Şimdi Ara

Ne çektin be ıphone 6...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iphone 6 çıktığından beri görmediği eziyet kalmadı miksere attılar ateş ettiler ortadan büktüler bu adamların derdi ne ben anlayamadım. tamam alırsın yere düşürürsün bu test olur miksere niye atarsın kaçınız elinizde telle mikser kullanıyor bunu biri açıklasın artık iphone parçalayan
    birilerini görmek istemiyorum..

• Internet fenomeni olmaya çalışan adamların Apple uzerınden prim yapma cabalarından baska birsey degil onları test olarak gören kimse yok herkes isin goygoyunda...
  • Gidip bu konunun başlığını açıyorsanız adamlar amacına ulaşıyor demektir. İlginizi çekmiyorsa izlemez, takip etmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Gidip bu konunun başlığını açıyorsanız adamlar amacına ulaşıyor demektir. İlginizi çekmiyorsa izlemez, takip etmezsiniz.
    O drop test yapanların çoğu sonradan gidip o telefonu 0'ıyla değiştiriyor 100-200 dolar gibi bir para verip.
  • Youtube AdSense ile 1 iphone ile çektiği videodan 4-5 iphone parası kazanıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Youtube AdSense ile 1 iphone ile çektiği videodan 4-5 iphone parası kazanıyolar.
    Bu alisilageldik bir durum her yeni iPhone ciktiginda bu tur seyler tekrarlanir bizim icin dogal bir durum sayilabilir, uzaya gönderilenide var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

Youtube AdSense ile 1 iphone ile çektiği videodan 4-5 iphone parası kazanıyolar.
    O izlediğiniz videolar blender virali sadece iphone değil aklınıza gelecek herşeyi blenderdan geçiriyorlar, örneğin note serisi ve ip6+http://www.youtube.com/watch?v=lBUJcD6Ws6s bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    S3 Mini hala kullanılır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu Amerikalılar kadar aptal insan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Şu Amerikalılar kadar aptal insan yok
    Tüm işkenceler

http://www.youtube.com/watch?v=2uVOADwONfU

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Tüm işkenceler

http://www.youtube.com/watch?v=2uVOADwONfU

Alıntıları Göster
    Evet katılıyorum, baya cılkı çıktı. Yere düşürme , anahtarla cizme anladım da .. Miksere atma , cekicle vurma , ateş etme , bıcakla kesme ney yaa :) Taşlama , zımpara makinesine tutan bile gördük :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: PesimistChe

Evet katılıyorum, baya cılkı çıktı. Yere düşürme , anahtarla cizme anladım da .. Miksere atma , cekicle vurma , ateş etme , bıcakla kesme ney yaa :) Taşlama , zımpara makinesine tutan bile gördük :)))

Alıntıları Göster
    Biz de forumda senin gibi gereksiz konular açan arkadaşlar görmek istemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Biz de forumda senin gibi gereksiz konular açan arkadaşlar görmek istemiyoruz

Alıntıları Göster
    iPhone 6 Plus için düzgün testler mevcut mu? Mesela arka cebe koyup hızlı bir şekilde oturan, dar bir pantolon giyip ayakkabı bağlamaya çalışan, ön cebindeyken sert bir şekilde kapıya vs çarpan?

Böyle testler yapında bizde bilelim ne oluyor ne bitiyor telefona..
  • mmg55 kullanıcısına yanıt
    Abi inceliği harbiden çok abartmışlar. Eline aldığında bişey olacakmış gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Abi inceliği harbiden çok abartmışlar. Eline aldığında bişey olacakmış gibi geliyor.
    26 milyar dolar kaybı var şu an Apple'ın bükülmeden dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

iPhone 6 Plus için düzgün testler mevcut mu? Mesela arka cebe koyup hızlı bir şekilde oturan, dar bir pantolon giyip ayakkabı bağlamaya çalışan, ön cebindeyken sert bir şekilde kapıya vs çarpan?

Böyle testler yapında bizde bilelim ne oluyor ne bitiyor telefona..

http://www.theguardian.com/technology/2014/sep/24/iphone-6-plus-bend-pockets-complain
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1785905
    http://www.geek.com/apple/iphone-6s-are-being-bent-in-peoples-pockets-including-mine-1605177/

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

26 milyar dolar kaybı var şu an Apple'ın bükülmeden dolayı.

Günlerdir sinir ediyor zaten,hiç umrumda değil zararı açıkcası.İcloud drive ile kendi işletim sisteminden önce windows işletim sistemine destek verdi.Hangi firma böyle absürt birşeyi yaptı bugüne kadar.İcloud drive desteği yaklaşık 1 ay sonra gelecek osx için.Oda ios gibi gelirse evlere şenlik olacak gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg55

Iphone 6 çıktığından beri görmediği eziyet kalmadı miksere attılar ateş ettiler ortadan büktüler bu adamların derdi ne ben anlayamadım. tamam alırsın yere düşürürsün bu test olur miksere niye atarsın kaçınız elinizde telle mikser kullanıyor bunu biri açıklasın artık iphone parçalayan

O adamların o videolardan kazandıkları paraları bilsen sende hemen borç harç bir iphone6 alır sniper ile ateş ederdin
  • O.Beverly kullanıcısına yanıt
    Bu ne demek şimdi konuyu beğenmezsen cvp yazma okumada olayın ne Yeni kıllanan adam mı olmaya çalıyorsun. Üslubun hiç hoşuma gitmedi bende senin gibi ukalaları görmek istemiyorum forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmg55

Iphone 6 çıktığından beri görmediği eziyet kalmadı miksere attılar ateş ettiler ortadan büktüler bu adamların derdi ne ben anlayamadım. tamam alırsın yere düşürürsün bu test olur miksere niye atarsın kaçınız elinizde telle mikser kullanıyor bunu biri açıklasın artık iphone parçalayan

Dunyanin en bos forum konusu odulunu aldiniz tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    tüfekle vurmak çok abartı, 20 tane iphone'u tutup fotoğraf çekip instagrama atmaktan farkı yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.