Şimdi Ara

Ne kadar maas istemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum su, haftaya is gorusmelerine basliyorum. Bir iki yerden gel goruselim dediler. Malum olarak ne kadar istiyorsun diye soracaklar. Sizce ne kadar istemeliyim?

- Amerikada Los Angelas ve New York da toplam 6 sene yasadim. ( dil egitimi aldim, bir sure sonra kalip part time işlerde çalıştım, yani ingilizcem ileri seviyede)
    - Turkiyede Katu makine muhendisligi mezunuyum.
    - Amerikadan sonra Çine,Şangay'a taşındım 2.5 sene orada yaşadım. Bir firmada 2 sene satış bölümünde çalıştım Türkiye, Orta Doğu, Doğu Avrupa ülkelerine satışlarda bulundum, bu bölgeler bana verildi. Çince eğitim aldım (orta derecede Çince konuşabiliyorum)
    - Yaşım 30.

Baş vurduğum firmalar İstanbuldalar. Posizyon olarak, satış müdürü gibi posizyonlara bakıyorum. Tabi direk müdür yapmazlar ama en azından başlangıç posizyonlarına bakmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartabbeyaz -- 3 Temmuz 2017; 12:21:0 >

• 1300 +ssk+ multinet+ yol parası.

Edit csb olduğu çok belli, 30 yaşında adam buraya gelip akıl alıyorsa aklından şüphe ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 3 Temmuz 2017; 12:20:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğim gibi senelerdir yurt dışında yaşıyordum ve bu bahsettiğim süre zarfında Türkiyeye hiç uğramadım bile. Bu yüzden piyasalar ve durum nedir hiç bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartabbeyaz -- 3 Temmuz 2017; 12:23:7 >
  • bartabbeyaz kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma etme ya hiç mi arkadaşın yok buranın çoğunluğunu oluşturduğu18 yaş altı kişilerden akıl istemen yapacağın en son iş olmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    birde csb yazmışsın. İnanmak zorunda değilsin hocam. Sen eğer bilgin var bu konularda yukarıdaki adam ne kadar istemeli onu söyle madem.
    neyse o zaman. Tamam geri alıyorum sorumu :)

Ama hikaye degil. dogruydu yani. Ama haklısın DH en son yer bu konu için. Canımız sıkıldı yazıyoduk işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartabbeyaz -- 3 Temmuz 2017; 12:27:49 >
  • Şirketle ilgili detay veremezsen,iş yükü,iş tarzı vs. sallama rakamlar ortaya çıkacaktır.Yakın arkadaş çevrenden sektör hakkında bilgi ve maaş konusunda bilgi alabilirsin.Yada avukatın vs varsa onunla fikir alışverişi yapabilirsin (tanıdık olabilir) şimdi 5000tl desem 10.0000 desem de komik olabilir.
  • Hocam çincen var ise direk enerji sektörüne başvurunu yap. Çinlilerin en yoğun olarak bulunduğu sektör enerji. Hiç uğraşma başka şeylerle parası da güzeldir. Kendimden biliyorum. Kolay gelsin...
  • 1500 TL + yemek.

Bugün banım açıldı admine selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk başta net bir rakam söylemeyin. Satış müdürü var satış müdürü var. Hangi firma olduğuna, nasıl bir çalışma yoğunluğu olduğuna göre de değişir o rakam.

Şu an kendimi geliştirmek istiyorum, 1 sene ortalama bir rakam istiyorum sonrasında karşılıklı olarak oturup değerlendiririz falan diye konuşun.
  • Hocam böyle tecrübeye ve dillere sahip az insan var iyi bir firmaya kapağı atsan gerisi çok rahat gelir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda asil onemli olan muhendislik bilgin var mi yok mu, yani egere basvuracaksan adam senin ingilizcene bakmaz zira herkes az cok biliyor
    cince de eger muhendis arayan bir sirkete basvuruyorsan yine bir artisi olmaz. Bu sartlar altinda eger 30 yasina kadar muhendislik yapmadiysan ki anladigim kadariyla yapmamissin
    yuksek birseyi birak yastan dolayi ise giris bile zor olabilir,

Lakin makina ya da maden alaninda cinden ithalat yapan bir sirkete ithalat kismina girersen, satis deenyimin yurtdisi tecruben cin tecruben dilin vs hesaba katarsak minimum 8,000 - 10,000 istemen gerekir diye dusunuyorum, bunu cincenin en azindan anlasacak kadar cince bildigini farz ederek yazdim.
  • BoClient B kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten benimde sorunum o aslinda. Mezun oldukdan sonra muhendislik ile ilgili hic bir durumum olmadi. Bas vurdugum firmalar genelde Cinden ithalat yapan firmalar. Cindenin artisi olur diye. Cincem orta seviye yani kendimi analatacak kadar dan daha fazla. Orta seviye diyince genelde insanlar kendi ingilizcelerini orta seviye zannediyorlar ama pratige gelince kem kum edip pratigim yok diyorlar. Benim Cincem boyle degil, yani daha iyi demek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.