Şimdi Ara

Ne, Biri Mercedes CLA Mı Dedi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buz gibi C segmentidir. Tasarim olarak cok iyi ama surus dinamikleri tamamen C segmentidir. Param olsaydi bunu alirdim sonucta CLS alamiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı seven de tasarımı çok iyi diye seviyor nefret eden de tasarımı yüzünden ediyor. Gidip bir sürün ya da en azından içine binin lütfen. Forumda A serisini yerden yere vuruyorsunuz. Çıkıp CLA'yı savunuyorsunuz. Bu araç A serisi sedan ne eksik ne fazla.

Malzeme kalitesi, arka diz, baş mesafesi premium C segmentini bile ancak karşılarken çıkıp D segmenti falan yazmayın. Bu araçtan inip bir F30 3 serisine binenin dünyası değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

aman sakın bir bmw nin direksiyonuna oturayım deme kalpten gidersin yazık olur

BMW çok kullandım e36, e46, e92 kasa 3 serisi ve 5 serisi.
    Ama hiçbiri bu aracın yaşattıklarını yaşatmadı. Bu aracın marjinal tasarımı çekiyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Buz gibi C segmentidir. Tasarim olarak cok iyi ama surus dinamikleri tamamen C segmentidir. Param olsaydi bunu alirdim sonucta CLS alamiyoruz.

Bu arabayı da o amaca yönelik hazırlamışlar gibi, "CLS alamayanlar, CLA alsın" dermişcesine...
  • Hakikaten ilginç insanlar ve yorumlar var...

Hayran kalınan arka tasarımına ETOX diyen var Yok iğrenç , yok berbat , yok ön çekişli merso olur mu , yok şu yok bu

110.000 TLye aldığımız arabalar berbat diyenler gitsin CLA'yı bir denesin. C serisinden kalitesiz değil , ama bir C değil kabul.

Fakat CLA kötü bir araba hatta tasarımı iğrenç değildir. Ulaşamadığı şeylere pislik atacağınıza adam akıllı yorumlar yapın. CLA kullanıyorum , sanki UFO kullanıyor gibi muamele görüyorum 110.000 TLye.

Yolda millet önümü kesiyor 115.000 TL'ye sat diye. Millet de gelmiş araca ETOX diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mercedes yerine Kia amblemi olsaydi, kimse " Kia cok guzel araba yapmiş." demezdi Cla icin.

• Goren herkeste E siniflari, CLS'ler var sanacak

Surus dinamigi olarak geride tamam ama Mercedes mi Mercedes mi. Şık mı şık. 100 bin liram olsa gozum kapali alirim

• Burada bu aracı öve öve bitiremeyen arkadaşların kaç tanesi yakından görmüştür acaba ? Araç bildiğiniz hormonlu c sınıfı, ayrıca resimlerden görünen heybeti kesinlikle yok.
  • Ustunde yildiz olsun veya olmasin. İc mekani dar olsun genis olsun kaliteli ya da kalitesiz olsun. Her ne olursa olsun halkin alabilecegi en iyi dis tasarima sahip. Fiyati tasarimina gore az bile. Bitmistir

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

bir ben mi nefret ediyorum bu arabadan?

yok bende varım O Mercedesin kalantor havası yok afedersin Gay gibi araba...

++++++

İğrenç tanımı benim için yetersiz kalıyor.

Bende katılıyorum.Isınamadım bu araca.120.000 TL veripte galeriden alanın aklına şaşarım.Bir 10.000 daha katar yeni C serisinı beklerim.

• O ekran hiç yakışmamış canım arabaya

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Goren herkeste E siniflari, CLS'ler var sanacak

Surus dinamigi olarak geride tamam ama Mercedes mi Mercedes mi. Şık mı şık. 100 bin liram olsa gozum kapali alirim

Sürüş dinamiği olarak geride oldugunu kim çıkarıyor anlamıyorum ?

Tam tersi konfor yoksunu C serisine gore ve sürüş dinamikleri olarak cok cok iyi virajlardaki performansı cok cok iyi ancak konfor acısından bir C serisi tabikide degil,ne test etmişler nede icine oturmuşlar sallıyor insanlar..(ustune alınma dostum)

• İlk olarak forumda görmüştüm. O zamanlar pek hoşuma gitmedi ancak kırmızı rengini görüyorum neredeyse her gün ve muhteşem. Araç cadde de farklı olduğunu gösteriyor,gözler üzerinde. Bir yakınım almak istiyor ama sıra bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı İbrahim Paşa

Volvo audinin yanında arabamı diyen
    Lineadan hallice jettaya premium muamelesi yapıp
    Golfede bentley ayarı çeken
    Daha hayatında araba almayı bırak telefonunu kendi parasıyla almayanların otomobil gurusu gibi ahkam kesenlerin bol olduğu
    Adam gibi bişey yazmaya çalışanlara bilgisizsin denilen bu forumda
    Mercedes cla ya uyduruk önden çekişli çakma kambur denmesi kadar normal biley olamaz

Yahu adamların ceo su çıktı dediki biz artık sadece zenginlerin değil herkesin mercedesi olsun diyoruz uğraşıyoruz dedi

Ne yapacaklardı cla ya? Vay önden çekişli mercedesmi olurmuş? Al işte cla
    Vay efendim renault motoruymuş
    Sanki reno dci ünite başarısız

Dizayn 10 numara
    Ekonomi aynen var
    Fiyatlar jettanın 80 bine satıldığı piyasaya göre ucuz bile

Sanki herkes m5 kullanıyor cla ya laf söylüyorlar bide

Komik

Şahsi fikrim
    Cla çok şık
    Dci ile de çok çok ekonomik
    Bu paralara sıfır km mercedes keyfi
    Daha ne olacaktı?

• Ahh önden çekişli olmayacaktı bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çok güzel.
  • Sira olmasa :-(

• Bu bölüme ilk kez mesaj atıyorum yanılıyo da olabilirim fakat DEĞİL almak içine bile BİNMEYE gücünüzün yetmeyeceği araçlara çöp deyip , ulaşabileceğiniz araçlara Ouv YEAA dediğiniz durumları çok görüyorum. Bariz saçmalayan tonla üye var burda. Her markanın milyarla kazanan mühendisleri size göre araba yapsa zaten şuan o marka bu marka diye fanlık yapmazsınız. Parası olan adam ata bile biler keyif meselesi. Rüyanızda BLUR gördüğünüz arabalara tü kaka demeyin el insaf =)

Yok S classdan başkasını tanımam yok atmosferik nedir ki yok DSG gibisi var mı ? Çok garipsiniz vallahi =)

ilk yorum baya atarlı oldu ama napayım bilgi almak için girdiğimiz yerlerden saçma yorumlar görünce cinnete biniyorum
  • CLA test sürüşü; tavsiye ederim okumanızı

http://ismailterzi.com/2013/06/30/mercedes-benz-cla-200-amg/
  • yerun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.