Şimdi Ara

Ne açsam ne açsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhaba beyler. Direk konuya gireyim, yeniden bir karakter açıcam. Warriormu yoksa huntermı açmalıyım? Pvpde hunter zayıf diyenler var, düşünceleriniz? ı

• ilk karakterin nedir ?
  • Bir konu açıyorsun takip et bari .
  • Biri dps biri tank. Hangisini daha önce oynamadıysan onu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XavionS
    Biri dps biri tank. Hangisini daha önce oynamadıysan onu aç.

warrior da dps olabiliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS
    Biri dps biri tank. Hangisini daha önce oynamadıysan onu aç.

warrior da dps olabiliyo

Pardon ben öne çıkan rolleri söylemiştim.
  • Huntera yatkınlığım var bütün classlarıda tek tek denedim. Pvpde zayıf mı gerçekten?
  • Zayıf değil de komplike diye duymuştum Hunter PvP'si için. Ya deneme yanılma yöntemi ile göreceksin bunları dostum. Biri çıkar çok hakimdir Hunter'a PvP'de leblebi gibi adam öldürürm ben der; bir başkası gelir çok hakim olamamıştır classa kötüler.. Değişir yani bunun cevabı. Sen kendin deneme yanılma yaparak bir classı seçeceksin.
  • İkiside bana göre eğlenceli karakterler , pvpde durumu nedir Hunter ın bilmiyorum fakat ilk karakterin tank değilse , warrior açman daha iyi olabilir sıkılınca spec değiştirirsin daha uzun soluklu olur.
  • hepsini dene , svdigini oyna, iyi kotu diye birsey yok , 1 ay sonra bir ozellik gelir, aa keske oburunu acsaydım dersin. oynama tarzı hosuan gideni aç
  • börek aç
  • Her ne açsam diye konu açan da huntera giydirmese olmıycak ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Her ne açsam diye konu açan da huntera giydirmese olmıycak ha

Hunter güzeldir güzel. Hele Nelfte takla atarak, ok atmak
  • Bence warrior.. self heali maşallah resto classlardan iyidir. Full PVP seti giyip tank specte dolaşarak çok eğlenebilirsin.. Emin ol ard arda 3-4 tane hunter gelse alamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 4 Mayıs 2011; 11:24:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Her ne açsam diye konu açan da huntera giydirmese olmıycak ha

Demek ki her oyuna başlayan Hunter açmak istiyor, buradan bak, belki durumdan hoşlanacak birşey bulabilirsin :D (Hunter oynadığını farzederek yazılmıştır, hunter değilsen boşver gitsin :D )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Bence warrior.. self heali maşallah resto classlardan iyidir. Full PVP seti giyip tank specte dolaşarak çok eğlenebilirsin.. Emin ol ard arda 3-4 tane hunter gelse alamaz...

Hangi "fantazi" oyunmuş o?
  • Kaçmak istersen Hunter, kovalamak istersen Warrior aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel
    Zayıf değil de komplike diye duymuştum Hunter PvP'si için. Ya deneme yanılma yöntemi ile göreceksin bunları dostum. Biri çıkar çok hakimdir Hunter'a PvP'de leblebi gibi adam öldürürm ben der; bir başkası gelir çok hakim olamamıştır classa kötüler.. Değişir yani bunun cevabı. Sen kendin deneme yanılma yaparak bir classı seçeceksin.

Sen çok konuşuyn :)
  • Oyunu indirirken sıkılıp buraya sardın de mi
  • valla warriorla koşuyom koşuyom hunterin peşinden tam goyacam stunı kafasına adam geri zıplıyor kaçıyor annadın mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.