Şimdi Ara

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
615
Cevap
514
Favori
514.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

3 ağzınıza layık film daha ekledim, iyi seyirler.
  • Eline sağlık sadece 10-15 tane izlemediğim kaldı ve izlediklerim hakkında %90'ının mükemmel olduğunu söyleyebilirim.
  • Beyler bana 3-4 güzel bilimkurgu önerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeşim izlemeye başlıyacağım izlemediklerimi liste çok güzel

• Liste başlarda çok iyiydi, elite bir listeydi, arada şuan eklenmemesi gerekenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Liste başlarda çok iyiydi, elite bir listeydi, arada şuan eklenmemesi gerekenler var

Katılıyorum mesela Forgetting Sarah Marshall;tamam film arada tebessüm ettiriyor kendini de izlettiriyor ama bu listenin seviyesinin altında.
  • Hocam güzel filmler var. Listedeki filmlerin çoğunluğu korku-gerilim tarzında. Biraz daha ailevi ve felsefi tarzında filmlerde olabilirdi. Yine de çok güzel bir liste. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayJupiter -- 22 Mayıs 2018; 17:23:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayJupiter

Hocam güzel filmler var. Küçükken Saw yüzünden bayıldığımdan beri pek korku-gerilim hakkında konuşmamayı tercih ediyorum. Listedeki filmlerin %70'i korku-gerilim tarzında. Hani nerede The Way Back? veya mafya-kovboy filmleri? Eşit bir liste olmamış.

Yorumu yanlış yere mi yazdın diye düşündüm ,döndüm listede bir kaç filmdeki açıklamalara baktım çoğunda gerilim yazıyordu buna bakarak yaptın herhalde bu yorumu Bu açıklamalar seni yanıltmasın korkmanı gerektirecek filme rastlamadım izlediklerim arasında.

• güzel konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

quote:

Hocam güzel filmler var. Küçükken Saw yüzünden bayıldığımdan beri pek korku-gerilim hakkında konuşmamayı tercih ediyorum. Listedeki filmlerin %70'i korku-gerilim tarzında. Hani nerede The Way Back? veya mafya-kovboy filmleri? Eşit bir liste olmamış.

Yorumu yanlış yere mi yazdın diye düşündüm ,döndüm listede bir kaç filmdeki açıklamalara baktım çoğunda gerilim yazıyordu buna bakarak yaptın herhalde bu yorumu Bu açıklamalar seni yanıltmasın korkmanı gerektirecek filme rastlamadım izlediklerim arasında.

Hocam gülüyorsun ama ben kan görünce bayılan bir insanım. Zevk mi alıyorsun?

Gülmem ona değil bro bende kesinlikle korku filmi izlemem tırsarım; yorumumda da bahsettiğim gibi listeden izlediğim filmlerin hiç birisi korkulacak bir film değildi. Korku ile gerilimin arasında dağlarca fark var. Ama filmde kan görünce bayılırım diyorsan da ona bir şey diyemem misal listedeki Kuzuların Sessizliği filminde kanlı sahneler vardı.

• Endişelenmenize gerek yok, belki hepinizden çok ben korkarım korku filmlerinden. Gönül rahatlığıyla izleyebilrisiniz. Gerilim dediğim sürekli bir; "oldu mu olacak mı", "katil şu muymuş bu muymuş" gibi insanın heyecanını uyanık tutan unsurlar. Yanlış saymadıysam sadece 1 tane korku filmi var onu da belirttim zaten
  • Hocam amme hizmeti yapmışsınız resmen, teşekkür ederiz :)
  • Güzel liste olmuş. Aralarında izlemediğim bir çok film olduğu için çok sevindim. Favorilerime ekledim
  • quote:

Liste başlarda çok iyiydi, elite bir listeydi, arada şuan eklenmemesi gerekenler var

Moral bozmaya ne gerek vardı ki

3 yeni film daha ekledim. İyi seyirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

quote:

Moral bozmaya ne gerek vardı ki

3 yeni film daha ekledim. İyi seyirler.

Elite liste diye favorilere bile eklemistim dostum. Sırf fazla film olsun diye listeyi bzdun. Az olsun öz olsun. Gereksizleri cikarirsan iyi olur

• Dersah. kullanıcısına yanıt
    bölümün en yararlı konusu eline sağlık

• Filmlerin hepsi 10 numara artık film aramaya gerek kalmiyor gelip burdan açiyorum filmleri.

• iyi olmuş hocam,eline sağlık
  • 2 çılgın film daha ekledim, iyi seyirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

2 çılgın film daha ekledim, iyi seyirler

hocam eklediklerinizi böyle mesaj olarak da yazabilir misiniz?
    ilk sayfa kasmaya başladı da altlara inemiyorum kapanıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.