Şimdi Ara

Ndiayesiz Galatasaray kaç puan toplar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ndiaye satılırsa bugünkü oynana futbol rezaleti aynen devam edecek. Üstelik bu kendi evimizdeki maç.Asıl bomba deplasmandaki maçlarda olacak.
    Bu maç 5-0 da bitse bu sezon oynana ek kötü iç saha oyunumuz. Orta saha leş oğlu leş
    Fikstür avantajımızıda göz önünde alırsak ben en az 4 yenilgi 4 tanede beraberlik bekliyorum. Hamzaoğlu sezonu gibi bala 1-0 lık maçlarda oranı düşürebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an ortasaha bitmiş durumda.Tolga gene idare ediyor Selçuk bildiğin bitik.Yerinin garanti olduğunuda anladıktan sonra daha da yatışa geçecek.Eskiden göbekten falan gidiyorduk ara pası falan izliyorduk şimdi bu olay tamamen bitmiş durumda bireysel olarak rodrinin kanat akınları ile atak buluyoruz.Göbekten çökmüş durumdayız
  • şu an oyun yok zaten. sadece 1-0 öndeyiz. umarın satışını da ekleyin buna. rodri ne kadar iyi görünse de teknik olmayışı ve orta alanda 2 top kaybı 2 osmanlı hücumuna dönüştü 10. dakikalarda. maç böyle gitmez osmanlı illaki üstümüze gelecek ve ortasahamızın kapıları malazgirt gibi ardına kadar açılacak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk yine bitik, gomis yok, latov işe yaramıyor. Umarım ndiaye gitmez ama insta biosundan galatasarayı bile kaldırdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ndiaye gitsin kulübe para gelsin diyenleri anlamıyorum bana ne kulübe giren paradan her türlü zarar ediyor kulüp zaten.O gelen parada bir yere cukkalanır bana ne.Şu Selçuk ve Tolga'yı izlemek nedir yahu.Geçen senenin futboluna dönmüş takım.
    50 bin taraftar desteği var içeride ligin dibindeki takıma karşı böyle oynuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 27 Ocak 2018; 19:52:45 >
  • Belhanda ve Gomis monte edilmeli. O durumda çok aranmaz bence.. zaten Fernando da gelecek..
  • Yahu bunu Fatih Terim'de görüyordur herhalde, Ndiaye satılma mevzusu tamamen ekonomik sıkıntılar...Futbolcuların maaşının ödenmediği ortamda böyle teklife hayır demek yürek ister. Ndiaye satmadın, elinde sıcak parada olmadı diyelim...Eee siz sanıyor musunuz bu futbolcular aynı istek arzuyla oynamaya devam eder ?

Ndiaye satmak mantıksız fakat bu sıkıntılı ortamdan çıkış yollarından biride bu...

Maçtan önce yapılan açıklama herşeyi ortaya koyuyor zaten, Ndiaye kafam karışık demiş ve kamptan ayrılmasına izin verilmiş. Biz satmasak zaten Ndiaye bu kafayla bizde aynı şekilde oynamaz.

O yüzden olayları sadece saha içine bakarak yorumlamamak gerek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ndiaye falan hikaye geçen hafta Kayseri maçında Ndiaye vardı da ne oldu yine aynı kötü oyun vardı sahada.

Bu takımın en iyi ve en kilit oyuncusu Fernando yok arkadaşlar.

• Orta sahanin bitik gozukmesinin sebebi Fernando’nun yoklugu bence. Ha Ndiaye kosuyodu, basiyodu dikine oynuyodu ama orta sahanin bel kemigi Fernandoydu. Iki as ortasahamizdan yoksun ciktik yani. Biri geri donmeyecek buyuk ihtimal. Ama Fernando dondugunde toparlariz diye dusunuyorum.

• Ndiaye nin boşluğu kolay kolay doldurulmaz hele 15 milyon euro ya hiç doldurulmaz. Tam Terim in sistemine uyan tarzda bir oyuncu o yüzden kolay vazgeçmiyor Terim.
  • Adam gitmek istiyor hala anlamayanlar var. ADAM GİTMEK İSTİYOR.
  • hani bu ndiaye çöptü ? forumu anlamak gün geçtikçe zorlaşıyor he
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

Ndiaye falan hikaye geçen hafta Kayseri maçında Ndiaye vardı da ne oldu yine aynı kötü oyun vardı sahada.

Bu takımın en iyi ve en kilit oyuncusu Fernando yok arkadaşlar.

Kesinlikle. Fernando-Tolga ikilisi iş yapar. Tolga iyiydi bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Adam gitmek istiyor hala anlamayanlar var. ADAM GİTMEK İSTİYOR.

Öyle birşey yok. Yönetim medyaya öyle lanse ediyor. Para lazım satıyorlar.

• 41
  • Orta sahanın kilit ismi Ndiaye değil Fernandodur. Fernando gelince orta saha toparlanır. Ayrıca siz olayı anlamamışsınız. Ndiayeyi biz zorla satmiyoruz. Adam kendi gitmek istiyor. Maçta oynamak istememiş. Gitmesine izin vermezsek zaten daha da verim alamayız. 16-17 m € yabana atılacak bir para değil. Ndiaye de vazgeçilmez bir oyuncu değil.

• adam gitmek istiyor mehmet ekici fb olayındaki gibi kadro dışı mı bırakalım parasını verelim ama oynamasın ver gitsin işte 15 20 neyse
  • iyi para teklif edilmiş, üstüne adam niyetli gitmeye bu durumda hayli hayli gider.
    ndiyayeye gelene kadar fernando yok asıl iş onda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.