Şimdi Ara

NE BU ÇALAN? -Discovery ömrümü yedin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Discovery channelda Dave Salmoni ile Deadly Islands programının KENDİSİ DEĞİL 30 - 40 snlik bir traileri var. Ordaki çok harika seslerin kullanıldığı şarkıyı bilen varmı? Discoverye sordum shazamla bak dediler.. Yok benim akıllı telefonum abicim.. Çok sağlam synth tonları var hatta içinde bir yerde wah wah'la yapılan hayvani bir WAH WAH WAH! sesi var. Metalciyim ama bu seslerinde hastasıyım. Bilen var mı bunu ??

• video varsa daha kolay yardımcı olurum yada ses kaydı
  • eğer bahsettiğin video buysa:http://www.youtube.com/watch?v=VhIwveJNY8U

çalan şarkı buymuş :http://www.youtube.com/watch?v=miymVzEpjR8
  • evet videoyu bende bulamadım malesef, umduğum benim gibi discovery izlerken müziği farketmiş birini bulmaktı. bu video değil yani. benim söylediğim trailerda, adam dev ekranda yansıtılan vahşi doğa görünümlerine doğru yürüyo, bi kayanın üstüne çıkıp elleri kavuşturup tribini filan atıyo.. ya o wah wah sesini duyan anlar zaten. bütün gün izleyip yakalayabiliyomuyum bakıcam çaresiz:)
  • Buldum..... youtu.be/m2Diot3ErIg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVEEET abi işte bu! bende yarım yamalak yakaladım televizyonda kaydıyla uğraşıyodum :)) şarkı nedir bilen varmı? seslere bayıldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lathspellinfield

EVEEET abi işte bu! bende yarım yamalak yakaladım televizyonda kaydıyla uğraşıyodum :)) şarkı nedir bilen varmı? seslere bayıldım..

Tanıtımı görmüştüm o yüzden bulmak zor olmadı. :) Shazam tanımadı. Youtube videosunda da sormuşlar müziği, yorumlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet sormuşlar ama ilgi gösterilmemiş orada da.. bilen yok mu şarkıyı forumcular?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.