Şimdi Ara

NE BU OLİMPİYA PİYASASININ HALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİNİRİMDEN DELİ OLCAM YA. +1 MIRAGE DÜN GECE 12 DE BIRAKTIM TEZGAHI 5M Dİ HER YERDE. ŞİMDİ OLMUŞ EN UCUZ 60M. GLACIER BLAST 10MDEN KOYSAN SATILMAZDI EN UCUZ ADAMDA OLMUŞ 70M. KEKURI RING DESEN 10M Dİ HERYERDE ADAM SHOUTTAN 250M EN UCUZU BURDA DİYE BAĞIRMAZ MI. OLCAK İŞ Mİ YA BU. HOSTESSDEKİ CHİTİNLERİM DIŞINDA Bİ BOKUM KALMADI. GERÇİ +1 PRIEST ÇİTİNİ 50M OLMUŞ LANET SERVERDA. 2 GÜN SONRA SATMAYA KALKSAYDIM BÜTÜN MALLARIMI 1 MİLYAR PARAM VARDI ŞİMDİ. SERVERI BU HALE GETİRENİN ALLAH BELASINI VERSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troles_1995 -- 4 Şubat 2006 16:42:46 >

• Dediklerin doğruysa,adamlar garanti kafayı yemişler..
  • ya ne kafayı yemesi. oç nin biri dupe yapmış gece bütün tezgahları kaldırmış diyolar. başka biri gelmiş gm piyasaya el koydu fiyatları artırmaya çalışıo diyo. hangisi doğruysa hepsinin aq
  • quote:

Orjinalden alıntı: troles_1995

ya ne kafayı yemesi. oç nin biri dupe yapmış gece bütün tezgahları kaldırmış diyolar. başka biri gelmiş gm piyasaya el koydu fiyatları artırmaya çalışıo diyo. hangisi doğruysa hepsinin aq

dupe de ne hırsızlık mı nedir bu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

quote:

ya ne kafayı yemesi. oç nin biri dupe yapmış gece bütün tezgahları kaldırmış diyolar. başka biri gelmiş gm piyasaya el koydu fiyatları artırmaya çalışıo diyo. hangisi doğruysa hepsinin aq

dupe itemleri kopyalamak demek. silver bar dupelemiş olabilirler çünkü o1 moradonda tezgahta full silver bar satan adamlar gördüm. adam silver barı kopyalıyor 10m tanesi. istediğin kadar dupele dur. sonra bütün tezgahları kaldırıyo bütün uniqueleri alıyor serverın da ağzına sı.ıyor. anladın mı? olan da bizim gibilere oluyo

• Olimpia piyasası gitti ironx +6 yı 25m den satarlardı 35 ten koydum baktım gitmiş tam sevincektim bi baktım gözümün önünde adam ironx +6 yı 100m ye sattı Iron Bow +1 30m falandı şimdi 700m ye koymuş adamlar bende bütün itemlerimi yaktım bıraktım olimpiayı . OOOOh nası rahatladım anlatamam
  • quote:

quote:

arkadasım dupe illegal olarak herhangi bi itemi(genelde değerli itemleri doğal olarak) kopyalamaktr
  • quote:

dupe de ne ???

Dupe item kopyalamaktır.Mesela alır 1tane shard+1.Tüm gece dupeleye dupeleye sabaha 100tane shard +1 yaparlar.
  • rollback gelmezse olimpiya benim için bitmiş demektir. böyle oçlerin böyle şerefsizlerin olduğu yerde oynanmaz. gm ler istese 1 gün rollback atarlar ama yapcaklarını hiç sanmıyorum. çünkü işin içinde power up itemleri de var. power up itemleri olimpiyada 5 kuruş etmezken şimdi 100 katını çıktı fiyatlar. o yüzden gm lerin yapmış olma ihtimalleri yüksek
  • AGA BEN DE ANLAMADIM DAHA YENİ ELİXİR ELDEN BIRAKTIK Bİ BAKTIK 2KAT ARTMIŞ
  • bi olimpia nın dupe item lerini bi de cyhperın dupe itemlerini sewmem!
  • wow be ben oyunu oynuamıom ama o kadar oldumu olympia ya bitek olympia ucuzdu valla şimdi oda gitti allahtan son anda 4 m bitane mirage almıştım
  • yaa arkadaşlar madem bu dupe mupe bir işe yarıyor ve hile, herkes yapıyor neden o zaman bizde yapmıyoruz.ama nasıl yapılacAK biri izah etsin de ööle yapalım..

gerçi deminki topikimle çelişmiyor ama ::))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 4 Şubat 2006 17:04:17 >
  • KİMSE MERAK ETMESİN ALINAN İTEMLERİN HEPSİ SİLİNECEK TABİ İTEM ALDIYSANIZ ONLARDA GİDECEK. ONDAN SONRA TEKRAR DÜZELİCEK FİYATLAR AMA BUNLARIN OLMAMASI LAZIMDI TABİ.
  • O iş burda,donanımhaber forumlarında öğretilmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: unigue

KİMSE MERAK ETMESİN ALINAN İTEMLERİN HEPSİ SİLİNECEK TABİ İTEM ALDIYSANIZ ONLARDA GİDECEK. ONDAN SONRA TEKRAR DÜZELİCEK FİYATLAR AMA BUNLARIN OLMAMASI LAZIMDI TABİ.

gm e mi telefon açtın
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

O iş burda,donanımhaber forumlarında öğretilmez..

tamam sustum o zaman..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

O iş burda,donanımhaber forumlarında öğretilmez..

tamam sustum o zaman..

Teşekkürler,tebrikler.Ayrıca forumdan değilde,sen genede dupe yapma,yaptırma.Sende şerefinle,namusunla oyna bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 4 Şubat 2006 17:15:10 >

• Artık en iyi server ares bence Piyasa 1 yıldır değişmedi nerdeyse (tabi ke geldikten sonra bazı itemler ucuzladı ama). Bazı dupeler olsa da en az olay orda yaşanıo
  • Diezi bırakmadan önce (zorla bırakdırdılar)diez çok hoştu.Herşey böyle tozpembe falandı..Raiba'nın orda tombul tavşanlar falan vardı pembe pembe..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.