Şimdi Ara

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
514
Favori
514.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liste sürekli güncel olması ayrı bir güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 5 Ocak 2016; 21:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydalı konuya benziyor. favoriye atım müsait oluca bakıcam
  • Merhaba,

Emeğinize sağlık favorilerime eklemiş bulunmaktayım, teşekkürler.

• Snowpiercer'i dün gece izledim.. Overrated bence. 6/10 falan
  • Liste çok güzel olmuş gerçekten, elinize sağlık. Bir çoğunu izlesemde mementoyu atlamışım. Liste sayesinde izlemiş oldum harika bir filmdi. Bir kere izlemenin yetmeyeceği nadir filmlerden en kısa zamanda tekrar izlemeyi düşünüyorum. Film de yeniden çekiliyormuş bu arada.

• Dersah. kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha gunceller misin?

• Teşekkürler çok işime yarıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Snowpiercer'i dün gece izledim.. Overrated bence. 6/10 falan

Uykuya dalmıştım bende izlerken

• mr. nobody nasıldır izliyim mi önerir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akil oyunlari tarzinda bir film onerebilirmisiniz arkadaşlar

• Akil oyunlari tarzinda bir film onerebilirmisiniz arkadaşlar

• Konu için çok teşekkür ederim o kadar faydalı oldu ki.Şuan sırayla gidiyorum filmlerden bir gram sıkılmadım gerçekten çok kaliteli filmler.
  • Valla başkan 3 gün önce Gone Girl'i izledim, nerden buldum bu filmi diye düşünürken ne tesadüf ki yine buraya tıkladım ve 1. sırada gördüm bu filmi. Harika bir filmdi.

Sonuç olarak 1'den başladık bugün sırada Memento var sırasıyla gidecez artık
  • tesekkürler yararlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Kısa bir aranın ardından 5 yeni filmle devam ediyorum. Listeyi güncel tutma konusunda sıkıntılar yaşadığım doğru, bu hususta sizden özür dilerim.

İyi seyirler diliyorum

146- Seven Psychopaths (Yazmak istediği hikayede bir türlü ilerleyemeyen bir yazarı konu alan film, sıradışı senaryosuyla benden tam puan aldı. Aksiyonun zeka dolu bir hikayeyle birleşmesiyle mükemmelleşen 2012 yapımı filme eminim siz de bayılacaksınız)

147- Midnight Express (1978 yapımı olan ve gerçek bir olayı anlatan bu filmde, A.B.D vatandaşı Billy Hayes Türkiye'den dışarı uyuşturucu kaçırmaya çalışırken havalimanında yakalanıyor ve hapse atılıyor. Filmimiz de burada başlıyor. Mahkumun bir Türk hapishanesinde yaşadığı olayları bütün çıplaklığıyla hatta biraz da abartarak anlatan film 2 Oscar ödülü almayı başarmış olsa da zamanında iki ülke arasında büyük krize sebebiyet vermiş)

148- The Man from U.N.C.L.E ( 1964 yapımı aynı adlı dizinin sinema uyarlaması olan bu filmde, bir CIA ve bir KGB ajanı iki devletin anlaşması sonucunda beraber çalışmak zorunda kalıyorlar. Başarılı senaryo ve aksiyon sahneleri birleşmiş, hoş bir film ortaya çıkmış)

149- Bridge of Spies (Gerçek bir olayı konu alan bu film, Soğuk Savaş döneminde Amerika'da yakalanan bir KGB ajanının, düşen bir uçaktan sağ kurtulan CIA ajanıyla takas edilmesini anlatıyor. Hikayeye basit bir avukat olarak dahil olan fakat olaylar ilerledikçe boyundan büyük işler başaran avukat James B. Donovan'ın hikayesini soluksuz izleyeceksiniz. Film 6 Oscar'ı kıl payı kaçırsa da gönlümde hepsini kazandı aslında)

150- Munich (Filmimiz 1972 Olimpiyatları sırasında Filistinli terör örgütü BSO'nun Olimpiyat Köyü'nü basıp 11 İsrail'li atleti öldürmesi olayını; ve daha da önemlisi bu olayın ardından kurulan gizli İsrail intikam takımını konu alıyor. Kurulan ekip örgütün tüm kademelerine suikastler düzenleyecek ve bu harika filmde yaşanan olaylar sizi şaşırtacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 3 Eylül 2016; 15:56:32 >

• Gone Girl ' ü izleyip iki buçuk saatinizden olmayın derim, kötü değil, harika hiç değil.

Klasik filmler dışında listedeki diğer bir çok filmde harika değil, vasat ve altı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Gone Girl ' ü izleyip iki buçuk saatinizden olmayın derim, kötü değil, harika hiç değil.

Klasik filmler dışında listedeki diğer bir çok filmde harika değil, vasat ve altı ...

Gone girl güzel filmdi sıkmıyor izlerken.

• quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Gone Girl ' ü izleyip iki buçuk saatinizden olmayın derim, kötü değil, harika hiç değil.

Gone girl güzel filmdi sıkmıyor izlerken.

Güzel ama harika bir film değil, kesinlikle izlenmesi gereken bir filmde değil, bir çok hatada barındırıyor içinde, evet sıkmaması güzel.
  • Hocam adaleti eklediniz mi? Göremedim çünkü o da güzel bi yapım olmuş. Denzel Washingtonun filmi
    ayrıca Fury ı da göremedim. İzlemediyseniz hemen izlemenizi öneririm hocam
    Ayrıca kararsız kaldım hocam çok çok güzel bir liste hazırlamışsınız ellerinize sağlık. Sizce hangisini izlemeliyim?

• BaBoFaTaL11 kullanıcısına yanıt
    Dostum Fury listede 116. sırada mevcut, Equalizer da izlediğim bir film, listeye eklenecekler arasında yerini aldı

Hemen şu an açıym izleyeyim dersen sana Martian'ı öneririm. Taze taze yeni bir film. Bilim kurgu sevmem dersen yine yeni eklediklerimden biri olan Seven Psychopaths'i izleyebilirsin. On numara filmdir ikisi de.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.