beyler bunun ezık czlıgı kalmadı ya 5 assas warrıora dalıyoz adam zuhahaha +6 dd set dıyo ya
dd set olamaz ki kafalıktır o sadece
Sizde Önce İtem YApın SOnra Ezik Czsinde Takılın BEN Şahsen Öle Yapacam
evet bende öle yapacağım bugün yarın elime para geççek inş
Ezik cz si ismi ama nerdeyse adamlar asıl cz ye gitse pk videosu yapcak :D
o kadar düpecinin yanında siz anca item hayali kurarsınız
quote:
Orjinalden alıntı: kaghan_88
ne alakası var düpeyle allahım ya şuna bak benimde 57 lvl asas ım çok sağlamdı şimdi ben düpe mi yapmış oluyorum +8 dual md +7 chitinset +9 dex takılar 15gb para vs vs wardı
dupe oldugu ne malum
kardes dd set war mı bılmıyom ama o cleaver gorevınde cıktıgını bılıyom adam bıze bakıp zuhaha dd set yazdı
quote:
Orjinalden alıntı: _retrayt_
quote:
ne alakası var düpeyle allahım ya şuna bak benimde 57 lvl asas ım çok sağlamdı şimdi ben düpe mi yapmış oluyorum +8 dual md +7 chitinset +9 dex takılar 15gb para vs vs wardı
Dupe deilidr ama +8 mdleri real parayla wea gb satın alıp yapmşındr
1-DD set olmaz kafalık olur bide talia olurda gövdelik olabilir. 2-Sen adamın öyle söylediğini nasıl anlıyorsun cz de ?
quote:
Orjinalden alıntı: _retrayt_
quote:
+1 bnmde suan arres te 2gb +1 reverse chitin set +1 ve +2 reverse mirage ve takilar +6 ve +7 dupecimiym smdi hey Allah im ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme