Şimdi Ara

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
514
Favori
514.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğunu izlemişim ama emeğine yüreğine sağlık gerçekten güzel bir liste. Türünün en leri gerçekten hepsi. Müsait olduğum vakitlerde izlemediklerimi de izleyeceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika ya teşekkür ederim

• Listeye eklenmesi için şiddetle önerdiğim film;

The Loft.

Ters köşe olmayı sevenleri tatmin edeceğini düşünüyorum.

İnceleme
    https://multimeydan.wordpress.com/2015/10/26/theloft/
  • Liste cidden sağlam baştan başlayıp hepsini izleyecem bakalim

• Genelde bu tarz konuları pek sevmem ama filmlere bir goz atinca hepsinin seyir keyfi yuksek ve kaliteli filmler oldugunu gordum . Arada izleme listemde olan filmleede var , kisa aciklamalar cok iyi olmus

• multimeydan kullanıcısına yanıt
    Bu filmin onceden cekilen 2 versiyonu falan daha var .ilki cok begenilmisti sanirim . Bu hollywood yapimida 5 yilda falan projeyi tamamlayabildiler . Hangi surumoneriliyor bu filmin uzun suredir bekletiyorum

• arkadaşlar ANKARA dayım harddisk dolumu isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim 20 tb arşiv var
    ozgur_gumus2005@hotmail.com
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Diğer iki versiyonunu izlemedim ama ben 2008 yılında çekilen Belçika versiyonunu izlemeyi düşünüyorum.
  • korku önerebilecek var mı arkadaşlar
  • Hocam,

43- Valhalla Rising (Tutsak bir savaşçının özgürlük mücadelesi, benzerine sık rastlanmayan bir film, efsane oyunculuk)

Bu filmi izledim aşırı memnuniyetsiz bitirdim, galiiba arada zevk uyuşmazlığı olmuş. Not:Hala yazdan beri bu listeye devam ediyorum, inat ettim bitmeden yeni film zor izliyorum.
  • hocam harikasın seçip seçip izliyorum. bana hitap eden filmler.
  • Yazmistim yine yaziyorum. Cok saglam liste olmus. Oneri konularinda hep bilinen fulmler oneriliyor. Cogu film hatirlanmiyor bile. Hem bu acidan hem de kisa aciklamalarin acisindan harika bir liste olmus. Eline koluna saglik.

Bu arada Citi imdb filmleri gozukmuyor.

• Bu konunun geride kalmaması gerek diye düşünüyorum.
    Ayrıca konudaki resimler neden açılmıyor acaba?

• ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:13:19 >
  • Filmler super seçilmiş, bi çoğunu izledim ama yeniden izlemeye değer

• Yeni filmler?
  • Güzel konu

• <an inspector calls< ingiliz film'i, çok güzel bir film tavsiye ederim,aynı zamanda çokkkk düşündüren bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 30 Aralık 2015; 17:19:19 >
  • Güzel bir liste. Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Her gün film izleyen biri değilim ancak film izlemek istediğimde de çoğu zaman harcadığım zamana değecek bir film bulamamaktan korktuğum için vazgeçen biriyim. Kısacası tam benim için hazırlanmış bir liste. Önerilen filmlerin bir kısmını beğenerek izledim bu nedenle izlemediklerimi de gönül rahatlığıyla izleyebileceğim. Umarım sürekli güncel kalır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.