim değil. Tolga da Ndiaye gibi sahada basmadık yer bırakmıyor zaten. Bizim esas bel kemiği Fernando. O dönsün orta saha baya toparlanacak. Fernando-Tolga tandemi ile götürürüz işi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamless Dream
quote:
Ben de öyle düşünüyorum. Tek olumlu özelliği yüksek temposu ve enerjisi. Oyun görüşü ve tekniği iyi değildi.
bu ülke de pres neden bu kadar küçümseniyor anlamıyorum o presi yapıyor diye ndiaye'ye bugün bu kadar para verdiler sizin sandığınızdan çok daha önemli bi olay pres yapmak ndiaye gibi basan pres yapan dünya da kante falan var ki ndiaye kante'den falan da daha sert daha hızlı giriyor çok üst düzey bu konu da bu işi yapmak pas atmaktan falan çok daha önemli bi konuma geldi artık. günümüz de oyun çok hızlı pres çok daha önemli hale geldi pep guardiola'yı bugün herkes pas oyunu oynatıyor diye bilir alakası yok pep'in oynattığı oyun pres oyunu top rakipteyken mükemmel pres yaptırıyor kaptırdığı topu çok çabuk kazanıyor pep'in takımları.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X