Şimdi Ara

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
514
Favori
514.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk sayfayı evdeki pc'den açmak imkansız hale geldi. Mobilden deneyeyim bir de
  • herkese selam, ben de eski çağ filmleri izlemek istiyorum. önerisi olan var mı? orta çağda geçen filmler.
  • Güzel liste, eline sağlık.
  • Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heat ve 3 idiots eklenebilir
  • Reis hayatta kalma gerilim vs vs tag'lar oluşturmuşsun filmleri bulmamız için buna intikam tag'ınıda eklersen iyi olur intikam filmi sevenler için
  • Liste için teşekkürler takip
    Bu konu çok önemli hatta bir eksiklik forumda .mesela sinema hayranı olup da 4-5 yıldır sinema takip edemeyen benim gibiler için böyle konular şart.
    Yalnız arkadaş sağolsun uğraşıp didinip bir liste yapmış dayak yemediği kalmış yav sana ne oluyor arkadaş !!liste çöp mus hadi oradan????
    Sen daha iyisini yap ona bakalım o zaman !!!nefret ediyorum böyle çok bilmiş tiplerden...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler liste için..
  • Tebrik ederim süper çalışma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle böyle bir konu hazırladığınız için tşk. ederim hocam.

Özellikle ne izleyeceğim sıkıntısı çektiğim böyle bir zamanda konunuz ilaç gibi geldi çünkü listenizde izlemediğim en az 10 tane film var. Ayrıca bu konuyu da düzenli olarak takip edeceğim çünkü gözümden kaçan kaliteli filmler oluyor.
  • Öncelikle emeğe saygı adına teşekkürü borç bilirim. Umarım çalışmalarınıza devam edersiniz.

• Arkadaşlar 1977 yapımı Suspiria flimini arıyorum seyredebileceğim yada indirebileceğim yada elinde olup upload edebilecek. Çok aradım bulamadım :(
  • Merhabalar, güzel yorumlarınıza tek tek cevap veremesem de her birini okuduğumdan emin olabilirsiniz. Ve onlar için size çok çok teşekkür ederim. Ufak da olsa insanların keyifli anlar geçirmesine katkım oluyorsa ne mutlu bana.

Eskisi kadar sık film izlemeye fırsat bulamadığım için konuyu da eskisi kadar sık güncelleyemiyorum. Ama böyle 20 günde bir gelip bombayı patlatıp kaçarım en kötü ihtimalle.

Bu sefer ünya sinemasına ağırlık vermeye çalışarak, izlerken gerçekten güzel hissettirecek, tadı damağınızda kalacak 11 harikulade film ekledim listeye. Umarım hoşunuza gider

154- The Island ("Dünya kirlenmeden ötürü yaşanmaz bir hale gelmiştir ve son kurtulan insan evlatları artık, izole edilmiş bir üste yaşamaktadırlar." Diye başlasak da, film ilerledikçe altından çıkmayan bit yeniği kalmıyor. Hayatın gerçekliğini sorgulatan, kafaları allak bullak eden, aksiyonuyla keyif verirken Scarlet Johansson'ıyla da insanın içini bir hoş eden bir film)

155- The Girl with the Dragon Tattoo (Dünya çapında milyonlarca satan romanın EN AZ bir o kadar kaliteli sinema uyarlamasında; 40 yıl önce kaybolan bir genç kızı bulmak için görevlendirilen bir gazeteciyi ve ona yardım eden Ejderha Dövmeli Kızı anlatıyor. İnsanı koltuğun ucunda tutan, her an "ne oldu, ne olacak" modunda bırakan esrarengiz bir film olmuş)

156- Corpse Bride (Fantastik yönetmen Tim Burton'ın belki de en ünlü eve bence en güzel eseri Ölü Gelin. Bir türlü evlilik yeminini başarıyla tamamlayamayan şapşal damat adayı, ormanda yeminini tekrarlarken yanlışlıkla bir ölüyle evleniyor. Sonrasında işler o kadar keyifli bir hal alıyor ki; bu müzikalimsi animasyon bugüne kadar izlediğiniz filmlerin yarısından çok daha iyi olduğunu rahatlıkla kanıtlıyor efendim)

157- The Revenant (Leonardo Dicaprio'ya onlarca yıllık uğraş sonunda Oscar'ı kazandıran bu müthiş filmi eminim duymayan hatta izlemeyen kalmamıştır. Ancak buraya koymasam ne kadar büyük ayıp olurdu siz düşünün. Düşünmeden izleyin, her yönüyle inanılmaz bir film, toplamda da 3 güzel Oscar'ı kapmış)

158- Solace (FBI bir türlü içinden çıkamadığı seri katil vakasını çözüme kavuşturabilmek adına, namı alıp yürümüş bir medyum olan John Clancy'den yardım istiyorlar. Bu filmi buraya koymamın en temelde yatan sebepleri; harika oyuncu kadrosu ve olaylar açığa çıktıkça daha çok kafanızın karışacak olması. Ve itiraf edin, hepimiz bunu çok seviyoruz)

159- Der Untergang (Hitler'in intihar etmeden önceki son bir kaç ayını yakın merceğe alan ve bizzat Hitler'in şahsi sekreterinin anlattıklarından yola çıkılarak yazılmış bir 2. Dünya Savaşı filmi var karşımızda. Bu filmi oturup 10 sayfa anlatmak isterdim ama başka bir formata artık. O buhran, o çaresizlik o kadar güzel yansıtılmış ki yaptıklarını bilmeseniz ona acıyabilirsiniz bile. Neresinden bakarsanız bakın çok çok beğeneceğinizi bildiğim bu film, yayınlandığı yıl çok çok güçlü bir rakibi olmasa en yabancı film Oscar'ını rahatlıkla eve götürebilirdi)

160- Mar Adentro (Dram ağırlıklı bu film, geçirdiği kaza sonucu büyük ölçüde felç yaşamaya mahkum kalan bir adamın, ötenazi için verdiği 30 yıl süren mücadeleyi konu alıyor. Unutmadan hatırlatayım filmimiz tamamen gerçek olayları anlatıyor ve yukarıdaki Der Untergang filminin elinden Oscar'ı çekip alan eser)

161- Salinui chueok (1989 yılının Güney Kore'sinde yaşanan seri tecavüz ve cinayet vakalarını araştırmak üzere başkentten taşraya tecrübeli bir dedektif gönderiliyor. Tamamen gerçek olaylar üzerine yazılmış bu hikaye bittikten sonra bile kafanızı "ne oldu, kimmiş katil" sorularıyla dolduracak, söylemedi demeyin)

162- Die Welle (Bir proje kapsamında sınıfına diktatörlüğün nasıl bir yönetim olduğunu anlatması gereken bir öğretmen, bunu anlatmanın en iyi yolunun sınıfa bunu yaşatmak olduğunu düşünüyor. 5 gün gibi kısa bir süre içerisinde sizce ne kadar başarılı olabilecek? Kitlelerin nasıl kolayca kandırılıp harekete geçirildiklerini görünce şaşıracaksınız)

163- The Hateful Eight (Quentin Tarantino'nun sözümona 8. yapımı olan bu filmi izlemeye doyamıyorum. Fantastik hikayesini şu şekilde özetleyebiliriz: Kar fırtınasının orta yerinde bir dağ evinde bir ödül avcısı, bir eski general, bir tutuklu, bir kovboy, bir şerif, zenci bir eski asker, bir Meksikalı ve bir İngiliz cellat sıkışıp kalırlar. Çok geçmeden içlerinden biri korkunç bir şey yapacak ve olaylar inanılmaz ilginç haller alacaktır. Ne kadar çabalasam da bu filmi layığıyla anlatabilmek mümkün değil, o yüzden eğer bana güveniyorsanız hemen açın ve izleyin derim)

164- In the Name of the Father (Yine bir gerçek hikaye filmimiz var. Bu kez 1974 İngiltere'sinde yaşanan bir bombalanma olayından ve suçsuz olduğu bilindiği halde hapse gönderilen,
    15 yıl işlemediği bir suç için hapis yatan Gerry Conlon'dan bahseden mükemmel bir senaryo var. Oyunculuklar muhteşem denebilecek kalitede. Zamanında İngiliz hukuk sistemini de neredeyse çökertmiş bu olay. Muhakkak izlenmeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 3 Eylül 2016; 15:31:22 >

• 23 martta konu 1. yılını dolduracak
  • dostum bu kadarına gerek yok emek vermişsin eline sağlık ama çoğu benim gibi dizi&film kolik olanlar için traş filmler. biraz konu bazında seriesel filmlerle renklendir neyse izlenir yakında açarım bi konu upp rezz bakarsın :D k.g
    Favo film: Cennetin krallığı
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Çok duygulandım inan
  • dostum emeğine sağlık konu süper sırasıyla izliyorum

• yeni filmler eklenecek mi ?

listeyi guzel somurdumde :D
  • Arkadaşlar size benden bir başyapıt tavsiyesi.Oturun bu muazzam filmi keyifle hüzünle seyredin

Legends Of Fall

• Kardeşim bana zodiac tarzı bir seri katil filmi ile aile komedisi bir film önerirmisin
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.