Şimdi Ara

Ne, Biri Mercedes CLA Mı Dedi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • CLA'da olsa mercedes,mercedes'dir.Golf-jetta mukayese muhabbeti ile yine çığır açan üyelerdensiniz.

Keza cla200 amg ile bile ki sürdüyseniz allah size 200hp ve uzeri sürdürmeyi nasip etmesin yoksa allah korusun kalp krizi geçirip araba sürerken vefat edip murt gidersiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız gören masum köylü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Bir konuda kedi cigercileri hic bu kadar bir arada görmemiştim

+1 bukadarını bir arada ben de hiç görmemiştim.
  • Kaliteli araç ama tasarım olarak benimde içime sinmez almak istesem.
  • yeni C serisi çok daha güzel olacak
  • Ben bu arabaya baktığım zaman gördüğüm şey. Etiketi şişirilmiş Renault Fluence.
  • Buralarda bi söz vardır MERCEDES AKAR

• Arkadan ÇEKİŞLİ olsaydı daha iyi olurdu!!!
  • Cok garip bi konu simdi bu begenmeyenler amg paketlisini gordu canli canli ve igrenc diyorlar olemi. Bedava verseler satarim binmem kapinin onune koymam diyenler var mercedes olupta o paraya daha ne olacakti acaba ruya gibi arac yapmis adamlar kedi ciger muhabbeti resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

CLA'da olsa mercedes,mercedes'dir.Golf-jetta mukayese muhabbeti ile yine çığır açan üyelerdensiniz.

Keza cla200 amg ile bile ki sürdüyseniz allah size 200hp ve uzeri sürdürmeyi nasip etmesin yoksa allah korusun kalp krizi geçirip araba sürerken vefat edip murt gidersiniz :)

Golf - Jetta C sınıfı değil mi hocam? Yani bu araçla aynı sınıftalar. Ayrıca ben performansla ilgili birşey de söylemedim. Tamamen tasarımla alakalı söylediklerim.

Yoksa R8 4,2 420HP de kullandım, merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

CLA'da olsa mercedes,mercedes'dir.Golf-jetta mukayese muhabbeti ile yine çığır açan üyelerdensiniz.

Golf - Jetta C sınıfı değil mi hocam? Yani bu araçla aynı sınıftalar. Ayrıca ben performansla ilgili birşey de söylemedim. Tamamen tasarımla alakalı söylediklerim.

Yoksa R8 4,2 420HP de kullandım, merak etmeyin.

C sınıfın da sadece,golf ve jetta mı var? C sınıfı d olsa das auto ailesinin kalite ve sıkıntıları ortada,bu sebeten ötürü;audi,bmw,volvo ve ford C sınıfı araclar ile mukayesi daha isabetli ve doğru olur.

420 hp'lik bir chaz kullandım diyorsunuz lakin 156hp'lik bir cihazda artan kan basıncı (nabız) ve adrenalin'den bahsetmeniz oldukça komik :)

• Cla bi ara abim e almak icin incelemistik
    Arka kısmı oturanlar icin biraz dar onun disinda asik olduk araca yanliz 8 ay sonraya gun verdiklerinden.oda c180 aldı.
    Fiatini hakediyo!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lip Gallagher

Mercedes bayine gidip, önden çekişli mercedes almak demek; camiye girip namaz kılmadan çıkmak gibidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

bir ben mi nefret ediyorum bu arabadan?

yanliz degilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Bir konuda kedi cigercileri hic bu kadar bir arada görmemiştim

+1 bukadarını bir arada ben de hiç görmemiştim.

kedi ciğerle ne alakası var bunun, özgür düşünceye saygınız olsun biraz. oratısız bi araba beğenmek zorunda mıyım? mercedese saygım sonsuz, çoğu aracı içimi gıcıklar ama bu olmamış işte zorla mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Ne, Biri Mercedes CLA Mı Dedi?

biliyor musun, yerini hiç kimse dolduramayacak..

e segmentindeki araçla c segmentindekini karşılaştırmak abes. ha bana kalırsa bunun tipi cla'nın 10'da 1'i bile değil. hatta bu araç bana tipsiz geliyor. zevk meselesi demek ki. zaten övüle övüle bitirilemeyen eski araçların çok büyük bir oranı bana tipsiz geliyor ya hadi neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

bir ben mi nefret ediyorum bu arabadan?

Yalnız değilsin , ben de hiç ısınamadım bu araca . Genel olarak dış tasarımı beğeniliyor ama bence sıradan bir tasarımı var . Bir de insanlar navigasyon ekranını beğenmiyor ama fena durmuyor bence : )
  • araç çok çok güzel tasarım olarak hele bir de amg paket tadından yenmez ama önden çekişli merso mu olur Allah aşkına
  • Aracın tasarımındaki tek zayıflık arkaya doğru alçanın çizginin fazla eğimli olması ve CLS,S class,yeni C serisi gibi o çizgi bittikten sonra tekrar başlayıp arka fara kadar uzanan ve aracın arkasını daha güçlü gösteren çizginin olmaması sonucu aracın arka yan tarafının ön profilden zayıf ve güçsüz görünmesi.

Uff ne karışık cümle oldu.Anlayabilen olursa helal olsun

Onun dışında tasarımı çok iyi.Özellikle geceleri, bırakın C segmentini E segmenti araçlardan daha fazla dikkati celp eden bir tasarıma sahip.
  • Mercedes'in sevmedigim tek arabasi.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.