Şimdi Ara

BABAM KAFAYI YEDİ ( CİDDİ KONU )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
5.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam 53 yaşında. Gençliğinden beridir biriktirme hastalığı var. Tabi hastalık olduğunu ona kabul ettiremiyoruz. Ne bulursa alıyor. En basitinden yerde vida görse cebe atıyor. Birgün lazım olur diyor. Okadar gereksiz şeyler varki anlatamam.

Kendine depo tuttu. Oraya biriktiriyor. Depoda yok yok. Koltuk takımları buzdolabı kanepe fırın vs. Milletin attıklarını babam topluyor. Kasalı bi arabamız var. Yolda giderken zorla durdurur çöpten eşya fln görse alır. Dükkana hergün birsürü hurdacı geliyor. Hepsinden birşeyler alıyor.

Bitik pilleri bile atmıyor.Bitmiş kalemleri vs vs Artık topladıklarını koyacak yer bulamıyor. Evimizde neredeyse 3 ev eşyası var annem kafayı yemek üzere. 100 çift ayakkabı sayarım dolapta. Daha dün poşetle ayakkabı getirdi eve Eski gazeteler dergiler ansiklopediler neler neler yok ki anlatsam ömrüm yetmez.

Daha 2 gün once hurdacı geldi. 13' parlak Jant kapağı (apaçi işi) bulmuş biyerlerden. Babamda hemen atladı bunları alcam diye. Kavga çıkardım bende aldırmadım. Sinirlenip eve gittim. Dün arabanın arkasına bi baktım jant kapakları İyice kafayı yedi ama farkında değil durumunun. Ne yapmalıyız artık getirdiklerini koyacak yer yok. Hergün güzel dille anlatmaya çalışıyorum baba yapma etme yalvarıyorum 10 dakika sonra yine aynı. Çaresiz kaldım artık.. Bu arada soran olursa yaşım 23.

• Topladığı yeter artık satmaya başlasın.Ya da sen mi satmaya başlasan?En azından iş ticarete dönüşsün bari.
  • Geçmiş olsun.Babanız stokçu,(hastalığın ismi bu galiba)bu hastalığı yaşayan kişileri anlatan bir belgesel izlemiştim.Tabi onların durumu daha kötüydü.Psikiyatriste mutlaka başvurmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverDies7 -- 2 Ocak 2013; 12:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstifçilik hastalığıydı sanırım bu.
  • Bende hatirliyorum boyle birsey doktor house seyrederken.Hastalik hocam bi psikiyatrise gorunse iyi olur.
  • Bende de var bu biraz. Demek ki ilerleyince kotu oluyor.

• Discovery Channel'da öyle bir program vardı.Adamlar baban gibilerin evlerindeki gereksiz eşyaları topluyordu toplayan kişiye de psikolog yardımı yapıyorlardı.Bence sizde babanızı psikoloğa götürseniz iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok geçmiş olsun. İnanın çok üzüldüm. En yakın zamanda doktora başvurun, çok ilerlerse dahada kötü olabilir. Babanızın hoşlandığı hobisi yokmu ? Mesela balığa çıkın, beraber vakit geçirin. Aşırı stres ve sıkıntı neden oluyor bu hastalığa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 2 Ocak 2013; 13:59:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

doktora götürün hiç mi kafanız çalışmıyor sizin ya bunca zamandır bide eşşek kadar adam olmuşsun babanı doktora götüremiyor musun rezil herif

Bu sinir nedir ? Neden hakaret ediyorsun ki ? Güzel bir dil ile anlatabilirdin .

Babanıza uzuldum çevremde birkaç boyle tanıdığım var ama onlar babanız kadar işi ilerletmiş değil. Biran önce doktora gidin.
  • Babanızdan habersiz bir doktora gidip durumu anlatın.. Sanırım birşeyler söyleyeektir..
  • Bu arada bir not, ücreti karşılığında bazı doktorlar hastanın ayağına gelip doktor olduğunu çaktırmadan sohbetle muayene bile edebiliyor.
  • Bu bi hastalık, hatta çok ünlü bi yabancı şarkıcı evet milyın dalırları olan, 3 5dolarlik birşeyi cebe atıyordu kameralar yakalanmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

doktora götürün hiç mi kafanız çalışmıyor sizin ya bunca zamandır bide eşşek kadar adam olmuşsun babanı doktora götüremiyor musun rezil herif

• Geçmiş olsun, zor bir durum. Bu kadar ileri olmasada bizim pederdede var bu hastalık. Son zamanlar biraz azaldı şükür
  • Dostum benim babamdada aynısı var ama o toplamıyor dediğin kadar abartı değil çok büyük depomuz var içinde ne ararsan var 2 ev eşyası eşya var nerdeyse.Ama senin dediğin sorundan değil sadece hiç birşeyi atmıyor.Arada sırada gerekli gereksiz ne varsa alıyor,Hırdavat,iş makinesi filan dayanamıyo adam galiba :D Ne biliyim kaynak makinesi,elektrikli motor 1 kez kullanmak için almış hevesini alıyor heralde gerçi onun parası onun zevki :D depoyu bir görseniz yok yok
  • OKB olabilir ama bu kadar geç zamanda ortaya çıkması ilginç sanırım. Yeni mi emekli oldu? Yakın zamanda büyük bir kayıp yaşadı mı? Takıntıları var mı Normal insanlara saçma sapan gelecek ritüeller (tekrarlar) yapıyor mu? Bazı nesnelerin şeklini sürekli düzeltir mi? Elini sık sık yıkar mı? Sosyal alanda nasıl, insanlarla rahat rahat anlaşabiliyor mu? Aşırı derece cimriliği var mıdır? Tarzı sorular geliyor akla. Sadece sıradan bir emekli de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 3 Ocak 2013; 0:20:13 >
  • hocam değişik ve garip bir durum valla bir doktora görünmeyi kabul ettirin bence.benim babamda ne bulsa atar fazlalık bişey görmesin direk çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Priori Incantatem

İstifçilik hastalığıydı sanırım bu.

bunu demek için gelmiştim, gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverDies7

Geçmiş olsun.Babanız stokçu,(hastalığın ismi bu galiba)bu hastalığı yaşayan kişileri anlatan bir belgesel izlemiştim.Tabi onların durumu daha kötüydü.Psikiyatriste mutlaka başvurmalısınız.

Stokçu nedir yahu kusura bakmayın okuyunca krize girdim bu saatte

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.