Şimdi Ara

Ne kadar haber sitesi ve haber kaynağı varsa takip edilebilen uygulama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ücretsiz,sade,hızlı ve kullanışlı. Böyle bir uygulamanın normalde ücretli olmasını beklerdim ama adamlar hakkıyla yapıp sürmüş piyasaya bize sadece tebrik etmek düşer..
  • Başarılı bir uygulama. Henüz hata ile karşılaşacak kadar çok kullanmasamda reklamlı, arayüzü kullanışsız bir çok programdan sonra ilaç gibi gelen bir uygulama. Tebrikler.
  • BundleHaber kullanıcısına yanıt
    windows phone içinde yapın bir uygulama... parası neyse alırım vallahi.
  • Linkler ölü.
  • Sanal Basın programı da alternatif olabilir.
  • Beğenerek kullandığım başarılı bir program fakat ios 10 ile bildirimler sağlıklı çalışmıyor bazısı geliyor bazısı gelmiyor bunu düzeltilmesini rica ediyorum.
  • Çok başarılı bir uygulama görsel kalite zaten üst düzeyde.
  • Bundle ile geçen sene tanıştık. Başlarda sayfalar yüklenidikten sonra çok yavaşlama gibi bir problemi vardı, zamanla onun üstesinden gelindi. Haber kaynakları güzel, kullanımı tatlı. elinize emeğinize sağlık.
  • Hayaleturk.com' a My Bundle > Kaynak Ekle (Hayaleturk) içerisinden aratarak ya da Kaynak Ekle > Teknoloji kategorisi altında listelenen kaynaklar arasından favorilerine ekleyebilirsiniz. My Bundle içerisinden haberlerimize ulaşabilirsiniz.
  • Cidden çok başarılı popüler tüm siteleri bir araya toplamış hepsine rahatlıkla erişebiliyorsunuz. Elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu yeni gördüm bi indirip deneyeyim,sonra yorumumu yaparım:)

• Baya baya iyi bir program ,bir Türkün yapmış olmasıda ayrıca cok swvindirici,tebrikler.

• güzel uygulama tebrik ederim gayet başarılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel
  • BundleHaber kullanıcısına yanıt
    Merhaba, uygulamayı uzun zamandır beğenerek kullanıyorum.
    Fakat şöyle bir sıkıntım var;
    Yazarları seçerken baya zorlanıyorum, galiba yazarlar gazetelerine göre sıralanmışlar, bunun yerine yazarlar alfabetik şekilde sıralansalar seçme işi daha kolay olurdu. Bu mümkün mü?
  • En son sürümü indirin bundle
  • konu başlığını okurken yarısına gelene kadar birine sövüyorlar sandım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.