Şimdi Ara

ne alacağımıbilmiyorum! lütfen yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar masaüstü bilgisayar toplamam gerekiyor ama ne almam gerektiğine karar verebilmiş değilim, yardımcı olursanız sevinirim.

grafik tasarımla uğraşıyorum ve çok uzun süre açık kalıyor pc, ısınmaya karşı koruması olmalı her türlü soğutucu sistem iyi olmalı.( anakartın, işlemcinin, harddiskin.)
    iyi bir şeyler olması gerekiyor.
    ekran kartı cross- fire olanlardan düşünüyorum ama bildiğiniz iyi bir şey de olabilir, cross-fire olmadan. İşlemci tercihim AMD olur, inteller çok pahalı. RAM en az 2gb DDR3 olur, Hi-level lerde soğutuculu modeller var, olabilir.

HARDdisk im var 2 tane SATA 160 GB ve 320GB.harrdiske gerek yok.
    Anakart şimdiye kadar hep ASUS kullandım ama dersenizki ASUS u boşver iyi şu var o da olur...
    Kasa modeli çok önemli değil Power supply kuvvetli olsun iyi soğusun yeter.
    overclock yapmadan iyi performans versin..
    Karar sizin arkadaşlar.
    Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden herkese çok teşekkürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uavirus -- 1 Mayıs 2008; 16:32:48 >

• Gigabyte dq6 x38 yada x48 (DQ6 nın her versiyonu bir harika kullanınca vzegeçemeyeceksin)
    İntel Q9300 (Amd den daha performanslı son 2 senedir inteller- grafik tasarım kullanacağına göre işlemci ve ram yüklü programlar kullanabileceğini düşünerek quad işlemci)
    2x2 Gskill 1000mhz kit (F/P olarak gayet güzel bir ürün- crucial lerime kıyabilsem bende almayı düşünüyorum)
    Gecube 3870X dual (Fiyat gayet uygun performansı da üst düzey)
    Big tower bi kasa (TT olabilir)
    Titan amanda tec cooler cpu soğutucu (Cpu cooler da tek geçerim)
    700W ve üstü Psu (FSP olabilir;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 1 Mayıs 2008; 17:38:36 >
  • ekran kartı soğutması iyi istiosan palit 8800GT sonic.
    işlemci e8400 45nm 3.0 ghz
    anakart slı destekli lazm diosun Gigabyte dq6 x38 yada x48 arkadasın dedii qibi
    hardisc warmıs ztn
    cpu soutucu cooler master hyper thx 2 en iyisi 70ytl falan şiddetle tawsiye ederim.
    kasa cooler master centruin 534 derim yinede sana kalmıs PSU sli yapacaın için 700W ciwarında FSP yada coolermaster ın olablir
  • arkadaşlar teşekkürler. sorrowocean arkadaş gecube tavsiye etmiş ama o ekran kartından iki tane takınca anakartta kaplayacağı yer diğer kartlara yer bırakcak mı. çünkü elimde ses kartı, wireless kart var yer kalıyormu bu kartlara...
    başka sistem önerileri de varsa hepsini değerlendirip karar vericem.. Benim AMD tercihim sistemi birazdaha ucuza toplayabilmekti, ama hakkaten çok iyi birşey olacaksa paraya kıycaz artık biraz, sonuçta bu sistem bana 2 yıldan fazla idare eder. elimdeki bile 2.5 yıl idare ettiğine göre..

elimdeki
    AMD 3000+
    ASUS A8V
    ASUS ATI 9550 Gamer Edition
    512x2 Kingston Ram
    Everest Kasa 400watt
  • Gecube zaten x2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.