Şimdi Ara

ne kadar maaş alıyorsunuz...mesleğiniz ne...? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
9
Favori
30.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be, 22yi dolduruyorum az kaldı ve 2 yıl mezun ve dgs ile 3.sınıfa geçicem bu yıl aöf, tabi gs sınavından örgün kazanmazsam.
    okul bittikten sonra 2.5 yıldır SMMM yanında yım muhasebe elemanı.Sigorta var yarım-tam duruma göre ve 400 450 civarı alıorum.
    Aynı zamanda askeri sınavları koşturuorum, bugün yaırn açıklanıcak umarım u.jandarmayı kazanırım
    Oturduğum yer tr ni kuzey batı dolaylarında,deniz kenarı muhteşem biyer ve ben olursa buralardan yıllarca uzaklaşıcam, tr nin batısına dağa taşa, vatanı koruyacam belki mutlu olamıyacam ama 2 lira para alıcam.
    İşte Türkiye, kim ne tutturursa gidiyo...
  • çiçeği burnunda kamu işçisiyim ikramiyeler dahil 1500 lirayı buluyorum.haftanın 6 günü vardiyalı kaba tabirle eşek gibi çalışıyorum. parayı harcıycak yer bulamıyorum bekarım :))
  • MESLEK LİSESİ BİLGİSAYAR MEVZUNUYUM SLK GEMİ MOTORLARI TEKNİK SERVİS İŞLERİNİ YAPAN FİRMADA PARÇA ÇİZİYORUM 3 BOYUT VE 2 BOYUT OLARAK NET MAAŞ 3500 TL +OTOMOBİL+YEMEK+SSK
  • quote:

Orijinalden alıntı: gideroslu_37

MESLEK LİSESİ BİLGİSAYAR MEVZUNUYUM SLK GEMİ MOTORLARI TEKNİK SERVİS İŞLERİNİ YAPAN FİRMADA PARÇA ÇİZİYORUM 3 BOYUT VE 2 BOYUT OLARAK NET MAAŞ 3500 TL +OTOMOBİL+YEMEK+SSK

hangi programı kullanıyorsun çizim için merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

quote:

Orijinalden alıntı: gideroslu_37

MESLEK LİSESİ BİLGİSAYAR MEVZUNUYUM SKL GEMİ MOTORLARI TEKNİK SERVİS İŞLERİNİ YAPAN FİRMADA PARÇA ÇİZİYORUM 3 BOYUT VE 2 BOYUT OLARAK NET MAAŞ 3500 TL +OTOMOBİL+YEMEK+SSK

hangi programı kullanıyorsun çizim için merak ettim

AUTOCAD 2009 KULLANIYORUM BAŞKA PROGRAMADA İHTİYAÇ YOK BU PROGRAM HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİYOR KULLANIMIDA GAYET KOLAY
  • benim bi ark. AutoCad 2010 kullanıyor sizin şirkete gelsin 1500 de yeter :D
  • ASLINDA BU KADAR FAZLA ALMAMIN SEBEBİ BİRAZ TANIDIK OLDUĞUDUR NORMALDE 1200 DEN BAŞLAR 2000 E KADAR YOLU VAR.
  • bende inşaat bölümünde okuyorum 2 yıllık. AA gelen tek dersim autocad'di : ) tabi bu konuda çok çalışmam lazım daha ama hocalarımızda bağıra bağıra söylüyorlar autocad gibi bir programa hakim olan kişi çok güzel paralar kazanır diye. sizde bu konuda canlı bir örneksiniz :) neyse allah daha çok versin darısı bizim başımıza çalışmak güzel şey
  • elektronik müh. ankaradayım şuan 3200 net alıyom bundan önce petrolde çalıştım orda aylık 5000-6000 alıyodum günlerce dağ başında sürünüyodum ondan önce okulda okurken (daha doğrusu uzattığım senelerde) yaklaşık 300$ a kölelik yapıyodum (bilgisayar firmasında teknik servislik)

işin özü türkiye garip bir ülke aynı iş yapan aynı kalitedeki adamlardan biri 1 lira alırken öbürü 10 lira alabiliyo.

avrupaya göre (Avusturyadan batısı) amerikaya görede maaşımız az.

ama hayat şartları burada daha ucuz.

ama bi hıyarlık yaptım gittim kredi ile ev aldım aldığım maaşın 2000 lirası oraya gidiyo

Allaha şükür iyiyim.

arkadaşlarımdan bana benzer iş yapıp 5000-6000 alanda var 1800 lirada (istanbul piyasası ankaraya göre +1000 lira fark eder)

okuyamayan arkadaşalarımın bazısı 500-600 liraya (afedersiniz) it gibi çalışıyo bazılarıda 1500 liraya masabaşı iş yapıyo

ama allah bu devirde kimseyi işsiz bırakmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarex -- 18 Mayıs 2010; 12:07:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tayyarex
    ama bi hıyarlık yaptım gittim kredi ile ev aldım aldığım maaşın 2000 lirası oraya gidiyo

gayrımenkul işte ne güzel, araba almaktan iyidir. hem ev sahibi oluyorsunuz. ben doktorum mesela kirada kalıyorum düşünün. :)

dönerle beraber 2400 alıyorum. bekarım.
    kira=350
    elektrik+su+internet+telefon= 300
    araba aldım (asıl hıyarlık bu, keşke gayrımenkul alsaydım diyorum şimdi) ayda= 570
    kredi ve başbakanlık geri ödeme ayda ortalama= 315-320
    yeme içme mutfak masrafı= 500

geriye 300-400 kalıyor. çok şükür (!)
  • Yıllık kazancımız 10.000.000 $
    Meslek ise Ankaralılar Bilir Ulusta 2 -3 mekanımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

Yıllık kazancımız 10.000.000 $

Bir günlük gelirini bana bağışlar mısın lütfen sadece bir güncük?

• Avea bayisinde çalışıyorum.Güya aktivasyoncuyum.650 maaş başkada bi halt yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

50.000$ + emrimde çalışan kızların performansına göre 10.000$ - 25.000$ artıyor.

Hangi sektörde çalıştığını buldum galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mused -- 10 Haziran 2010; 16:11:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCompactDisk

quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

Yıllık kazancımız 10.000.000 $

Bir günlük gelirini bana bağışlar mısın lütfen sadece bir güncük?

Hesap Adresini ver dostum

• millette ne para var yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

Orijinalden alıntı: Click271

quote:

Orijinalden alıntı: rainbowlife

isteyen arkadaşlar mesleklerini ve aldıkları maaşı yazarlarsa

diğer arkadaşlarada faydalı olabilir...

ilk benden olsun

1760 memur...:D

Bide memurlar ağlamazmı deli olurum

650 tl kira desek 1000 küsür lira para kalıyo

bunların da 250 tl si elektrik su dogalgaz falan desek

900 tl kadar para kaldı elde

ustune basına biseyler alsan

600 tl kaldı

yiyecek icecek desen

300 tl ye de herhangi biseyler yapabilirsin

amaaa

eger evliysen

bi de cocugun varsa

gercekten aglamaları gerek..

600tl kira desek 1160 lira kalıyor
    250si fatura desek 910 lira kaldı
    üstüne başına birşeyler alsan 300 lira gitmez
    yiyecek içecek + giyecek desen max 400 lira olsun olmaz ama olsun
    510 lira cebinde kalır

Sen onun ne giyindiğini bilemezsin serbest piyasa diye birşey var bu arada benimde Baba parası + öğrencilik :) adamlar o kadar okuyor bizim öğretmenlerin aldığı maaş ortada daha ne konuşuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Click271

quote:

Orijinalden alıntı: rainbowlife

isteyen arkadaşlar mesleklerini ve aldıkları maaşı yazarlarsa

diğer arkadaşlarada faydalı olabilir...

ilk benden olsun

1760 memur...:D

Bide memurlar ağlamazmı deli olurum

4 yıl okumuş adama az bile

quote:

Orijinalden alıntı: muhammedalp

kamuda memurum... ama maaşından şikayetçi olanlardan değil... 1250 tl net maaş şükürler olsun yetiyor hemde bu para 2 tane ev geçindiriyor evliyim evim ayrı ve anne babam ayrıldıkları için anne ve kardeşlerimin geçiminden de ben sorumluyum ve iki eve yetiyor... nasıl yetiyor arkadaşım olacak işmi diyenler var şimdiden... yetiştirmek için iktisat bitirmeye gerek yok göz toğkuğu ve hamd işin sırrı bir pantulonu 2 sene giye biliyorsan iki ayda bir cep tel değiştirmiyorsan her şeye yetiyor...

Yaşadığın şehire bağlı ve ne mezunusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 20 Mayıs 2010; 10:20:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Meb'e bağlı bir kurumda öğrenci olarak çalışıyorum , ayda 100 TL net gelirim var.

• gıda teknikerliği 1000 tl +yemek+ssk+yol+prim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.