Şimdi Ara

BABAM KAFAYI YEDİ ( CİDDİ KONU ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
5.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam olarak aynısı olmasa da benim babamda yapıyor vida toplama vs.
  • Peki bitmiş pili ne işe yarayacağı için sakladığını sorsan ne diyor mesela?
  • son durum nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

OKB olabilir ama bu kadar geç zamanda ortaya çıkması ilginç sanırım. Yeni mi emekli oldu? Yakın zamanda büyük bir kayıp yaşadı mı? Takıntıları var mı Normal insanlara saçma sapan gelecek ritüeller (tekrarlar) yapıyor mu? Bazı nesnelerin şeklini sürekli düzeltir mi? Elini sık sık yıkar mı? Sosyal alanda nasıl, insanlarla rahat rahat anlaşabiliyor mu? Aşırı derece cimriliği var mıdır? Tarzı sorular geliyor akla. Sadece sıradan bir emekli de olabilir.

Hocam korkutma beni bende sürekli eşyaları nesneleri düzeltiyorum,elimi yıkama ihtiyacı duyuyorum ,sosyallik konusunda çoğu kişiyle anlaşamıyorum acaba bu hastalık bendede mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: KızsızAdam

quote:

OKB olabilir ama bu kadar geç zamanda ortaya çıkması ilginç sanırım. Yeni mi emekli oldu? Yakın zamanda büyük bir kayıp yaşadı mı? Takıntıları var mı Normal insanlara saçma sapan gelecek ritüeller (tekrarlar) yapıyor mu? Bazı nesnelerin şeklini sürekli düzeltir mi? Elini sık sık yıkar mı? Sosyal alanda nasıl, insanlarla rahat rahat anlaşabiliyor mu? Aşırı derece cimriliği var mıdır? Tarzı sorular geliyor akla. Sadece sıradan bir emekli de olabilir.

Hocam korkutma beni bende sürekli eşyaları nesneleri düzeltiyorum,elimi yıkama ihtiyacı duyuyorum ,sosyallik konusunda çoğu kişiyle anlaşamıyorum acaba bu hastalık bendede mi var?

Korkacak bir şey yok. Takıntılar her insanda vardır, abartmamak gerek. Hastalık derecesine ulaşması için ciddi derecede yaşamını etkileyecek biçimde olmalı. Mesela mikrop bulaşır korkusuyla hiç evden dışarı çıkmıyorsan o zaman hastasındır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KızsızAdam

quote:

Korkacak bir şey yok. Takıntılar her insanda vardır, abartmamak gerek. Hastalık derecesine ulaşması için ciddi derecede yaşamını etkileyecek biçimde olmalı. Mesela mikrop bulaşır korkusuyla hiç evden dışarı çıkmıyorsan o zaman hastasındır.

Yok o kadarda değilim

• Bende bi zamanlar böyleydim.Gerçi uzun sürmedi annem öldüğü babamla görüşmediğim için annanem ve dedemle kalıyorum.Çocukken mesela bi kalemim ufacık oldu onu eski bir kalem kutumun içine koyardım terasımızda bi kutu vardı içerisinde neler neler vardı.4 kutu bilye tasolar gazoz kapakları sürüyle kalemler çiviler kavga çıkar diye sopalar oooooo.Gerçi dedemde öyleydi terasta bi oda vardı içinde eski eşyalarımız dolaplarımız çiviler ayakkabılar ohooooo.Ama arkadaşın dediği kadar yerdeki çiviyi almaz.Allah yardımcın olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

Babam 53 yaşında. Gençliğinden beridir biriktirme hastalığı var. Tabi hastalık olduğunu ona kabul ettiremiyoruz. Ne bulursa alıyor. En basitinden yerde vida görse cebe atıyor. Birgün lazım olur diyor. Okadar gereksiz şeyler varki anlatamam.

Kendine depo tuttu. Oraya biriktiriyor. Depoda yok yok. Koltuk takımları buzdolabı kanepe fırın vs. Milletin attıklarını babam topluyor. Kasalı bi arabamız var. Yolda giderken zorla durdurur çöpten eşya fln görse alır. Dükkana hergün birsürü hurdacı geliyor. Hepsinden birşeyler alıyor.

Bitik pilleri bile atmıyor.Bitmiş kalemleri vs vs Artık topladıklarını koyacak yer bulamıyor. Evimizde neredeyse 3 ev eşyası var annem kafayı yemek üzere. 100 çift ayakkabı sayarım dolapta. Daha dün poşetle ayakkabı getirdi eve Eski gazeteler dergiler ansiklopediler neler neler yok ki anlatsam ömrüm yetmez.

Daha 2 gün once hurdacı geldi. 13' parlak Jant kapağı (apaçi işi) bulmuş biyerlerden. Babamda hemen atladı bunları alcam diye. Kavga çıkardım bende aldırmadım. Sinirlenip eve gittim. Dün arabanın arkasına bi baktım jant kapakları İyice kafayı yedi ama farkında değil durumunun. Ne yapmalıyız artık getirdiklerini koyacak yer yok. Hergün güzel dille anlatmaya çalışıyorum baba yapma etme yalvarıyorum 10 dakika sonra yine aynı. Çaresiz kaldım artık.. Bu arada soran olursa yaşım 23.

Yak o Depoyu Kendine Gelir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.