Şimdi Ara

NE 2010 U YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cidden bu sacmaliga inanan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizce kac gibi gelir hocam?

• Edebiyatta ayırt edici bir iş olmazsa hiç şaşırmam 2010 gibi gelmesine hazırlıklı olmakta fayda var 25 mart sabahı sonucu gördüğümdeki travmayı bir daha yaşayamam...

• 2012-2014 arası bir şey gelecek
    2012 puan Hesaplama sitesi bulun ygs sıralamanızı oluşturun. Lys netlerinizi yazın
    Sonra aynısını 2014e göre yapın ortalamasını alın. Yalnız bu işi hamda yapın okul puanı bu sene farklı etkileyecek. Benimde tahminim bu

• Ben inanıyorum artık

• Ygsde aynı şey oldu. Lys 1 de basitti. Aynı şey olabilir

• Ben

• ya bence bu sinav orta zorluktaydi ama 2010 ciddi kolay ya hani cok farkli sinavlar arkadaslar tamam kendimizi kotuye hazirlamak iyi ama iki gun sonraki sinava da motivasyonumuzu kaybetmeyelim

• Şöyle diyeyim lys tarıhınden ele alıcak olursak sıralama bazında en benzer olduğu sene 2010 dur. Ama şunu da ekleyeyim abim 2010 senesinde girmişti ygs 5 puanı 323 sıralaması 246k ben 2016 da girdim ygs 5 puanım 323 sıralamam 215k kanıtla diyen olursa ss de atarım. Demek istedğimi şu ki ygs 5 de 320 civarlarında puan sadece bu iki senede birbirine bu kadar yakın olur ama gördüğünüz gibi 30 binlik bir açık ta aşikar.. Yorumlamak size kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.