Şimdi Ara

Ne kadar borcunuz var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimseye 1 kuruş borcum yoktur.Esnafa 5 kuruş(gerçek 5 kuruş) eksik olsa ertesi gün geçerken veririm.Alacağım çoktur.Artık kimseye borç vermiyorum.İşyerinden ya da tanıdık biri olur 10-20 TL geri almak kaydıyla veririm anca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 8 Kasım 2021; 15:21:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyk kredim var artıyor da her geçen ay

• Ne kadar aldın ne kadar geri ödeme

• Tıp öğrencisiyim kyk almak durumundayım . 6 sene sonunda sanırım 70bin gibi bir geri ödemesi oluyor .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 800 tl 🤧

• Empirewashere E kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne kadar borcunuz var ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 25.000

• 500kağat , kredi kartı borcu

• 60.000

• 0

• 549₺ borcum var.Bu ay kredi kartını komple ödüyemedim.Hiç normalde yapmam ama maaş yetmedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    o kadar tıp kazan üstüne 70 bin ver. bir de türk öğrencisini beğenmezler hocam bu ülkede öğrenci kadar değersizi yok

• Konut kredisini saymaz isek, 70k sayar isek 270k

• Up

• 1900 kart borcum var baska bisey yok cok sukur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsede GSS borcu yok herhalde

• 11360 tl konut kredisi, 3 bin kredi kartı, 8 binde diğer borç istesem hemen kapatırım ama gerek yok. Yavaş yavaş ödemek iyi oluyor.

• Alacağım var.

• nicksizhaldeyim kullanıcısına yanıt
    70 bin vermeye vereyim de hocam . Bu okumaya inanın değmiyor . Öyle rezalet bir tempodayım ki . Tus sınavı öyle zor bir sınav ki . Bunları geçtim ben %0.00001 lik dilim içerisine girmiş biriyim . Altından kalkarım her sınavın her şeyin ama böyle yapa yapa her şey üstümüze yüklendi .

Hastaya 5 dk ayırmak ne demek . Yetişmiyor işte . Sonrasında millet bağırıp çağırıyor . Kötü olduğunu ben de farkındayım ama harıl harıl bir şeyler yapan doktora laf var , vergi dairesinde batak oynayıp 3 saat bekletene yok .

Bu durumu zaten tek farkında olan da ben değilim . Durum o kadar kötü ki kimse farkında değil . Şu an fakülteye adım atan daha steteskopu eline almamış 1. Sınıflarından intörnüne , ordan asistana , ordan uzmana , hatta hocasına kadar herkes gemileri yakıyor . Herkes artık akıllı . Avrupada burdakinden daha çok saygı göreceğini , daha tatminkaar maaş alacağını ve dayak yemeyeceğini biliyor . Neden gitmesin ki ?

Üzüldüğüm nokta halkımızın insanları oluyor . Acil girişim gerektiren şeyler var . Bunları yapacak cerrah nasıl bulacağız çok merak ediyorum .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.