Şimdi Ara

Forumda troll olmayan fobili,yıkık,özgüvensiz ve asosyal insanlar var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varsa eğer gününüz nasıl geçiyor ? Ve bu sorunları halletmek için bir şeyler yapıyormusunuz ? Mesela ben sosyal hayatta çok zorlanıyorum çünkü yoğun bir sosyal fobim var o yüzden bu sorunu çözmem gerek.

• Normal insanlar ne yapıyorsa ondan bazen milletle chatleşip küçük yayınlar yapıyorum eski hobilerimi bıraktım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nofap'in faydası olmadı mı hiç sosyal fobiye?

• yikikim iste calisiom

• Azalttı ama tam anlamıyla bitirmedi diyebilirim.

• nedengerekli kullanıcısına yanıt

Hayatı yaşamasına engel olacak seviyede psikolojik sorunları veya fobisi olan,hayata küsmüş hatta intihar psikolojisinde değilseniz çok büyük bir yıkıklık olmuyor.

• Ben ağır yıkığım sevdiğim kız şuan başkasının kollarında yatarken şu saçma konulara yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lil suffer kullanıcısına yanıt
    Bi osbir çek hocam rahatla beynin açılsın mantıklı düşün oksijen gitsin

• Teo?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sosyal fobi varmı yokmu bilmiyorum ama 20 yıldır kimseyle konusmadım

• Sosyal fobinin olup olmadığını anlamaman mümkün değil çünkü en küçük sosyal iletişimlerde dahil kendini gösteren bir şey. Örneğin: Sınıf önünde veya bir kürsüde sunum yaparken,yeni insanlarla iletişim kurarken,mağazaya tek başına alışveriş yapmaya giderken vb....

Bak burada bir sosyal fobi testi var;

https://www.evimdekipsikolog.com/Degerlendirme-Testi-Detay/Liebowitz-Sosyal-Fobi-Belirtileri-Olcegi/12

• Yıkıklar artılasın

• İster inanın ister inanmayın hocam ama benim üniversiteye gitmeye korkma seviyesinde ağır bir sosyal fobim var o yüzden ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü çıkmaz bir yoldayım ve kurtulamayacağım gibi hissediyorum. Ne arkadaşım var ne de sosyal bir ortamım o yüzden bu forumda takılıyorum ve bu konuyuda benim gibi sorunlu forumdaşlar için açtım belki dertleşiriz,tartışırız diye.

• lil suffer kullanıcısına yanıt

Aga milyonlarca dişi varken neden bu durumu kafaya takıyorsun ki ? Bırak yatarsa yatsın sana başka kız mı yok ? Mesela benimde vazgeçilmez,onsuz yapamam dediğim platonik birisi vardı ama yaş ilerleyince unutmaya başladım,şuan benim üzerimde tesiri azaldı yani.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Hayatta bizi eksiledi bu dünyada. Selam olsun yıkık forumdaşlarıma. HAİL THE TO YIKIK'S

• Paganizm kullanıcısına yanıt

Hayatın hiç umrunda olmadan eksilendik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the__executioner__ -- 29 Temmuz 2022; 11:7:38 >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

Başlıkta bahsettiğim gibi genel olarak rahatsız olduğunuz konular neler sosyal hayatta ?

• Paganizm kullanıcısına yanıt
    Pazar ve kıyafet alışverişi şaka gibi geliyor ama bunlar bana cehennem azabı gibi geliyor
    Ha birde acımasızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 29 Temmuz 2022; 11:10:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.