ARKADASLAR BİR İŞYERİ ACMAK İSTESİNİZ NE İSYERİ ACARSINIZ BÜTCENİZ 2 000 YTL 2. 000.000.000 TL
O parayla bir işyerine gidilir ancak.
Ben Lokantayı tercih ederdim...
bilgisayar satış dükkanı açılabilir
2 milyarla hiç bişi olmaz malasef
iyi para neden olmasın
sistem mühendisliği yada kontrol sistemleri kurslarından birine gidilebilir, elindeki sertifikayla bi iş bulma şansın olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: DERIN_DEVLET
iyi para neden olmasın
2 milyarın neresi iyi normal bi kişinin aylık maaşı ve zar zor geçinilebilyor en fazla bi kursa falan gidebilirsin....
yoksulluk sınırı 1500 ytl. anca işportacı açarsın..
Peki yer neresi (bu çok önemlidir)
baba 2000ytl türkiye şartlarında paramı sne hiç dışarıya çıkıp dolaşmıyosun heralde
2000ytl ile türkiyede hiçbi halt yenmez.
yapılsa yapılsa esnaflığa güvenilir de gidilir mahmutpaşa dan parti malı alınır bir de kalın kraft kağğıdı biraz kırnaptan tezgah kurulur da işporta yapılır ancak.
2000ytl ile bence iş kurmak yerine bi güsel tatilde yerim onu daha sonra elbet bişiler daha bulurum açlıktan ölen yok ya bu memlekette
O parayla açsan açsan kokoreçci ya da ciğerci açarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: speedstar_16
O parayla açsan açsan kokoreçci ya da ciğerci açarsın.
ohh miss yanında da ayran şöyle...
O para çoğu ailenin normal ihtiyaçlarını bile karşılamaya yetmeyebilir. Dolayısıyla o parayla da pek bir birşey yapılmaz. Bence daha fazla çalışıp, daha çok para biriktirmek gerekir.
2 gecede afiyetle yerdim.
bi tane scooter motor alıp kuryelik yapabilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme