Varsa eğer gününüz nasıl geçiyor ? Ve bu sorunları halletmek için bir şeyler yapıyormusunuz ? Mesela ben sosyal hayatta çok zorlanıyorum çünkü yoğun bir sosyal fobim var o yüzden bu sorunu çözmem gerek. |
Forumda troll olmayan fobili,yıkık,özgüvensiz ve asosyal insanlar var mı ?
-
-
Normal insanlar ne yapıyorsa ondan bazen milletle chatleşip küçük yayınlar yapıyorum eski hobilerimi bıraktım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nofap'in faydası olmadı mı hiç sosyal fobiye?
-
yikikim iste calisiom
Azalttı ama tam anlamıyla bitirmedi diyebilirim.
-
Hayatı yaşamasına engel olacak seviyede psikolojik sorunları veya fobisi olan,hayata küsmüş hatta intihar psikolojisinde değilseniz çok büyük bir yıkıklık olmuyor.
-
Ben ağır yıkığım sevdiğim kız şuan başkasının kollarında yatarken şu saçma konulara yaziyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi osbir çek hocam rahatla beynin açılsın mantıklı düşün oksijen gitsin
Teo?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sosyal fobi varmı yokmu bilmiyorum ama 20 yıldır kimseyle konusmadım
-
Sosyal fobinin olup olmadığını anlamaman mümkün değil çünkü en küçük sosyal iletişimlerde dahil kendini gösteren bir şey. Örneğin: Sınıf önünde veya bir kürsüde sunum yaparken,yeni insanlarla iletişim kurarken,mağazaya tek başına alışveriş yapmaya giderken vb....
Bak burada bir sosyal fobi testi var;
https://www.evimdekipsikolog.com/Degerlendirme-Testi-Detay/Liebowitz-Sosyal-Fobi-Belirtileri-Olcegi/12
-
Yıkıklar artılasın
İster inanın ister inanmayın hocam ama benim üniversiteye gitmeye korkma seviyesinde ağır bir sosyal fobim var o yüzden ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü çıkmaz bir yoldayım ve kurtulamayacağım gibi hissediyorum. Ne arkadaşım var ne de sosyal bir ortamım o yüzden bu forumda takılıyorum ve bu konuyuda benim gibi sorunlu forumdaşlar için açtım belki dertleşiriz,tartışırız diye.
-
Aga milyonlarca dişi varken neden bu durumu kafaya takıyorsun ki ? Bırak yatarsa yatsın sana başka kız mı yok ? Mesela benimde vazgeçilmez,onsuz yapamam dediğim platonik birisi vardı ama yaş ilerleyince unutmaya başladım,şuan benim üzerimde tesiri azaldı yani.
-
Hayatta bizi eksiledi bu dünyada. Selam olsun yıkık forumdaşlarıma. HAİL THE TO YIKIK'S
-
Hayatın hiç umrunda olmadan eksilendik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the__executioner__ -- 29 Temmuz 2022; 11:7:38 >
Başlıkta bahsettiğim gibi genel olarak rahatsız olduğunuz konular neler sosyal hayatta ?
-
Pazar ve kıyafet alışverişi şaka gibi geliyor ama bunlar bana cehennem azabı gibi geliyor
Ha birde acımasızım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 29 Temmuz 2022; 11:10:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ilk mesaj nasıl olmalı
- boks mu muay thai mi
- migros is başvurusu ne zaman sonuçlanır
- alkol sonrası kusmaya ne iyi gelir
- kursa yazıldım iptal etmek istiyorum
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X