Şimdi Ara

NE BU OLİMPİYA PİYASASININ HALİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hehe kaç tane sazan var diye merak ettim. şu an +1 mirage 60m olduğu halde olanlardan haberim yokmuş gibi davrandım. devamı resimde. 30 saniye içinde gelen pmler aynı şeyi dün yazsaydım 1 pm bile almazdım. gelenler de 4m olur mu abi diye olurdu heralde
     NE BU OLİMPİYA PİYASASININ HALİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 4 Şubat 2006 18:12:43 >

• puhuaha

AcHeRoN baba coşturmuşun yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

hehe kaç tane sazan var diye merak ettim. şu an +1 mirage 60m olduğu halde olanlardan haberim yokmuş gibi davrandım. devamı resimde. 30 saniye içinde gelen pmler aynı şeyi dün yazsaydım 1 pm bile almazdım. gelenler de 4m olur mu abi diye olurdu heralde
     NE BU OLİMPİYA PİYASASININ HALİ

Maaşallah.Özel siparişlemi geldi?

• BANA GÖRE ÇOK İYİ ÇÜNKÜ HEMEN HEMEN HERKEZ İSTEDİĞİNİ ALABİLİYOR

• arkadaşlar konuyla alakası yok ama şu imzadaki tabloyu nası yapıonuz??
  • bence olimpia ieri server hemen kasıyorlar hemde 40da
    deri alıyorlar
  • bence dupe yok gmin piyasayı canlandırmak için yaptığı bi şey olabilir özellikle power up stroe itemleri ucuz olduğundan kimse almıordu belkide bu yüzden bunları artırmak için yapmışlardır ama dupe yok bence gm tüm eşyaları satın alıp pahalıya koymasından kaynaklanıyor gibi gelior iikide tüm paramla zamanında chitin depolamışım milyarlık adamım artık bende :D :P
  • eğer dupe olduysa bile merak etmeyin tüm hepsi silinirde dupe değil dupe olsa her serverda olurdu bu sırf olimpiaya özel bence gmlerin yaptığı power up store itemlerinin alınması için yapılan bir şey gibi geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.