Şimdi Ara

Ne İOS'un kölesi nede Android 'in köpeği olmayın arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi ben kendimi genelde uygun fiyat ve ona bağlı iyi donanım sunmasıyla Android i tercih ederim neyse konumuz bu değil.

30 dk önce şu videoya rasladım:https://youtu.be/zTVOS4ZNt0w
    keşke raslamaz olaydım, sen kendine teknoloji kanalıyım diyorsun ama bu kadar sığ bir bakış açısı olamaz!
    Hak verdiğim çok az konu var hadi önce onları yazayım:

- 2x optic zoom gerçekten kötü 10x optical zoom
    yapabilcek kapasitede mühendisniz varken
    -Tasarım 3 nesildir aynı ve bu gerçekten can sıkıcı

- Bu sene sunum heycanı yoktu burda da haklı

bu kadar hak verdim şimdi salladığı kısımlara geçelim :

-İphone 11'e laf etme hakkın yok, bu fiyata en üst düzey işlemciyi koymuşlar yok ekran çözünürlüğü düşükmüş, yenileme hızı düşükmüş,lcd ekranmış. O kötü dediğin ekran bir sürü Android cihazını havada tokatlar herşey sayı değildir.

-5g koymamışlar demiş ne gerek var şuan daha doğru düzgün kullanılmayıp ve tam hızına ulaşmamışken

-Battarya iyileştirmelerinden bir gıdım bile bahsetmemiş

- İphone fiyatına aynı stabilitede android bulursunuz demiş Koca bir YALAN: Bulamazsınız ufak tefekte olsa gene sorun vardır, Mesala öve öve bitiremediği huwaie inin mate 30 modeli büyük ihtimalle google desteği olmayacak, samsung her yeni cihaz tanıtımında eski cihazlarına reklam atıyor, samsung un geliştirdiği uygulamalar başta bug ve hata dolu oluyor(Ör:Bixby ve güncelleme uygulaması) ve daha samsungda 4k da 3 kamera video çekilememesi ve geçişlerde kasması ne kadar stabil siz düşünün artık

Benden bu kadar dediğim gibi androidi genelde tercih ederim ama sözde teknoloji kanalları sırf gömmek için saçma sapan yorumlar yapması beni çileden çıkartıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir seneden fazladır android kullanıyorum, çok da memnunum.

İp5s kullandığım zamanlar. İp6 çıktı, tüm özellikler aynı. Dedik bari 2gb ram koysalardı. Yeni olduğu belli olsun. Fanboylar başladı, 1'in eksikliğini mi hissettiniz de 2 koysunlar? Kafaya bak.

2'lik ramin olması için illa eksiklik mi duyalım? Bu nasıl bir mantık? Rakipleri ileride giderken Apple ve onun ikoyunları geri durmaya devam etti. Yeni olan bir cihazın iyi özelliklerde gelmesini ben de isterim. İyi valla, nasıl olsa eksikliği hissedilmiyor, daya aynı tasarımı, özelliği. Azıcık aklı olan bunları görür, düşünür.

Insanımızın kalitesi belli. Mağaradan gelme oldukları için çok da bir şey beklememek gerek.

Ben androidimle mutluyum. Apple tam zengin işi oldu. En basit kablosu olmuş 100₺. İyi ki çıkmışım o sistemden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.