Şimdi Ara

Ne, Biri Mercedes CLA Mı Dedi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cla gayet genç işi ve farklı bi tasarımı olan bir araç. isterse b sınıfı olsun isterse a, ben cla alırsam diz mesafesine bakacak değilim. alıyorsam genç ve dinamik görünümünden alırım. c sınıfına o kadar para mı verilir yeaa diyenler hala neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.
  • mehmetavcı kullanıcısına yanıt
    ben de hic sevmiyorum bu modeli. adini koyamadigim tuhafliklari var, rahatsiz ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sw1ftsure -- 16 Kasım 2013; 23:51:31 >
  • Zarar etmeye başlayan mercedesin daha fazla araç satmak için çıkardığı ucuz segment arabası.B+ sınıfında konumlanan Linea ile aynı kategoride bence:)
    Çin gibi gelişen zenginleşen ülkelerde çok satar.Ve tabiki bizim gibi gösterişi seven kovalaklık yapmaya bayılan memleketlerde.
    Sonuç:Kapıma koymam gider BMW alırım o paraya,yada A4 tdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

bir ben mi nefret ediyorum bu arabadan?

Benimkisi nefret değilde. Bir türlü bende ısınamadım nedense.
  • Bu aracın arka tasarımında etox sedandaki tarif edemediğim abukluğu görüyorum.
  • Araç safkan bir C sınıfı yani Fluence jetta focus astra neyse bu da o. Önden görünüş güzel yandan da güzel arkası ise bana göre itici. Ama asıl itici olan kısmı fiyatı. hele hele sırayı fırsat bilip sahibinden.com'da E180 le aynı fiyatlar istenmiyor mu inanılır gibi değil. E serisi ile bu araç arasında büyük bir uçurum var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 17 Kasım 2013; 0:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sw1ftsure

ben de hic sevmiyorum bu modeli. adini koyamadigim tuhafliklari var, rahatsiz ediyor.

ben koyayın hocam sıkıntıların adını, araç çok küçük ama aşırı kaslı bi yapıda bu 1. stoplar amerikan muscle tarzı bu kadar küçük ve poposu yere bakan bi arabaya hiç yakışmıyor bu 2. en önemlisi tekerlekler ile çamurluk arasında bi orantısızlık var birde o araca çok küçük geliyor. bu kadar çelişkiyi bi arada topladıkları için mercedes tasarımcılarını gönülden kutluyorum.
  • Mercedes CLA, Audi A3 Sedan, BMW 2 Serisi ...

Otomotiv dünyası böyle itici, böyle orantısız bir segment daha görmedi.

Bu tasarım dilinin hakkını CLS, A7, 6 Gran Coupe veriyor.

Üstte saydığım modeller alttakilerin zip'lenmiş hali resmen.
  • Gerçekten çok şık bir araç fakat bu tasarım hatlarına biraz daha iri bir araç daha iyi gidermiş. Yanlış bilmiyorsam bu araç a serisi ile aynı platformu kullanıyor; onun yerine c serisi ile bir ortaklığı olsaydı çok daha iyi dururdu. İç tasarımdaysa içime sinmeyen tek şey çin malı tabletler gibi duran ekran; onun dışında çok şık bir araba gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisapisagor

quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Muazzam.

segmenti nedir bu aracın?

Sanırım D ya da E.
    araç dış tasarım olarak gerçekten berbat.
    en güzel Mercedes, kedi gözü Mercedes

Mercedes A altyapısını paylaşan bir otomobile E sınıfı

Açın okuyun Allahınızı severseniz ya

quote:

Mercedes-Benz CLA, tasarım ve aerodinamik alanında yeni standartların belirlendiği bir otomobil olduğu gibi aynı zamanda tamamen yeni bir segmentin öncülüğünü yapıyor.

A segmenti mi diyorsun yani şimdi sen #okuyaninsan ?

Beyninizin niteliklerini net bir şekilde ortaya koyduğunuz için teşekkür ederim öncelikle :)

A segmenti platformu olmaz bikere mantiken sevgili arkadaşım, Mercedes A Serisi platformu olur...

Yeni bir segmentin öncülüğü muhabbeti de tamamen pazarlama...

Ona bakarsan Mazda 323f Lantis de 4 kapılı coupe diye lanse edilmişti hani?

• Aracın dizaynına laf edilmiş, bence gayet şık bir araç. Özellikle AMG versiyonu. Başta arka kısmını ben de yadırgamıştım aracın, nasıl bir kıç dizaynıdır bu diye, ne zamaki önümden bir CLA AMG geçti, 180 derece fikrimi de değiştirdi açıkcası. Ayrıca CLA; CLS, CL,E (S serilerini saymıyorum bile) daha ucuz bir araç. Fiyatlandırması gayet güzel. Bilmiyorum nereden eleştiri gelebilir bu araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

Zarar etmeye başlayan mercedesin daha fazla araç satmak için çıkardığı ucuz segment arabası.B+ sınıfında konumlanan Linea ile aynı kategoride bence:)
    Çin gibi gelişen zenginleşen ülkelerde çok satar.Ve tabiki bizim gibi gösterişi seven kovalaklık yapmaya bayılan memleketlerde.
    Sonuç:Kapıma koymam gider BMW alırım o paraya,yada A4 tdi.

Param daha çok var diyorsan C alırsın yahut E alırsın..Ve yahut hiç almassın çünkü MB'e önyargılısındır..bknz:Tepeden tırnağa şekil1'deki gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

bir ben mi nefret ediyorum bu arabadan?

Gel sarılalım

Abi öyle biçimsiz bir tasarım var ki,
    Stoplar eşşek kadar.
    Jantlar gövdeye göre minicik kalmış.
    Önden yine özürlü gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    hocam yapmayın böyle depresyona girersiniz altımızda ucuz arabalar var ben bana teklif edilse dahi kullanmıyorum bu tarz araçları niye kullanayım kullanırsam kendi arabama benzin döküp yakarım açık ve net yani
  • En iyi araç TATA'dır beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Activision -- 17 Kasım 2013; 1:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Ne, Biri Mercedes CLA Mı Dedi?

biliyor musun, yerini hiç kimse dolduramayacak..

bir gün bu arabayı alacağım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Muazzam.

segmenti nedir bu aracın?

Sanırım D ya da E.
    araç dış tasarım olarak gerçekten berbat.
    en güzel Mercedes, kedi gözü Mercedes

Mercedes A altyapısını paylaşan bir otomobile E sınıfı

Açın okuyun Allahınızı severseniz ya

Beyninizin niteliklerini net bir şekilde ortaya koyduğunuz için teşekkür ederim öncelikle :)

ilk cümlenden gerisini, inan okumadım.
    okuyupta vakit harcamaya değmez, ilk cümlenden belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisapisagor -- 17 Kasım 2013; 1:38:44 >

• bugün yolda gördüm boz plakalı
  • ne yazıkki hala mercedes dh forumuna yeterli önemi göstermedi, önden çekişli mercedes almam 1.6 motor e kasa almam cls nin ezik büzüğü olmuş öyle araba mı olur diyen ford vw ve benzeri sahiplerinin alabileceği seviyelere hala fiyatları çekmedi, ha gayret biraz daha çabalarsanız belki alabileceğiniz seviyelere gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 17 Kasım 2013; 1:45:29 >
  • Bende beğenmiyorum, C sınıfı bir otomobile göre pahalı bir fiyat etiketine sahip. Bunun yerine C180 tercih edilebilir, daha şık ve oturaklı bir model. Şunu da unutmadan belirtmek istiyorum, Mercedes'in GERÇEK kalitesini yaşayabilmek için, E serisinin tadına bakmak lazım.

Bunun tadı başkaydı, onun gibisi gelmeyecek.

Ne, Biri Mercedes CLA Mı Dedi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.