selam arkdaslar.. "general shop" ta protector die bisey var cıratığın zaman ortalıkta doalsı ole..saldrdıgın zaman tek cekio.. ne ise yarıo bu..
eskiden botlar bunlara da dalıodu yatıodular ama gaymax:D botlaeı ööle geliştirdiki hiç sallamıolar bunları sanırım en gelişmiş bot sro da zatenbota karşı değilim kullananlarada sadece bizimkiler ekkartımla almama izin vermiolar zoruma gidio kullanamamak
o bizim tabirimizle mayındır pvp de veya meslek savaşlarında ortaya açılır birinn yanlışıkla ona attack yapması veya skillin sıçramasını bekler ve 80 levle olsa bile anında yeri öoper anlatabildiysem ne mutlu bana
quote:
Orjinalden alıntı: Blink_182
o bizim tabirimizle mayındır pvp de veya meslek savaşlarında ortaya açılır birinn yanlışıkla ona attack yapması veya skillin sıçramasını bekler ve 80 levle olsa bile anında yeri öoper anlatabildiysem ne mutlu bana
skıll hıc bır zaman ona sıcramaz !
bende sıcradıgını hiç görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: bora563
quote:
Orjinalden alıntı: Blink_182
skıll hıc bır zaman ona sıcramaz !
1 elektrık skilli 2 Bow 4 skilli 3 fire 2 nukesi 4 fire 3 nukesi
sektiren tüm skill ler sıçrarar
quote:
Orjinalden alıntı: Yakamoz
1 elektrık skilli 2 Bow 4 skilli 3 fire 2 nukesi 4 fire 3 nukesi