Şimdi Ara

Ne araç alıyım maksimum 20 bine kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, istanbul'dayim ogretmenim, alacagim araci cogunlukla ise gidip gelmek icin üsküdar beykoz arasi kullanacagim senede bir kaç kez uzun yola ankara, kayseri, maraş taraflarina gitmek icin kullanacagim. Usta bi şoför olmasam da 2. Arabam olacak istanbul trafiğine cok da alısik degilim.

Hatchback 5 kapı ve benzin+lpg onceligim ve biraz modelli olsun istiyorum en az 2003 felan :), az yaksin, parcasi ucuz olsun vs..en ideal fiyat araligim 17-18 bin ancak zorlarsam 20ye çıkabilirim, ön plana clio, getz, fabia gibi araçlar çıkıyor ancak bunlarin da temizlerini denk getirmek zor, sizlerin de tavsiyesi olursa veya satiyorsaniz, satan tanidiginiz varsa soyleyebilirsiniz, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lomboz -- 9 Aralık 2014; 14:23:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opel astra
    Nissan primera (sedandir ici uzay gemisi gibi)
    Toyota corolla hb
    Ford fusion
    Ford fiesta
    Fiat punto
    Honda city

• 2005-2006 fiesta
  • Opel astra
    Nissan primera (sedandir ici uzay gemisi gibi)
    Toyota corolla hb
    Ford fusion
    Ford fiesta
    Fiat punto
    Honda city

• Peugeot 206 1.4 Hdi alınır
  • TATA marka alırsanız 100 bin km de bir motor yaptırırsınız uzak durun,

clio, dacia logan-sandero, hyundai accent, idealdir, dediğiniz gibi temizini bulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 bin tlye kadar öneriniz ne olur?
    geçen ay önce açıldı
    Bu araç kaç lira eder ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 civic var otomatik LPG 138 binde yeni muayene düşünürseniz pm atın

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-satilik-megane-191747404/detay

biraz araştırırsanız daha temizleri de bulunabilir. bütçenize uygun donanımlı ve konforlu bir araç.
  • Ben 2 yıllık bir clio hb kullanıcısı olarak clio önerebilirim. Sıkıntısız sorunsuz bir araç, yakıt gayet uygun. Arıza hiç yaşamadım, yedek parça ve bakımlarda gayet uygun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-sahibinden-clio-1.2-16v-lpg-li-191596467/detay

İlânı örnek olarak gösterdim uzaktan yakından ilgim yoktur.
  • megan 2 hb veya clio hb.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.