Şimdi Ara

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
514
Favori
514.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersah. kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:56:39 >
  • Bayağıdır güncellenmemiş

• Transcendence filmine göz attım bakalım onu izleyeceğim herhal
  • liste uzun zamandır güncellenmemiş hint filmi sevenler için kaçırmaması gereken bir film önermek istiyorum. hint filmi sevmesenizde bir izleyin ilk başlarda biraz sıkıcı geliyor film sonradan harika bir filme dönüşüyor. Drishyam filmin adı .gerilim gizem dram filmi.
  • Usta sayfaya zor giriliyor şu linkleri falan bi hallediver
  • gilardo kullanıcısına yanıt
    ım not a serial killer
  • Merhaba, DH, IMDB kartı sistemini kaldırdığı için olsa gerek filmlerin IMDB kartları görünmüyor. O yüzden sırayla kartları kaldırıp her filmin altına afişini ekliyorum. Ama gelin görün ki artık Simage desteği de yok olsa gerek ki koyduğum resimlerin önizlemeleri de görünmüyor. Ne yapacağımı şaşırdım artık, bir tavsiyesi olan veya admin tanıdığı olan varsa lütfen çekinmeden yazsın; zira ben mesajlarıma yanıt alamıyorum.

165-Léon (Usta bir suakstçi olan Leon zor durumdaki küçük Mathilda'yı himayesi altına alır. Ona hayatı ve suikast sanatının inceliklerini öğretirken bir yandan da aralarında tuhaf bir ilişki başlar)

Ne İzlesem? 256 harika film önerisi. [Güncel: 14 Mayıs 2020]

166- El Cuerpo (Hayatını kaybeden genç eşinin cesedinin morgdan kaybolmasıyla, Jaime'nin hayatı bir anda kaosa dönüşür. 2012 İspanya yapımı filmimiz son saniyeye kadar büyük bir gizem ve bol bol akıl oyunları sunuyor)

167- American Psycho (New York'ta mutlu bir hayat süren, başarılı bir banka yöneticisi olan Patrick Bateman'ın aslında çok farklı karanlık bir yönü olduğunu; olabilecek en kaliteli şekilde, süper ötesi oyunculuklarla ortaya koyan film sizi içine çekecek)

168- 3:10 to Yuma (Kendi halinde bir çiftçi olan Dan, yakalanan bir kanun kaçağını 3:10'da Yuma'ya kalkan trene bindirmek üzere anlaşır. Ancak kanun kaçağımız Ben'in eski çete arkadaşları bu planın uygulanmasına izin verecek gibi değiller. İki zeki ve kurnaz insanın birbirlerine karşı yürüttükleri büyük akıl savaşı sizi ekrana kilitleyecek)

169- Room (Tüm dünyanın tek bir odadan ibaret olduğunu düşünerek, o odadan bir kez dahi dışarı çıkmadan büyüyen küçük bir çocukla annesinin; kimi zaman güldüren, kimi zaman göz dolduran harika hikayesi. Bu gerçeğin arkasındaki sebebi öğrenmek isteyeceksiniz)

170- Inside Man (Büyük bir zeka ürünü olarak tasaralanan dahiyane bir banka soygunu sonucunda; soyguncular ve detektifler arasında yaşanan inanılmaz akıl savaşını konu alan film 2000'li yılların en zekice tasarlanan filmlerinden biri. Cast akmaya başlayana kadar ne olup bittiğini anlayabilmek mümkün değil)

171- Dog Day Afternoon (Çok sevdiği "partnerinin" ameliyatı için acil para ihtiyacı duyan genç adam, çareyi yerel bir bakayı soymakta bulur. Ancak yaptığı plan çok acemice olur ve olay tam anlamıyla çığırından çıkar. Ve Sonny polis-medya-halk üçgeninde en sonunda kafayı yer. Özellikle başroldeki Sonny karakterinin yaşadığı ruhsal değişimleri büyük başarıyla yansıtmasıyla gönüllerde taht kuran filmi seveceksiniz)

172- Goodfellas (Mafya kavramının en manalı olduğu, mafya olmayana kız bile verilmediği zamanlarda geçen hikayemizde, 3 dostun mafya hiyerarşisindeki istikrarlı yükselişine tanık oluyoruz. Zamanının kült yapımlarından)

173- Lagaan: Once Upon a Time in India (Viktorya döneminde, İngiltere tarafından sömürgeleştirilen Hindistan'da geçen ve gerçek bir hikaye olduğu rivayet edilen filmde; ufak bir köy halkı, zalim İngiliz yöneticilerine karşı kriket oyunu yoluyla baş kaldırırlar. Kazanırlarsa vermek zorunda oldukları vergiden kurtulacak, kaybederlerse canlarından olacaklardır. Aamir Khan'ın başrolünü üstlendiği Hint-İngiliz ortak yapımı film size keyifli saatler yaşatacak)

174 - The Sixth Sense (Küçük bir çocuk "ölü insanlar görüyorum" gibi tuhaf bir şikayetle bir çocuk psikoloğunun yardımını ister. Hikaye ilerledikçe olaylar daha da tuhaflaşır ve son 2-3 dakikada neye uğradığını şaşırtır. Aşırı etkileyici sona sahip filmlerden biri kesinlikle)

175- Full Metal Jacket (Vietnam savaşının Amerikan askerleri üzerindeki yıpratıcı hatta bezdirici etkilerini, birliğe yeni katılan bir askerin perspektifinden kronolojik olarak aktaran bir savaş filmi. Filmin en güzel yanlarından biri, birliğe ilk katıldıkları günden başlayarak, savaşın en korkunç hale geldiği zamana kadar ilerlemesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 3 Eylül 2016; 14:12:30 >

• Tüm Bollywood filmlerini sil, liste çok iyi olur.
  • Film listem bitmek üzereydi çok güzel +1
  • Super konu

• Hocam su Hangover adli buyuk komedi denilerek beni hayattan sogutan sacma filmi eklemeseydin keske su guzelim listeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam harkia bir konu olmuş ellerin dert görmesin. 174 filmden 140 a yakinini izlemisim. Guzel hatriniz icin geri kalan 34 filmide izlicem
    Bundan sonra benim icin IMDb TOP 250 yoktur. Dersah. TOP 174 vardır

• güzel liste, izlemediğim 27 film buldum, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowLee

Hocam harkia bir konu olmuş ellerin dert görmesin. 174 filmden 140 a yakinini izlemisim. Guzel hatriniz icin geri kalan 34 filmide izlicem
    Bundan sonra benim icin IMDb TOP 250 yoktur. Dersah. TOP 174 vardır

Eksik olmayın hocam teşekkür ederim

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. "Şunu çıkart, bunu boşver" gibi yorumlar çok yapıcı gelmiyor çünkü malumunuz beğenip beğenmemek tamamen perspektif ve şahsi algılarla alakalı

• Liste mükemmel olmuş kardeşim ellerine sağlık film zevkinde çok güzelmiş listede olup izlemediğim filmleri bir bir indiriyorum sayende bayramda izlenebilecek güzel filmlerim oldu.
  • Filmlerin bir çoğunu izlemiş biri olarak verilen filmlerin çok kalite filmler olduğunu söylemek istiyorum. Böyle bir liste için teşekkür ediyorum.
  • 4 yeni harika film ekledim, iyi seyirler

175- L.A. Confidential (Los Angeles'ın en ışıklı, en canlı zamanlarında geçen bu polisiye hikayede, 3 polis teşkilat içerisindeki tuhaf bir yapılanmayı fark ederler. Süper ötesi bir oyuncu kadrosu ve ince işlenmiş detaylarıyla beğeneceğiniz bir film)

176- Lock Stock and Two Smoking Barrels (Kaybedilen basit bir kart oyununun sonucunda birbiriyle alakasız insanlar silahların bir türlü susmadığı, biraz komik biraz saçma bir curcunaya tutuşurlar. İzlemesi oldukça keyifli bir film. Hatta bir çok kaynağa göre 1998 yılının en keyifli yapımlarından)

177- Gone Baby Gone (İki çalışkan detektif küçük bir kızın kaçırılmasını derinlemesine incelerken, bulmamaları gereken gerçekleri ortaya çıkartırlar. Ben Affleck'in yönettiği en başarılı yapımlardan biri)

178- Primal Fear (Kilisede işlenen bir cinayet sonucu, hiç bir şeyden haberi yokmuşçasına masum bir genç zanlı olarak gözaltına alınır. Çok sevilen rahibin ölümü nedeniyle tüm dünya gence düşman kesilmişken başarılı bir avukat onu savumayı kabul eder. Derinlere inildikçe büyük akıl oyunları ortaya çıkar)

• takip
  • Eline sağlık hepsine baktım listeye attım hangi birinden başlasam bilemedim teşekkürler. :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.