Şimdi Ara

BABAM KAFAYI YEDİ ( CİDDİ KONU ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
5.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim babamda var aynı hastalık ne buldu alıyo, saklıyo

telefon bataryaları, faturalar, kalemler, silgiler, .hatta benim kaybolan çoğu silgi babamdan çıkıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çok ciddi bir hastalık, derhal doktora götürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

Kavga çıkardım bende aldırmadım. Sinirlenip eve gittim. Dün arabanın arkasına bi baktım jant kapakları İyice kafayı yedi

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

OKB olabilir ama bu kadar geç zamanda ortaya çıkması ilginç sanırım. Yeni mi emekli oldu? Yakın zamanda büyük bir kayıp yaşadı mı? Takıntıları var mı Normal insanlara saçma sapan gelecek ritüeller (tekrarlar) yapıyor mu? Bazı nesnelerin şeklini sürekli düzeltir mi? Elini sık sık yıkar mı? Sosyal alanda nasıl, insanlarla rahat rahat anlaşabiliyor mu? Aşırı derece cimriliği var mıdır? Tarzı sorular geliyor akla. Sadece sıradan bir emekli de olabilir.

Babam emekli. 35 senedir işlettiği dükkanı elinden aldılar. 2 sene işsiz kaldı. Durumumuz maddi olarak epey üst düzeyken birden açlık sınırında bulduk kendimizi Çok şükür 3 senedir durumumuz daha iyi. Sanırım dedğiniz gibi aşırı stres sonucu ortaya çıktı.

Yanlış anlamayın bildiğimiz çöp toplamıyor. Sadece eşyaya okadar çok onem veriyorki anlatamam. Bir eşyayı dibine kadar kullanıyor. Adama son model bilgisayar topladım mesela. Evde buldugu 64mb ram i getirip soruyor bu benim bilgisayara olurmu boşa gitmesin diyor. Öyle yani

• Acayip güldürdün hocam .Tek çözüm psikolog bencede gerisi hikaye.
  • eee baban getiriyorsa sizde arkasından atın çöpleri bukadar basit. yavaş yavaş çaktirmadan tabii
  • psikiyatrik ilaç içmeyin hayattan koparsanız çünkü herşeyinizi mahvederek insanca yaşamanızı engeller.daha önce yazdığım mesaj.

kardeş bu hastalık bende de var.kesinlikle ilaç içme ilaç daha kötü yapıyor.psikiyatri kapitalizmin sahte bilimidir.

psikiyatrik ilaç içme çok zararlıdır.ben kullandım çok pişman oldum.vücut olarak gelişmeni engeller.uyuşturucu gibi etki eder.

daha önce yazdığım mesaj.

kötü bir durum asosyallik kardeş düzeltmelisin.ama burda psikoloğa git diyorlar.her zamanki mesajımı yazayım bir kişi daha psikiyatriden ve ilaçlarından dert çekmesin.pskiyatrik abd tarafından kurulmuş hastaları kontrol altına almak ve hasta insanların geçtiği kötü durumları görüp başka insanları o hale sokmayıp kendine işgücü yaratmak için vb kurulmuş sahte bir bilimdir.ilaçları hastalığı daha kötü yapar,sıkıntı yapar,katillik ve intihar yapar kanser yapar vb hatta bir yerde gördüm yılansı hareket yapar yazıyordu belki eşcinsellik bile yapar.o yüzden psikiyatriste görünme psikolog neysede.ilk başta kitap film izle oyun oyna ders çalış bunları yoketmeye çalış sonrada insan içine çık.linklere bak ve yazıyı oku.

http://bianet.org/biamag/saglik/120630-psikiyatra-gidip-ilac-alan-bu-kitabi-okusun

http://ekonomi.milliyet.com.tr/psikiyatrinin-uydurma-hastaliklari/ekonomi/ekonomiyazardetay/14.09.2011/1438254/default.htm

radikalde konuyla ilgili çıkan bir habere göre ilaçlar hakkında dönen şöyle spekülasyonlar mevcuttur:

1- depresyonların tedavisinde kullanılan ilaçlardan özellikle seçici serotonin geri alım engelleyicisi (ssri) grubundan ilaçların özellikle birkaçı, homisid (başkasını öldürme), suisid (kendini öldürme) hatta her iki davranışa birden yol açabilir.
    2- psikiyatrik ilaçlar, beyinde kalıcı hasara, kansere neden oluyor.
    3- psikiyatrik ilaçlar, beyin biyokimyasını etkileyerek, daha doğrudan deyişle değiştirerek psikiyatrik bozuklukları tedavi ediyor. mesela yukarıda anılan ssri ilaçlar, beyindeki serotonin adlı biyoamin'in akışını hızlandırıcı etkiye sahiptir. başka ilaçlar da dikkate alınırsa, psikiyatrik ilaçlar, dopamin, noradrenalin üzerinden beyinde biyokimyasal değişmelere yol açarak sonuca ulaşıyor. halbuki söz konusu ruhsal bozuklukların, beyindeki biyokimyasal değişmeler sonucu ortaya çıktığı konusunda kesin kanıt yok.
    4- psikiyatrik ilaçlar, alışkanlık yapan ve tabii uyuşturucu olan alkol, hatta esrar gibi etki ediyor. psikiyatrik yakınmaları olan kişiler, bugünün legal ilaçlarını kullandıklarında iyileşme belirtileri gösterseler bile, ilacı bıraktıklarında, belirtiler geri geliyor. başka ifadeyle, bu ilaçların etkisi geçici, sadece kullanıldığı sürede ve anılan uyuşturuculardan çok farklı değil.

ayrıca bu linkteki yazıyı incelemeni tavisye ederim.ilaç kullananların daha geç iyileştiğini yazıyor.

http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_2403.htm

• çöpçü hastalığı.
    sakın eşyalarını ona haber vermeden atmayın.
    tv de yayınlanıyordu bu national geographic te aç bi ara izle.
  • bende de var bu ama hastalik derecesinde değil. hiç bir şey atamam kolay kolay, gerekli gereksiz şeyleri biriktiriyorum. mesela evde 5-6 sene once içtiğim bardak suyun kabi duruyor
  • Bendede hafiften var, eski bir elektronik eşyayı bozulsa dahi atamam, kutusunuda saklarım ama en fazla bu kadar
  • House'ta bi bölümde böyle bir hastalık geçiyordu.
  • zaman geçtikçe daha da artacak bu tarz davranışları. Çok ciddi şekilde yardım almalısınız
  • ne çok house izleyen varmış :)
  • bende böyleyim hiç birşeyi atamıyorum annem babam zorla yada farkettirmeden atıyorlar.ama yoldan alıp getirmiyorum.genellikle kullanılan şeylerin kaplarını saklıyorum.daha bugün diş macununun kutusunu attım bi köşeye bi gün işe yarar belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

ne çok house izleyen varmış :)

adam ne anlatmış senin mesaja bak

arkadaşım hastalık bu.mesele babanın biriktirmesi değil.biriktirdikçe ailenin diğer bireylerini sinir edecek.
    annenin halini düşünemiyorum mesela.eminim sinirden deliye dönüyordur.
    bu tip sonuçlar doğurabileceği için güzelce anlat bi şekilde.psikeyatra gitmeli.başka bi hobisi olmaslı bu adamın.sevdiği bişey varsa yönlendir destek ol.
    günümüz şartlarında insanlarda hep düşünülenin aksine zaman sıkıntısı yok.
    asıl sıkıntı zamanı değerlendirebilecek bir uğraş.hele bir de emekli olduysa ve adamın yapacak birşeyi yoksa bu şekilde birşeylere sarar kendini.

benim babam emekli oldu işte 4 sene falan oluyor.internetten film dizi izlemeye sardı mesela

• Topladığı eşların üstüne böcek koyun korkar birdaha almaz . Yalnız şaka bir yana bu ciddi bir sorundur . Yani biraz zor görünsede babanı psikoloğa götürmeye ikna et
  • beni yanlış anlama ama bu hastalığın ilersinde bir markete girdiği zaman bişiler çalabilir hatta çok zengin bir iş adamınnda vardı ama trilyonlar kazanıyo ama BİM e girip çikolota fln çalıyomuş dokttoro götürün yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan145

Okurken çok güldüm ama bu hastalığın alt derecesi var sayılır bendede.Evet bir cips yiyorum ve pakedini atmaya kıyamıyorum. 1 ay önce başladı bu bende. Sırt çantam vardı kullanmadığım yediğim herşeyin ambalajını içine dolduruyorum ama sokaktan toplucak kadar ilerlemiş değil çok şükür

Yaş kaç ? Eğer erken yaşlarda başlarsa durum daha vahim sizin açınızdan. En kısa sürede doktora gidin derim. Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun , doktora götürün bence.
  • ne guzel baban toplasin sen sahibinden.com dan degerlendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.