Merhaba herkese. Malum konudışındayız geçen başımdan ilginç bi olay geçti onu anlatıyım canımda sıkılıyo eğlenelim beraber.
Geçen gün kadıköyde boğanın orda vitamin diye bi yerde oturuyoruz arkadaşlarla dershane öncesi çay-sigara ritüeli yapıyoruz. Uzaktan bi arkadaşı görür gibi oldum ama çıkartamadım. Herkese olmuştur böyle birinin tipini çok benzetirsiniz de çıkartamazsınız öyle oldum bakıyorum adama o da bana bakıyo tanıyomuş gibi. geçti beni geçtikten sonra arkasını dönüm "ne bahıyon" dedi. Şimdi ben tamamen iyi niyetle bakıyodum tanıdık sandığım için böyle maganda çıkışınca bana bu herif kıl oldum bende çıkıştım buna. Sana bakıyorum ne var dedim ne bakıyosun cart curt soru soruyo dikleniyo böyle ben yerimden kalkmadım bile hiç terslendim oturduğum yerden neyse o büfenin sahipleride tanıyolar beni adamı gönderdiler kavga çıkmasın diye.
Hiç bir anlam veremedim herifin davranışına. Yanında bi bayan vardı sevgilisi olabilir ona artistlenmek hava atmak için mi yaptı anlamadım. Amacı o olsa ben de böyle ters kavgacı bi adam olsam rezil olan kendi olucak. Üstümdede okul forması var yani sevgilisine kendisini böyle mi ispatlamaya kalkışıyor bu arkadaş.