Şimdi Ara

ne kadar maaş alıyorsunuz...mesleğiniz ne...? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
9
Favori
30.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet üzerinden satıs yapan bir büroda sabah 8 aksam 11,30 çalısıyorum 1.100 maaş alıyorum . Rusyaya gidip okumak için kendi paramı biriktiriyorum :)
  • yards'ın bayiiliğini yapıyorum oturduğum yerde. yaklaşık günde 200-300lira getiriyor aylık 4 ile 6bin arası degişiyor. 2 tane eleman çalısıyor onlarla birlikte toplam gider 2bin ile 3bin arası değişiyor. gerisi kasaya kalıyor. tabii bu her ay değişiyor. yani şuanda şukadar para kalıyor diyemeceğim. yazın daha çok yükselecek insalla. biraz para biriktirip tahmin 3 yıl sonra büyük alışveriş merkezinde bir tane mağaza açmak olarak hedef belirledim kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßiliyorum -- 17 Mart 2010; 15:05:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

Aşağı yukarı tüm arkadaşlar doğruları yazmış TR nin hali aslında içler acısı.

TR de her üni de aşağı yukarı makine mühendisliği vb mühendislikler var.

Ve bir çok bölüm..

Daha az kontenjan olsa daha kaliteli elemanlar çıksa üniye girmek biraz daha zorlaşsa iş alanlarını olanaklarını dolduracak kadar eleman yetişse diyelim üni kazanamayan arkadaşlarda mesleki eğitim kurslarına yönlendirilse çunku ulkenın beden işçilerinede ihtiyacı var.

Örneğin şuan Trde yaklaşık 1500 civarı Şehirlerarası otobüs kaptanına ihtiyaç var.Yapılan bi araştırmayı aktarıyorum bu bir örneği bunun gibi nice işler var.Bu tip bir yol izlenmeyle çok yol alınır diye düşünüyorum.

Ki otobüs kaptanı diyip geçmeyelim minimum 1300+yol+yemek+ssk+günlük sigara max 1700 tl maaş alıyorlar.

Bunun gibi çook meslek var.

Sen bu dediğinden emein misin.Çünkü uçak fiyatları düştüğü için otobüsçülük bitti..Sen ise kaptana ihtiyaç var diyorsun.Otobüsler artık eskisi gibi dolmuyor ve yazanelerden baya bir eleman çıkartıldı..Baksana adam İstanbul-Ankara,İst-Antalya 10 milyona bilet satıyor..

Eminim çünkü 3 senedir bu sektörle içli dışlıyım Bilet fiyatlarının ucuzlamasıyla kaptanların iş imkanlarının ne alakası var?

O şirketle ilgili bir durumdur.

ADAM KAPTAN OLMADIĞI İÇİN YERİNE ADAM YOK DİYE 30 GÜN ARABADAN İNMİYOR.

1500 KİŞİYE ihtiyaç olduğunu 2 3 ay önce milliyetin yaptığı bir araştırma sonucu okumuştum.

İsabetli bir araştırma gerçektende.

Otobüs sektöru hiç bir zaman bitmez.

adam 800 milyara sıfır araba alıyor.Güveneceği kişilere emanet etmek istiyor.

Sektörün içindeyim ve gerçekten çok ciddi ihtiyaç var bu iş için elemana..Zaten Küthayda bölümü var artık eleman yetiştirilıyor.

• 7.000 bin tl gelirimiz var Allaha şükür ama inanın gelir arttıkça giderde artıyor bir şey kalmıyor nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuru üstü pilav

7.000 bin tl gelirimiz var Allaha şükür ama inanın gelir arttıkça giderde artıyor bir şey kalmıyor nerdeyse.

kaç tl ? kaç tl ?
  • Ben ve eşim emekliyiz 2400 tl alıyoruz birde kirada evim var oradanda 800 tl geliyor ucu ucuna geçiniyoruz, oglan üniversitede okuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan deterjan

7.000 bin tl gelirimiz var Allaha şükür ama inanın gelir arttıkça giderde artıyor bir şey kalmıyor nerdeyse.

hem 3 sıfır koymuşsun hemde sonuna bin yazmışsın olmamış

Bende Cerrahım yıllık 200bin dolara lıyorum (demeyi ne kadar çok isterdim)
  • 6 yıllık tıp fakültesini bitirmiş bir eşş.ğim :) aylık 2400 alıyorum (herşey dahil, döner vs .. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 18 Mayıs 2010; 12:09:51 >
  • Burada yazılanları okudukdan sonra bedava çalışdığımı düşünmekdeyim, hemde şuan bile çalışırken...
  • İnsanın kazancı neyse gideri de ona göre değişiyor sanırım. Misal burada yazılan ortalama maaşlardan çok az daha yüksek alıyorum (eşim ev hanımı) ama ancak yetiyor. Elimden geldiğince her ay üç beş de biriktirmeye çalışıyorum tabi.
    Allah herkesin gönlüne göre versin
    Bu arada meslek Elektronik ve Haberleşme Mühendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

6 yıllık tıp fakültesini bitirmiş bir eşş.ğim :) aylık 2400 alıyorum

hocam yalnızca maaşınız mı yoksa döner sermaye falan da dahil mi?
  • 20.000 TL alıyorum aylık.Başbakanın danışmanıyım.
  • 1500 TL Maaş muhasebeciyim

Kendi evim olduğu için kira yok
    elektrik su doğalgaz telefon falan : 300 TL
    Yeme İçme Mutfak Masrafı : 250 TL
    Kızımın Masrafı (bez mama süt elbise oyuncak vs. : 400 TL
    Özel İhtiyaçlar : 200 TL
    Kalan Para : 350 TL Oda kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn
    20.000 TL alıyorum aylık.Başbakanın danışmanıyım.

Bi ara buluşalım... Bikaç danışacağım şey var sana hatta patronunuda çağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

quote:

20.000 TL alıyorum aylık.Başbakanın danışmanıyım.

Bi ara buluşalım... Bikaç danışacağım şey var sana hatta patronunuda çağır

Otobüse binecek param yok vallahi.Yeni gemicik aldım, ama Ankara'da işte, nasıl süreceğim bilmiyorum.Eğer uygunsa adresi ver, Sınırlı üretim Porsche'mi alıp geleyim, param yetmedi de Ferrari alamadım.

meslek: web developer.
    maaş: 1250tl + 125tl yemek

akşamda okula gidiyorum.

amma velakin ailemin sorumsuzluğundan kaynaklanan 10.000'lik elektrik borcunun 5bin tlsini ödemekle görevlendirildim.

bu yüzden 1 senedir bilgisayar alamıyorum kendime.

ama mutluyum nabim.
  • Hemen veriyorum adresi Kensington bulvarı kapı no:1 Samanpazarı/Washington...Porsche'u bırak uçak yolladım.
  • Jetten aşağısı kurtarmaz ha ona göre.Güzel bir uçak yolladın değil mi, şu kıytırık yolcu uçaklarındansa binmem ben ona.
  • quote:

Jetten aşağısı kurtarmaz ha ona göre.Güzel bir uçak yolladın değil mi, şu kıytırık yolcu uçaklarındansa binmem ben ona.

Ayıpsın Bir daha duymayım
  • 50.000$ + emrimde çalışan kızların performansına göre 10.000$ - 25.000$ artıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.