Şimdi Ara

ne dersiniz?sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG HB1100MK ve Sony bdv-e2100 bu iki 5,1 ses sistemi arasında kaldım daha doğrusu bu iki ses sistemini inceledim az da olsa.sony olanı dinleme şansım oldu.hoparlörler birbirlerine çok yakın olduğu halde ses bozulmadı.Lg de öylemidir?Amacım net ve yüksek seste fil müzik dinlemek.Bütçem de 600 tl civarı. Tv min markası Lg lm669s.
    Bunların dışında şu da olur diyebeleceğiniz bu fiyatlarda bluray-3D oynatıcılı dlna,nfc gibi özelikleri olan başka modeller varsa taviyelerinizi bekliyorum.
    Saygılar, teşekkürler.

• bütcen olsaydı kesinlikle Bose önerirdim çok pahalı sistemler ama film için yaratılmışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 23 Ekim 2013; 8:00:13 >
  • Öncelikle zaman ayırdığınız için teşekkürler.
    EVet haklı olabilirsiniz ama ne yapalım işte yeni evli ve maaş düşük olunca mecburen bu türlü zevklerimizi düşük bütçe ile alıyoruz.
    zaten de çok anlamam ses sisteminden öyle aman aman bir kalite beklentim yok.Fiyatına göre iyi özellikler sunsun yeter.
    Konuya hakim birinin kıyaslama ve tavsiye yapmasını bekliyorum o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sony bdv -e2100 almayı planlıyorum ..ama pek bilgim yok ürün hakkında...
  • ben teknosa da denedim çok hoşuma gitti ama yabancı olduğum bir konu olduğu için buraya danışayım dedim.burdada yorumlar malumunuz :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.