İnternet Cafe de çalışıyorum bende. Günlük 25tl alıyorum.
mico66 abi helal olsun !!! paraya para demiyosun . bizede nasip olur inşallah :D !
Lise Son öğrencisiyim. Bu yaz Özel Bir Hastanede Sezonluk Kadrosuz Çevirmen olarak çalışıyorum Staj da diyebiliriz. 650TL alıyorum.
ingilizce mi? ben lise 3 olucam bu sene çevirmenlik istiyorum . zormu biraz bahsedebilirmisin ?
quote:
Orijinalden alıntı: nbaps3
quote:
Orijinalden alıntı: cesmuru
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
quote:
Orijinalden alıntı: Fashionality
quote:
Orijinalden alıntı: Click271
quote:
Orijinalden alıntı: rainbowlife
isteyen arkadaşlar mesleklerini ve aldıkları maaşı yazarlarsa
diğer arkadaşlarada faydalı olabilir...
ilk benden olsun
1760 memur...:D
Bide memurlar ağlamazmı deli olurum
650 tl kira desek 1000 küsür lira para kalıyo
bunların da 250 tl si elektrik su dogalgaz falan desek
900 tl kadar para kaldı elde
ustune basına biseyler alsan
600 tl kaldı
yiyecek icecek desen
300 tl ye de herhangi biseyler yapabilirsin
amaaa
eger evliysen
bi de cocugun varsa
gercekten aglamaları gerek..
600tl kira desek 1160 lira kalıyor 250si fatura desek 910 lira kaldı üstüne başına birşeyler alsan 300 lira gitmez yiyecek içecek + giyecek desen max 400 lira olsun olmaz ama olsun 510 lira cebinde kalır
Sen onun ne giyindiğini bilemezsin serbest piyasa diye birşey var bu arada benimde Baba parası + öğrencilik :) adamlar o kadar okuyor bizim öğretmenlerin aldığı maaş ortada daha ne konuşuyorsun
öğretmen dediğin ne yapıyor allah aşkına? 3 AY TATİLLERİ VAR.Bayramlar, haftasonları tatil.Lisede öğretmenlik yapsan günde EN FAZLA 7 saat çalışıyorsun.(Zaten hafta içi 1 günleri tatil oluyor)Bu çalışmaya aldıkları maaş fazla bile bence...
4 Yıl üni okuyo adamlar olsun biraz öğrencilerle kafa patlatıyor. Öğretmen olmadan nasıl oldugunu anlayamazsın yurt dışına bak kim ne kadar maaş alıyor. Bi de bizimkilere bak.
Lise Yeni bitti yaş 18,İnternet kafede çalışıyorum.Günlük 20 TL alıyorum + lokanta var patronun ordanda istediğimi yiyorum.Sigara yok,içki yok,şimdilik yetiyor
Kısmetse iki hafta sonra, 1 yıl işsizlik dönemi bitecek ve 650 lira ile işe gireceğim. Hiç yoktan iyidir.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ilk benden olsun
600 tl kaldı
yiyecek icecek desen
amaaa
eger evliysen
bi de cocugun varsa
600tl kira desek 1160 lira kalıyor 250si fatura desek 910 lira kaldı üstüne başına birşeyler alsan 300 lira gitmez yiyecek içecek + giyecek desen max 400 lira olsun olmaz ama olsun 510 lira cebinde kalır
Sen onun ne giyindiğini bilemezsin serbest piyasa diye birşey var bu arada benimde Baba parası + öğrencilik :) adamlar o kadar okuyor bizim öğretmenlerin aldığı maaş ortada daha ne konuşuyorsun
öğretmen dediğin ne yapıyor allah aşkına? 3 AY TATİLLERİ VAR.Bayramlar, haftasonları tatil.Lisede öğretmenlik yapsan günde EN FAZLA 7 saat çalışıyorsun.(Zaten hafta içi 1 günleri tatil oluyor)Bu çalışmaya aldıkları maaş fazla bile bence...
4 Yıl üni okuyo adamlar olsun biraz öğrencilerle kafa patlatıyor. Öğretmen olmadan nasıl oldugunu anlayamazsın yurt dışına bak kim ne kadar maaş alıyor. Bi de bizimkilere bak.
bırak artık 4 yıl üniversite okuyorlarmış...Artık 4 yıl üniversite okumayan mı kaldı? Adamlar 5 yıl 6 yıl üniversite okuyorlar bir öğretmen kadar maaş alamıyorlar.Öğretmenlik kadar rahat meslek mi var Allah aşkına?
Tamam arkadaşım öğretmen ol. Ama avrupayla kıyaslandığında bizim maaşlar hiç
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ilk benden olsun
600 tl kaldı
yiyecek icecek desen
amaaa
eger evliysen
bi de cocugun varsa
rabbim inşallah çocuklarına sadece öğretmen olmayı nasip eder de o zaman görürüm ben seni ,o 3 ay diye bildiğin tatilin ilk ve son ayı değerlendirme ve yeni yılın programını hazırlamaya gider,hadi hepsini geçeyimsadece sana şunu söyleyeyim
bir sınıfa 40 çocuk koyalım ve başa öğretmenliğe sadece 1 günlüğüne sen geç ve bu çocuklara hiç bir şey öğretme, sadece dövmeden azarlamadan bağırmadan sustur ve gün boyu gürültü yapmamalarını sağla dışarıdan sınıfın sesi gürültüsü duyulmasın,günü başarıyla bitir 1 aylık öğretmen maaşımı kap
dersanelerde öğretmenlik kadar rahat iş yok. hele mat-fizik gibi özel dersi açık branşlarda...
2600 memur...(Basın)
yeni mezun 3 aylık metalurji ve malzeme mühendisiyim askerlik duruyor. Mezun oldum işsizler kadrosuna katıldım gibi geliyor
Webmaster - 0.000 TL (Hayrına çalışıyoruz )
quote:
quote:
quote:
ilk benden olsun
600 tl kaldı
yiyecek icecek desen
amaaa
eger evliysen
bi de cocugun varsa
650 tl kira yok heryerde izmirde çok süper vede oturursun bana göre o paraya memursanda kendini biliceksin bana göre
internet cafede çalışıyorum yaşım 19 800 lira maaş alıyorum
üni öğrencisiyim yaz tatilinde arkeolojik kazıda çalışıyorum 1250 tl aylık