Konudakilerin borcunu öde knk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne kadar borcunuz var ? (3. sayfa)
-
-
ödesen nolcak knk tekrar yapmayacaklar mı o borcu? alıştılar artık dertleriyle yaşamaya
-
Borç yiğidin kamçısı mıdır knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olsa şikayet etmezlerdi knk demek ki değilmiş
-
Mantıklı düşüncelerinden dolayı seni kutluyorum
ne demek knk bir dahaki konunda görüşmek üzere
-
Çok şükür ki Sıfır.
-
hocam sen hangi ülkedeydin ve nasıl gittin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
70 K
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Romanya, 6-7 yil once master a gitmistim oyle kaldik sonra calismaya basladim.
-
nasıl öyle kaldın abi ? o kalmak mesele değil mi zaten o kadar kolay söyledin ki milyonlarca kişinin hayali olan zorlu şeyi :d
nasıl kaldın bu arada kolay kolay vatandaşlık vs vermiyorlar ki
Vatandasligim yok zaten oturum var orada masterdan mezun oldugum icin ve okurken de calistigim icin ilk firma araci olmustu sonra baska firma yardimci oldu kaldim. Oturumu cikarana kadar ugrastim baya 1 yil evden calistim o zamanlar 1 ay turist vizesiyle git islemlere devam et romanyadan calis sonra bitince TR ye don orada evden calis o surec biraz sorunluydu ama atlattik sukur. Simdi 5 yillik oturum bitmek uzere 1+5 yil almistim. 5 yil bitince 10 yillik sinirsiz oturum denen seyi aliyoruz o zaman ister calis calisma omurluk kalabiliyorsun. Yeni yildan sonra yavastan baslayacagim islemlere 6 ay kala fln.
-
Bizede sen aracılık et
Firmam fln yok ama gelen olursa elimden gelen yardimi yaparim. Oturum cikartma sansim yok benim tabi islemlerle ilgili yardimci olurum is bulan vs olursa burada.
-
Sağolun hocam aklimizda bulunsun
rumence biliyo musun
Evet ama ingilizcem kadar iyi degil.
-
morutan cicaldau gs de diye seviniyorlar mı
Sevinmiyorlardir o kadar ama takip ediyorlar haberlerde fln Sumidica ve en az 10 rumen topcu oynuyor TR de.
-
Borcum yok. Ama şirket olarak hiç sormayın. Ama hepsinin karşılığı var. Vadelerinde ödüyoruz çok şükür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X