Şimdi Ara

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
514
Favori
514.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ups kargo
  • Arkadaşlar seri şeklinde yapılmış film önerisi olan var mı ? Örnek harry potter,yüzüklerin efendisi,açlık oyunları,labirent serisi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste çok iyi birkaç türk filmide eklenirse daha güzel olabilir
  • John Wick aklıma yattı, teşekkürler konu için.

• keşke listede the life of david gale de yer verilseydi onun dışında çok iyi filmler var
  • ne kadar cok beyin yakan ve kafa yoran filmler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Cidden çok sağlam filmler var listede, bir öneride ben yapim Incendies tam listeye uygun bir film sonunda beynimden vurulmuştum

konu olarak belki farklı dediğiniz gibi beyinden vurulmuşa dönebilirsiniz ama bence konu çok sıkıcı şekilde ele alınmış merak içinde bırakmıyor insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Cidden çok sağlam filmler var listede, bir öneride ben yapim Incendies tam listeye uygun bir film sonunda beynimden vurulmuştum

konu olarak belki farklı dediğiniz gibi beyinden vurulmuşa dönebilirsiniz ama bence konu çok sıkıcı şekilde ele alınmış merak içinde bırakmıyor insanı.

Bende sıkıldım bir kısmından ama uzun süre etkisinden kurtulamamıştım

• Sizi gerçekten tebrik ederim harika bir konu ve her zaman takipçisi olacağım

• Aralardan izlemediğim çok güzel filmler çıktı.Bugün sonuncuyu izleyeceğim umarım liste güncellenerek devam eder.
    Teşekkürler emeğiniz için
  • Son iki günde buradan iki film seçip izledim. Çok kaliteli filmlerdi, emeğine sağlık.
  • Fight club goremedim eklenmeli bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:19:59 >
  • Yoğunluktan dolayı uzun süredir listeyi güncelleyemiyordum. Ve bu durumdan dolayı çok çok üzgünüm. Bu konuda sizden özür dilemek niteliğinde, sizinle tam 8 harika film paylaşıyorum.

Güzel yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Listeyi size layık tutmaya çalışıyorum

138- A Seperation (Öncelikle belirteyim, film 2011 yılının en iyi yabancı film Oscar'ını hakkıyla kazanmış. Filmimiz günümüz İran'ında geçiyor. Boşanmakla boşanmamak arasındaki bir çift, ergenlik dönemindeki bir kız çocuğu ve Alzheimer hastası bir büyükbaba. Filmin bu basit gidişatı, otantik İran atmosferinde ve sıkıcı İslami yönetim gölgesinde, ne kadar kaliteli bir şekilde göz önüne serdiğini görünce neden Oscar'ı hak ettiğini anlayacaksınız)

139- Incendies (Film Kanada'da başlıyor, ismi verilmeyen ama Lübnan olduğu düşünülen bir ülkeye kadar uzanıyor. Annelerinin ölümüyle yıkılan iki genç, vasiyetinin okunmasıyla bir abileri olduğunu ve hiç görmedikleri babalarını Lübnan'da bulabilecelerini öğrenirler. Flashbacklerle desteklenen harika bir yolculuk ve yolculuğun sonunda sizi beyninizden vuracak harika bir filme hazır olun)

140- Mary and Max (Aralarında yaklaşık 15bin kilometre bulunan Mary ve Max'in gerçek hayattan uyarlanan inanılmaz dostluğunu konu alan harika bir animasyon filmi. Uzun yıllar devam eden ve buruk bir şekilde sonlanan bu filmi severek izleyeceksiniz ve hayatınızda iz bırakacak)

141- Okuribito (Diğerlerine kıyasla biraz daha yavaş kalan bu film, başarılı bir çello sanatçısının işini bırakıp Japonya'nın kırsal bölgelerine taşınmasıyla başlıyor. Genç Daigo Kobayashi, iş ilanlarını karıştırırken oldukça yüksek ücret veren bir işi bulur ve hemen işe girer. Ama bilmediği şey ise işin "standart" bir işten biraz daha farklı olduğudur. Farklı kültürel gelenekleri incelemek hoşunuza gidiyorsa bayılacağınız bir film olacaktır. Zaten 2008 yılının en iyi yabancı film Oscar'ını da almış. Konusunu okumadan direk izleyin derim ben)

142- Into the Wild (Gerçek bir olayı anlatan bu hikayede, 20 yaşındaki genç bir adam, üniversiteyi bitirdikten sonra ailesini, arkadaşlarını ve alışık olduğu düzeni tamamen geride bırakarak kendisini doğaya ve bilinmezliğe adamaya karar verir. Geri dönüşü olmayan bu yolculuk boyunca çok farklı insanlarla tanışır ve aklın sınırlarını zorlayan şeyler yaşar)

143- The Big Lebowski (Komik film yapalım derken 120 dakikayı 120000 küfürle doldurmayan, güldürürken aksiyonunu, gerilimini, dramını da dozunda yaşatan güzel ve kült bir film. Kaliteli oyuncu kadrosu ve işinin uzmanı yazar ve yönetmenleriyle izlenmesi gereken bir film. White Russian bağımlısı olmaya hazır olun)

144- Fargo (Tamamen yaşanmış bir cinayet vakasını, bire bir anlatan kaliteli bir yapım daha. Joel ve Ethan Coen kardeşlerin en iyi yapımı olarak adlandırılan Fargo, günümüzde halen dizi olarak yayınlanmakta. Kaliteli oyuncu kadrosuyla, keyifle izleyeceğiniz güzel bir yapım)

145- Inside Out (11 yaşındaki Riley bambaşka bir şehre taşınır ve hayatı alt üst olur. Ha bu arada, bu güzel animasyonun geçtiği dünyada, tüm insanların beyinleri; neşe, üzüntü, sinir, iğrenme ve korku olmak üzere toplam 5 duygu tarafından yönetiliyor. Filmi anlatmak biraz zor ama şu kadarını söyleyeyim: Disney'e göre bu film, bugüne kadar yaptıkları en güzel film olmuş ve film çıkalı bir kaç ay olmasına rağmen şimdiden en iyi 250 film listesine girmeyi başardı ve muhtemelen güzel bir Oscar onu bekliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 3 Eylül 2016; 16:50:23 >

• Eline sağlık , A Separation ve Fargoyu aldım listeye
  • mükemmel bir emek göstermişsiniz teşekkürler.
  • Son 6 ay hatta 1 yıl içinde vizyona girmiş adam gibi Korku-Gerilim tarzı filmler için önerisi olan var mı?
  • Çok güzel konu.
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.