Şimdi Ara

Ne kadar borcunuz var ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aileyle kalıyorum otomatik onların borcu benim borcum oluyor ve şimdi gelelim kalem kalem borçlara

70bin tl araç kredisi

30bin tl ev kredisi

14bin tl kredi kartı

17bin tl ihtiyac kredisi

=131bin tlcik

aldığım maaş 4.500tl +babamın aldığı maaş 5 bin tl =9.500tl

ödemeler;

3150+1.500+750+890=6290 tl sırf bu ödemelerimiz ve üstüne fatuları da ekleyin en rahatında 1200tl de o tutuyor =7490tl

bize aylık 2100 tl gibi bir rakam kalıyo o da mutfaga gidiyor.

(bu arada arabayı aldık iki sene önce ama ayda toplam bir hafta kullanıyoruz malum mazot) :))))

• Borcum yok.

Borçlanırsam da karşılığında bir varlık alır o varlık için borçlanırım.

Hayatta anlamadığım, anlayamayacağım insan tipi elinde hiçbir varlığı olmayan ama 50-100 bin borcum var diye ortada gezen tiplerdir.

50 bin kenarda paran olmasıyla 50 bin borcun olması arasındaki fark benim gözümde 100 bin değil, milyonlarca liradır.

O yüzden keyfi zevk sefa uğruna borçlanmayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 27 Nisan 2022; 8:0:12 >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlete borcum var kyk kredisi. Bu yıl iptal edeceğim bir daha herhangi bir bankadan kredi, borç vs bir işlem yapmayacağım. Çok büyük söz verdim kendi kendime.

• 120 bin kredi borcu başkada yok onu ödeyip bir daha borç yapanın ta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nerede çalışıyorsunuz ne iş yapıyorsunuz ne kadar alıyorsunuz hocam biraz bahseder misiniz?

• KYK

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • borcum yok. kendimi bildim bileli borcum hiç olmadı. çünkü param yoksa salça bile konmamış spagettiyi sıcak suda haşlayıp sadece spagettiyi yedim zamanında.

bazen spagettiyi haşlarken tüp bitti ve baktım spagetti yumuşamamış, biraz zoraki yedim gerisini bıraktım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 11 Mayıs 2022; 14:38:25 >
  • 15 civarı borç var. Yaş 26. Gelir 200 dolar sabit.

10 kyk

5 kredi kartı.

Kredi kartı asgari ödeyerek hayatı devam ettiriyorum. Kyk da yapılandırmada 2 ayda 1 450 ödüyorum. Çok bir giderim yok ama 3k para değil şuan.

• ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

yazın ecza deposunda çalışıyorum + kyk bursu çıktı şu anda onu da alıyorum + bir vakıftanda burs kazandım kısacası fena durum da değilim kendi halimde takılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi para yapıyorsun o zamam. Allah arttırsın :D

• 120 k tertemiz

• -60

Benim 60 TL alacağım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 7 Temmuz 2022; 8:27:16 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.