Bildirim
Ne dersiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence al ama kullananlar cevap versin.ben sevdim şahsen -
tşk.. -
Sizce bu alet mi gg den yoksa gene gg den aynı fiyata 30 gblik zen m mi cevaplarınızı bekliyorum.. -
Acelem var da biras hızlı olursanız sewinirim..
:)))) -
özelliklerine ilk baktığım anda şok oldum.80 saat video,600 saat müzik.ama sayfanın alt kısmına inince gerçekle karşılaştım.5 saat video,belki bu da yalan ve 10 saat müzik,bu doğru olabilir. -
güzel ama biraz büyük -
cok sevimsiz zen al bence -
3.5" TFT LCD Renli Ekran ile 80 Saat Video İzleyin yada 600 Saat Müzik..... 80 saat video.... nasıl bir batarya vardır anlamadım trafo mu koydular içine nedir kullanan arkadaslar varsa ve gercekten denildiği gibiyse süper bi alet .... ama pek portatif değil zvm gibi -
kardeş o 20 gb a sığan video ve müzik miktarları, yani pil ömrü değil... Harddiskli modellerin tanıtımında genellikle böyle yazıyorlarquote:
Orjinalden alıntı: DeePBLuuE
3.5" TFT LCD Renli Ekran ile 80 Saat Video İzleyin yada 600 Saat Müzik..... 80 saat video.... nasıl bir batarya vardır anlamadım trafo mu koydular içine nedir kullanan arkadaslar varsa ve gercekten denildiği gibiyse süper bi alet .... ama pek portatif değil zvm gibi
-
çirkinmiş biraz -
cevaplarınız için tşk ama ben zen m almnaya karar verdim bütün arkadaşlarıma sağlun.. -
Bizamanlar çıkan cep televizyonlarına benziyo
420 ytl vermeye değermi bilmem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X