Şimdi Ara

Ne desem bilemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hizim ile aradim ve aldigim cevap su :
    akk'yi gectikten sonra kopmalar ve ani hız dusmeleri normaldir .

50 GB kota veriliyor . su 13 gunde ne kadar tutumlu olsamda cok rahat geciliyor ki normal hizim 8 mbps . fiber olsa demekki 2 gune kalmaz gecicekmisim.

Internet hizim :

http://www.speedtest.net/my-result/3621903078

• Bu hizmeti size bedava vermiyorlar, ne demek akk sonrası kopma normaldir? 3 mbit hızı size stabil bir şekilde vermek zorundalar.
  • Zaten adil kullanım kotasını doldurunca çağrı merkezini arayıp hızımı yükseltin dediğinizde kotayı doldurmuşsunuz deyip ilgilenmeyeceklerdir. AKK dolduğunda hız 3 mbps civarı olması gerekir, modem arayüzünde görünen hız nedir.?
  • Kotalı interneti sınırsız diye satmayı biliyorlar, sonra kotayı doldurmuşsunuz size hizmet vermeyiz diyorlar
  • Bu kadar sacma bisi yok bu akk sacmaligini kim neden cikardi ? Bide akk yetmezmis gibi her yil zam geliyo . Tamam hayatta hicbir sey beles degil fakat ben bunun parasini veriyorum . almanya'ya falan bakiyorum suan akk falan goremedim hatta 16mbit 86 lira türkiyede 8mbit taahhütsüz ile yakin fiyat .Bu kisitlama neden var Benim normal bir ayimda 200 GB'tan asagi gelmiyor.Bu 50 GB'i gecmeden ay sonuna gelebilen gercekten var mi? . Modem arayuzunde 7 mbit diye gosteriyo
  • akk saçmalığını türk telekomun baskısıyla btk çıkardı maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Ne yapsam olmuyor...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.