Şimdi Ara

ne kadar geri atar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim geçen sene mf4 puan türünde ham puanım 362 sıralama 52000 di.Okul puanı 51 eklendiğinde 59000 e geriledim.Bu sene ise mf4 te 430-435 ham puan bekliyorum ve okul puanım 41 olcak sizce ne kadar geri atar????

• hocam okadar ham yapıyorsun ama emeğinin karşılığını şu lanet okul puanı yüzünden alamıyorsun ona çok üzülüyorum not : aynısı benim başımada geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

hocam okadar ham yapıyorsun ama emeğinin karşılığını şu lanet okul puanı yüzünden alamıyorsun ona çok üzülüyorum not : aynısı benim başımada geliyor

Kendimden ornek vermek istemedigim icin bir arkadasimi ornek gostericem.Ham puan 488 ama okul puani 41 gelicekti.Bu mu adalet.Simdi 56 falan gelicek cocuga hak ettigi puan yani.Oks de de ilk 100 deydi

• quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

hocam okadar ham yapıyorsun ama emeğinin karşılığını şu lanet okul puanı yüzünden alamıyorsun ona çok üzülüyorum not : aynısı benim başımada geliyor

Kendimden ornek vermek istemedigim icin bir arkadasimi ornek gostericem.Ham puan 488 ama okul puani 41 gelicekti.Bu mu adalet.Simdi 56 falan gelicek cocuga hak ettigi puan yani.Oks de de ilk 100 deydi

Hiç olmamasını savunman lazımken daha aodp filan neden tartışıyorsunuz anlamıyorum
    Kim hakediyorsa kazansın
    14 yaşında ben okul puanı nedir aodp nedir bilmiyordum kimsede anlatmadı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

Hiç olmamasını savunman lazımken daha aodp filan neden tartışıyorsunuz anlamıyorum
    Kim hakediyorsa kazansın
    14 yaşında ben okul puanı nedir aodp nedir bilmiyordum kimsede anlatmadı

Okul puaninin her sekilde adaletsizlik oldugu bariz zaten.Ama ogrenciyi okula baglamak icin bu gerekli.Bence seneye de yök un akli basina gelecek ve obp hesaplanmasi degisecek.Bence 2013 te şoyle olucak. Her okul birincisi 60 her okul sonuncusu 30 alacak.Her okul kendi arasinda degerlendirilecek.Ki bu sistemle de tum fen liseleri ve populer anadolu liseleri bosalacak

• uppppp
  • Bu okul puanı benide bitirecek ama okuldan gelen puanlar düştü deniyor.
    Edit:
    quote:

Okul puaninin her sekilde adaletsizlik oldugu bariz zaten.Ama ogrenciyi okula baglamak icin bu gerekli.Bence seneye de yök un akli basina gelecek ve obp hesaplanmasi degisecek.Bence 2013 te şoyle olucak. Her okul birincisi 60 her okul sonuncusu 30 alacak.Her okul kendi arasinda degerlendirilecek.Ki bu sistemle de tum fen liseleri ve populer anadolu liseleri bosalacak

Bu yöntem uygulanırsa ben battım bizim okulda ortalama çok yüksek ben sürünüyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue Cloud -- 30 Haziran 2012; 21:31:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.