Cok ozluyorum hayatımda birkac bisey eksikmis gibi oldu artık 5 ay kadar oldu bıraklı troy sevrerında orda kurdugum cevreyi dostlukları .. Onca fedakarlıklar aklımdan cıkmıyor :D bu Oyundan fazlasını verdi bana benim icin 6 kisi cok onemliydi tessekurler yasadıgım anılar icin
Neset Keen_Sniper Tam____Tam elka_ BURAK Ushiri benim icin unutulmaz isimler
İmza :TheCrueL
üzülme arkadaşım al arkadaşlarının msnyi ordan konuşun ya bu kadar üzülmenin ne anlamı var
quote:
Orjinalden alıntı: StyKill
Cok ozluyorum hayatımda birkac bisey eksikmis gibi oldu artık 5 ay kadar oldu bıraklı troy sevrerında orda kurdugum cevreyi dostlukları .. Onca fedakarlıklar aklımdan cıkmıyor :D bu Oyundan fazlasını verdi bana benim icin 6 kisi cok onemliydi tessekurler yasadıgım anılar icin
biz burdayız canım benim bi yere gitmedik ama herşey eskisi gibi olamıyo biliyosun eskiden çok güzeldi oynadığım online oyunlarda öle bi ortam yoktu benimde aklımdan çıkmıyo arada bi girmek istiyorum silkroad'a ama sohbet edicek kimse yok üzülüyorum walla.hele o thief'lik yaptığımız zamanlar EYYYY GİDİ GÜNLER EYYYYYYYYYY.
Saygılarım'la By _elkA
quote:
bizde seni özledik kanka troyda oyna girersen bana pm at nuker charla oynuyoz neset ile oynamıyoruz artık 71 lvl de bıraktık onu kendine iyi bak cru
quote:
Orjinalden alıntı: P4P800
quote:
bizde seni özledik kanka troyda oyna girersen bana pm at nuker charla oynuyoz neset ile oynamıyoruz artık 71 lvl de bıraktık onu kendine iyi bak cru
hayırsız arkadaş insan bi msn'e girer nuker'a kaptırdın gidiyosun.olmuyo bölee...gökhan'la BABA'na slm'lar
Harßiden GüzeL ZamanLarımızdı O GünLer. Şimdi Hiç ßi oyunda o Tadı ßuLamıyorum. :(
troyda caling tanırsınızdır hep pk 70 den düstu baba chardıbi daha toparlalamadık
olum knightan gele nadam knighttaki en bilinen adamların nickini çalıp oyun oynuyo ha misal TAM___TAM sonra alpste bi adam yazmış LEEVANCLİEFF die ikiside ko nun en tanınan charlarındandı acaba sahipleri sro ya mı başladı dedim ilk önce ama bunların ikiylede hemşeriyiz adamlar hala ko oynuo bazı mölözlerde kende cool isimlerini bulcana başka insanların nicklerini çalıo
SAKIN BANA FALAN YAZMAYIN ÇÜNKÜ BÖLE ŞEYLER BENİ ÇOK SİNİRLENDİRİO BENİM CHARIM ADIDA GÜZEL HEP ONU KULLANIRIM ADAMIN BİRİ BENİM NİCKİMİ KULLANMIŞ BİDE BANA DİO NERDEN DUYDUN DİE
quote:
Orjinalden alıntı: by-ko
olum knightan gele nadam knighttaki en bilinen adamların nickini çalıp oyun oynuyo ha misal TAM___TAM sonra alpste bi adam yazmış LEEVANCLİEFF die ikiside ko nun en tanınan charlarındandı acaba sahipleri sro ya mı başladı dedim ilk önce ama bunların ikiylede hemşeriyiz adamlar hala ko oynuo bazı mölözlerde kende cool isimlerini bulcana başka insanların nicklerini çalıo
SAKIN BANA FALAN YAZMAYIN ÇÜNKÜ BÖLE ŞEYLER BENİ ÇOK SİNİRLENDİRİO BENİM CHARIM ADIDA GÜZEL HEP ONU KULLANIRIM ADAMIN BİRİ BENİM NİCKİMİ KULLANMIŞ BİDE BANA DİO NERDEN DUYDUN DİE
sanane bi kerem milletin nickinden.ayrıca tam_tam herkes tanıyodu troy'da oyuna ilk başlayan türklerden biriydi.charı ark. ile beraber kastık sanamı sorcam hangi nick koyucağımı. kendini kontrol etmeyi öğren...ayrıca burda konu nick'ler değil arkadaşlıktır.
By _elkA
ARkadaşlar beni en cabuk unuttunuz yahu ben Mete_Han
the cruel hatırlıyorsan bi ara kapışmıştık sen lvl 30 dun limanda bana dalacaktın
abi bi arada dw de exorcist mi ne onla küfüğrkleşiyordunzu . hele ben daha lvl 10 iken tam tam ı gördüğümde elka falan bot mu kullanıyonuz diye sormuştum ısrarla heyt be abi bende arar oldum .. hele neset abi sen nasıl unutuyon ya . sürekli kesecem diyordum seni bi kere bile nasip olmadı
guildlere girmiştik kurmuştuk yarılmıştık üzülmüştük sinirleniştik heyt beee abi abi sanırım hepimiz aynı zamanlarda bıraktır yok bottur yok hacktir bilmem ne sanırım hepsi bi kenara oyundan sıkılmıştık başlangıctaki amaçımız bitmişti ...
oynamak için bi nedenimiz kalmamıştı...
ihtiyarlamıştık . gerçi ben bi lvl 40da takılı kaldım sorna yagız diye bi cocuga vberdim charıoda ele güne rezil etti heyt be umrumda degil ama arkadaşlıklar güzeldi....
zamanı hiç yoktan bi anlamda güzel degerlendirdik acı tatlı herşey güzxeldi.
hepimiz birbirimiz için bir nebzede olsun zaman ı berraber harcayacak kadar değer veriyorduk ki bu insanın zaten en önemli değerlerinden biri değil miydi ? herşey gibi yine geçmişi saygıyla toprağa hiç yoktan jangan liman dönemeçlerinde ress me de dediğimiz yerlere yada earht ghostlara küfür ettiğimiz yolun başlangıçlarında ölenleri geride bıraktıgımız trade kervanlarında bi yerelerde topraga yada buzların altıan gömüyoruz . belki hep beraber yine bigün resleniriz zortlarır hortlarız zombi kız yada bi başka karakterde gün yüzü buluruz .
saygıalr Mete_Han ....
neyse ben yien şu köşede kıvrılır uyurum ...
oynadığım online oyunların hiç birinde öle bi ortam yoktu.sabahlara kadar sohbet herkes birbirine yardımcı oluyodu sabahlara kadar beraber kasıyoduk... aklıma geldikce üzülüyorum keşke troy server ilk açıldığı gün gibi olsa keşke herşey eskisi gibi olsa... anlatılmaz yaşanır...
By _elkA
evet 75leweldım lanıp gıttı seal of sun vardı +2 yetmez mıydı kalkann aaa biladerler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme